reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Madziolina_p To ja nawet o tym nie wiedziałam... Człowiek uczy się całe życie. Muszę koniecznie przeczytać ten artykuł. Fajnie, że jesteś też z Warszawy - jak się uda będzie z kim na spacery chodzić ;)

reklama
No to bardzo blisko. Ja na wysokości Cmentarza Bródnowskiego :) Teraz tylko musimy mieć 2 kreseczki na teście i możemy planować spacery :D

Staram się wytrzymac do soboty bo mam dzisiaj 26 dc a cykle mam przeróżnej długości od 24 do 35 ale średnia z ostatniego roku to 30. Aczkolwiek nie wiem czy wytrzymam, bo najchętniej już jutro z samego rana bym testowała...
A Ty kiedy?

madziolina_p No właśnie tutaj susel napisała mi, że to jutro będzie już 12 dpo więc już coś może się pojawić i tak coraz bardziej jestem bliska decyzji, że jutro z samego rana sprawdzę.
Tylko mam taką jedną wątpliwość. Mam takie paskowe testy ciążowe, które dostałam dodatkowo do owulacyjnych i na nich napisane jest, żeby używać tylko przy diagnostyce in vitro. Nie bardzo wiem o co z tym chodzi. Może Wy się znacie na tym?

reklama
elifit 8.07 ?
19ania90 10.07 II
karola1986 14.07 @
keit85 17.07
@
dośka1 20.07
benefica 21.07
AniołekBB 25.07
Malgonia1 26.07
Dorcia 26.07
Nanncy 26.07
Arcala 27.07
Susel 27.07
Tygryseczek 28.07 jest bledzioch
yes2.gif

Fuma_Foch 29.07
olapalo 30.07
Piaska 30.07
Ewka358 3.08
Madziolina_p 4.08
Ulika 04.08

Mimimoo 5.08
Rybka33 5.08
Kingax1 7.08
Centka80 9.08
żabucha 10.08
Conti 10.08
Leemonca 13.08
ailatan1987 14.08
tamaguczi 17.08

Arcala dopisana

;-)
Dziewczyny ja też jestem w gorącej wodzie kompana i z chęcią też codziennie bym robiła testy choć dziś dopiero 4dpo :-( jeszcze tyle czekania nie wytrzymam chyba :no: do tego 4.08.

A jeśli chodzi o kwas foliowy to ja w 1 ciąży zaczęłam go brać dopiero jak się dowiedziałam że jestem w ciąży i urodziłam zdrowego synusia:tak: i chcę jeszcze raz :tak: choć jak sobie przypomnę mój poród to :szok: troszkę się boję :no:

Ostatnia edycja:
Do góry