reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Odświeżam listę co by jej zaś nie szukać :-)

elifit 8.07 ?

19ania90 10.07 II
karola1986 14.07 @
keit85 17.07
@
ailatan1987 19.07 @
dośka1 20.07
benefica 21.07
AniołekBB 25.07
Malgonia1 26.07
Dorcia 26.07
Nanncy 26.07
Susel 27.07
Tygryseczek 28.07 jest bledzioch
yes2.gif

Fuma_Foch 29.07
olapalo 30.07
Piaska 30.07
Ewka358 3.08
Ulika 04.08

Mimimoo 5.08
Rybka33 5.08
Kingax1 7.08
Centka80 9.08
żabucha 10.08
Conti 10.08
Leemonca 13.08
tamaguczi 17.08

Aniołek
teraz czas na Ciebie trzymam &&&&

reklama
Hej! wpadłam zobaczyć co u Was słychać!

gratulacje tygryseczek!!! brałaś coś na tarczycę?

U mnie nic ciekawego... Mogłabym iść na HSG teraz 30.07 ale znalazłam super ofertę wakacji last minute no i jeśli mąż będzie też za to olewam to HSG, wolę w tym czasie leżeć na egzotycznej plaży i mieć coś w końcu od życia a nie tylko badania, pobieranie krwi, wizyty, czekanie, mierzenie, obserwowanie, testy i potem bolesne rozczarowania. HSG nie zając nie ucieknie. piaska będziesz pierwsza, opowiesz jak było ;-)

Musiałam odizolować się od wszystkiego co jest związane ze staraniami się bo już psychicznie było źle, miałam bardzo dużo wiary w to, że udało się, wszytsko było takie idealne, no jak nie mój cykl normlanie, no ale rzeczywistość okazała się brutalna... Ryczałam 3 dni. Nigdy mi się to nie zdarzyło i to dla mnie był sygnał ostrzegawczy. Sygnał, że muszę się od tego odciąć bo źle to wpływa na moją psychikę...

wywaliłam suwaczek jak długo się staramy bo dobijało mnie to, suwaczek nieubłaganie posuwał się do przodu a dziecka jak nie było tak nie ma. Wywaliłam wykresy bo w poprzednim cyklu pięknie pnąca się do góry temperatura dawała mi tylko złudną nadzieję. Jeśli jeszcze kiedykolwiek zaczną ją mierzyć to tylko do owu, potem niech się dzieje co się chce,. Komentarze pod wykresem, że pieknie tempka rośnie, na pewno będzie fasolka są niezywkle miłe ale niestety nakręcają mnie, że może wreszcie się udało no i chodzę taka nakręcona, cała w skowronkach a potem klapa kompletna.

madziolina, tygryseczek - ja własnie łudzę się jak głupia, że może się uda i dlatego nie rezerwujemy żadnych wakacji z wyprzedzeniem! :crazy: Poza tym mojemu J bardziej pasuje zostawić firmę na tydzień we wrześniu (teraz ma sezon), no najwczesniej koniec sierpnia początek września, więc wyjdzie tak, że polecimy z dnia na dzień, jakimś lastem pewnie, Majorka mi się wkręciła :-D

karola1986 - może to i dobry pomysł z tymi wakacjami, odpuścisz i może akurat się uda! ;-)Naprawdę trzymam kciuki za Ciebie!

tygryseczek - w 10 cyklu się udało?? U mnie zaczął się 7 cykl i kurw*** mnie strzela, że się nie udaje i coraz bardziej bolesne i obfite te moje @@!!! :angry:

ewka358 - dopisz mnie do listy na 14.08.2013, zatestuje w 26 dc :tak: Chociaż pewnie już wczesniej zrobię test ;-)

Susel To kiedy będzie test? J
tygryseczek Gratulacje J A te fluidy to poprosimy nową porcję każdego dnia J
madziolina_p Z tego co mi wiadomo, to kwas foliowy potrzebny jest tylko kobiecie do prawidłowego rozwoju układu nerwowego dziecka w pierwszych tygodniach. O tym, że potrzebny facetom to nigdzie nie słyszałam.

Strasznie szybko piszecie J Parę godzin mnie nie było i już nie nadążam za Wami J
A czy któraś z Was jest z Warszawy?

Faceci też powinni brać kwas foliowy . W końcu połowa materiału genetycznego pochodzi od nich:-) Lekarze zresztą już biją na alarm, ze mamy go za ma
lo. Nawet były plany, aby był dodawany do chleba, tak jak jod jest dodawany do soli.

Susel To kiedy będzie test? J
tygryseczek Gratulacje J A te fluidy to poprosimy nową porcję każdego dnia J
madziolina_p Z tego co mi wiadomo, to kwas foliowy potrzebny jest tylko kobiecie do prawidłowego rozwoju układu nerwowego dziecka w pierwszych tygodniach. O tym, że potrzebny facetom to nigdzie nie słyszałam.

Strasznie szybko piszecie J Parę godzin mnie nie było i już nie nadążam za Wami J
A czy któraś z Was jest z Warszawy?

tak, ja jestem!
Tu artykul o kwasie foliowym dla facetow:
Kwas foliowy - również dla twojego mężczyzny - Strefa kobiety.pl

reklama
Madziolina_p - folik powinno się brać już na 3 miesiące przed rozpoczęciem starań! BARDZO późno zaczynasz!!!!!!!!! :szok: Co do brania go przez mężczyzn, to różne są opinie.

Do góry