reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

centka - ja najlepiej rozmawiam rano z moim J jak jest jeszcze nieprzytomny :D On potem nigdy nic nie pamięta!:-):-D Z miesiąc temu jak byłam u rodziców sama, to dzwoniłam do niego o 6:00, żeby go obudzić do pracy i dzwonię i pytam czy obudziły go budziki, a on taki nieprzytomny :"Jakie dziki????" do dziś mamy teskt :-D:-):-):-) Dziki go obudziły :happy::-p

tygryseczek - gratulacje jeszcze raz! Ile się staraliście???

W pracy siedzę właśnie. A od wczoraj ćwiczę 6 weidera :-) Razem z moim J :happy: Może do 3 dnia wytrwam :-):-)

Teraz fejsa przeglądałam i zobaczyłam, że kolejna znajoma z brzuchem na wylocie :crazy: A jak kiedy??????????? :-:)wściekła/y::no::angry::crazy:

reklama
Cześć wam :-)

Tygryseczek ogromne gratulacje, przesyłaj fluidki :-D

Ailatan tak to bywa gdy czegoś bardzo pragniemy to ciężko trzeba o to walczyć, ale nie poddawaj się i Tobie będzie dane szczęście jakim jest dziecko.

Ech u mnie wczoraj dzień do du*y, i na dodatek owu chyba się rozmyśliła ten cykl pójdzie na straty, a nawet nie wiem czy jest sens dalej się starać :-(, ale za was trzymam kciuki :-)

Ostatnia edycja:
Tygrysek, gratulacje!!!!!!!!
Ile sie starałaś?

Olepalo: twierdzisz, ze czulas zagniezdzenie? a kiedy dokladnie, bo ja chyba glupia jestem...
Kochałam sie z moim w niedziele rano, a od wczoraj wieczorem jakby skurcze macicy na samym dole, ale chyba mi sie wydaje...
Poza tym, to chyba jeszcze owulka nie byla :confused:

tygryseczek gratuluje jeszcze raz :-) przesyłaj nam fluidy ciążowe :tak:

susel już po owulce, szyjka niziutko, śluz biały kłaczkowaty więc zostało "cierpliwe" czekanie do końca lipca :tak:

centka80
no to niedaleko ;-) ja między Bydgoszczą a Inowrocławiem :tak:

Staralismy sie 10 msc to byl 10 msc :) 2 msc z castagnusem i wiesilkiem......no i moj zaczal barc salfazin ale to w polowie cyklu takze watpie aby mu to pomoglo...
FLUIDKI DLA WAS KOCHANE
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Cześć Kobiety, znów nie było mnie kilka dni i jestem nie w temacie.

Ja nie obserwuję u siebie żadnych objawów. Szyjka niby mięknie, ale wciąż nisko, śluzu na moje brak.... To cholernie skomplikowane....a ja całe czasy studenckie i szalonej młodości trzęsłam się aby tylko nie zajść w ciążę. A przecież to nie takie łatwe :baffled: Jestem w 11 dc, zaczęłam dwa dni temu robić testy owu i wczorajszy wykazał baaaardzo słabe dwie kreski, a może to zwid ??? Kompletnie nie wiem o co chodzi... Zapas testów czeka, więc codzień będę sikać...
Mam odrobinę kłopotów z zachęceniem męża na przytulanki. Mam masę stresów w pracy, do tego dochodzi stres spowodowany kontuzją kolana ( nie mogę biegać), mąż ostatnio wciąż zmęczony, pracy ma ogrom, do tego przygotowuje się do maratonu i niby priorytetem jest poczęcie, ale.....zmęczenie robi swoje

Tygryseczek- gratuluję Kochana :tak: Kolejny test i dwie kreseczki. Teraz życzę zdrówka, spokojnego przebiegu ciąży.

Arcala - witaj, trzymam kciuki z pozytywny test.

Tamaguczi - przykro mi, ale ....nowy cykl - nowa szansa.

Lamorela - współczuję. To musi boleć. Ja też czasem tłukę nogami o szafki kiedy w nocy skradam się do toalety. Chyba muszę pamiętać o laczkach

Tygryseczku wielkie GRATULACJE!!! Bardzo się cieszę z Twojego szczęścia bo pamiętam Cię z poprzednich miesięcy i zawsze bardzo się wzruszam jak którejś z nas, starających się już jakiś dłuższy czas udaje się zobaczyć upragnione dwie kreseczki. Życze Ci spokojnych dziewięciu miesięcy!!!

Powiem wam ze bylam swiece przekonana ze sie nie uda bo 10 msc a tymbardziej ze ta tarczyca no a najgorzej ze we wrzesniu lece do hiszpanii na wakacje .....
Nie dziekuje aby nie zapeszyc ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Powiem wam ze bylam swiece przekonana ze sie nie uda bo 10 msc a tymbardziej ze ta tarczyca no a najgorzej ze we wrzesniu lece do hiszpanii na wakacje .....
Nie dziekuje aby nie zapeszyc ;)

Ja właśnie też lece we wrzesniu za granicę i sama nie wiem, czy we wczesnej ciąży (gdyby sie udało <3) to powinnam.
Ale i tak się staram!

Do góry