reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Mnie też własnie bolał brzuch jak na @ i w krzyżu, słabo się czułam i do tego te plamienia. Sądziłam że przyjdzie @, ale objawy minęły (oprócz plamień) no i teraz czekam... :-)

reklama
No dziewczyny, bierzmy się do roboty. Za osiem dni sierpień, a tu tylko jedna się wykazała dwoma kreseczkami. Musimy poprawić statystyki :-)

Właśnie się pokłóciłam z moim J. Normalnie tak mnie wkurzył, że jeszcze nie mogę dojść do siebie! :angry: Wczoraj dłubał coś w moim aucie i dziś pojechał nim do pracy. Za chwilę dzwoni i mi mówi, że woda mu leci i chyba chłodnica wody poszła :szok: bo cała obudowa rozwalona i cieknie normalnie jak to usłyszałam to się we mnie zagotowało bo wiedział dobrze, że tym autem nie można szybko jeździć po drogach w których jest dziura na dziurze i jeszcze wczoraj musiał paluchy tam wetknąć i ulepszać wrrr. Już kiedyś miał nauczkę bo jak parkował to podjechał za blisko krawężnika i chłodnica też poszła. :angry: :angry::angry:

Koszt takiej chłodnicy to 500zł i załamka! Zamiast na wakacje jechać to sobie nową chłodnice kupimy do auta!!! Zaraz się chyba rozpłaczę ze złości!!!

tygryseczek pieknie, teraz to mysle ze kazdy ta druga kreske dojrzy! GRATULACJE!

ewka spokojnie, z tego co pisalas to jestes w okolicach owulacji wiec lepiej sie nie klocic ;) a nasi panowie to zawsze beda mieli jakies pomysly nie z tej ziemi myslac ze sa najlepsze ;)

olapalo u mnie tez dzis bol w krzyzu, ktory zawsze mam w okolicach @. chyba nie powinnam juz miec nadzieji..:/ a powiedz jak czulas zagniezdzenie? kiedy testujesz?

Ból jak na @ jest normalny także w czasie ciąży, więc dopóki nie ma @, to jeszcze nic nie jest przesądzone. Co do zagnieżdżenia, to czułam to w taki bardzo specyficzny sposób - nigdy wcześniej, ani nigdy później nie czułam czegoś takiego, więc jestem pewna, że to było to. Czułam to tak jak bardzo mocno skoncentrowane na małym obszarze szybkie skurcze mięśnia, takie jakby drżenie, jak skurcze mięśni przy niedoborze magnezu - kojarzysz o co mi chodzi? Mięsień się napina i rozluźnia bardzo szybko wiele razy w bardzo szybkim tempie. To się działo w macicy i bardzo wyraźnie i mocno to czułam
:tak:

reklama
Do góry