reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

reklama
poziomki ale mnie rozbawilas z tym kotem:p chociaz ja koty uwielbam wiec polecam ;)

centka80 a Ty z historia o tesciowej rozbawilas mnie jeszcze badziej :p dzieki, przydala mi sie taka dawka humoru:)

ailatan a nie chcialas mamie powiedziec ze sie staracie tylko srednio narazie wychodzi? u nas rodzice wiedza i mi z tym lepiej, przynajmniej nie zadaja juz niezrecznych pytan. od tesciow tez kiedys uslyszelismy "zobaczcie jaki piekny maluch, nie zal wam ze nie macie?" :/

lamorela oby szybko sie wyleczyl!

tygryseczek jak zrobisz jutro test to tez tu wrzuc zdjecie!

Mariot ciezko okreslic kiedy jest owulacja bazujac tylko na sredniej dlugosci cyklu. jest to bardzo indywidualne i potrzebne by byly tez inne wskazniki owulacji jak sluz czy temperatura. z takiej najprostszej kalkulacji przy 14 dniowej fazie lutealnej wyszlo mi ze powinnas miec owulacje 11 lipca, ale bym na tym za bardzo nie polegala.

Arcala witamy! jestesmy na podobnym etapie cyklu. kiedy testujesz? &&&&&&&! ja tez juz sie strasznie niecierpliwie, planowalam testowac w sobote ale nie wiem czy dotrwam ;)

susel Najchętniej to juz jutro bym testowala ale rozum mowi ze to za wcześnie :-) Spróbuje chociaż do środy wytrzymać... A Ty naprawde szykujesz sie na sobote dopiero? :-) W którym dc jesteś?

Arcala - to widzę, że jesteśmy na podobnym etapie, dzisiaj u mnie 26 dc i sama nie wiem kiedy zatestować, wstępnie myślałam nad środą (28dc) ale w sumie to się zastanawiam czy jest sens czy nie czekać do dnia @ czy przyjdzie.

Arcala z tego co przeczytalam to w srode powinnien byc u Ciebie 12dpo, tak? to juz moglby bladzioch wyjsc...
u mnie dzisiaj 9dpo, co i tak jest sukcesem bo ostatnio w 9dpo juz byla @. w sobote byloby 14dpo i wtedy gin kazala testowac ale wlasnie z moja cierpliwoscia tez srednio :p

Aniolek a kiedy mialas owu? ile to juz dni po?

reklama
Aniolek to ja bym w srode jeszcze nie testowala, bo to moze byc 10 - 12dpo, a jak 10 to troche wczesnie, ale nic nie zaszkodzi wiec jak sie nierpliwisz to siknij ;)

Do góry