reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki lipcowo sierpniowe

Hej dziewczyny :) Rozpoczynamy nasz pierwszy cykl starań, obecnie 9 dzień cyklu przy 28-29dniowych, czekam na owulacje :) od 3 miesięcy odliczam dni, godziny, sekundy do dnia kiedy mam nadzieję, że test pokaże dwie kreseczki 😅 Zaczęłam już wczoraj testować testami owulacyjnymi bo tu jest ten czas w roku kiedy mój cykl dostaje świra i lubi być krótszy albo dłuższy. Zawsze jest regularny, ale lipiec, sierpień ( nie wiem, może upały ?) - co roku, zawsze jest ten jeden cykl, który psuje statystki 😁. Używam tych rossmannowych testów, wczoraj pierwszy, dzisiaj powtarzam. Ale zdziwiło mnie, ze już wczoraj wyszła druga kreska 🤔 i wcale nie bardzo bledsza, brakowały może z 2 tony żeby była identyczna jak ta druga. Chciałam się wstrzymać jeszcze kilka dni z testowaniem, ale chyba miałam racje i trafiłam na ten inny cykl. Mam nadzieje, ze i u mnie i u was wszystko będzie tak jak sobie wymarzymy 😊 trzymam kciuki

reklama
Hej dziewczyny :) Rozpoczynamy nasz pierwszy cykl starań, obecnie 9 dzień cyklu przy 28-29dniowych, czekam na owulacje :) od 3 miesięcy odliczam dni, godziny, sekundy do dnia kiedy mam nadzieję, że test pokaże dwie kreseczki 😅 Zaczęłam już wczoraj testować testami owulacyjnymi bo tu jest ten czas w roku kiedy mój cykl dostaje świra i lubi być krótszy albo dłuższy. Zawsze jest regularny, ale lipiec, sierpień ( nie wiem, może upały ?) - co roku, zawsze jest ten jeden cykl, który psuje statystki 😁. Używam tych rossmannowych testów, wczoraj pierwszy, dzisiaj powtarzam. Ale zdziwiło mnie, ze już wczoraj wyszła druga kreska 🤔 i wcale nie bardzo bledsza, brakowały może z 2 tony żeby była identyczna jak ta druga. Chciałam się wstrzymać jeszcze kilka dni z testowaniem, ale chyba miałam racje i trafiłam na ten inny cykl. Mam nadzieje, ze i u mnie i u was wszystko będzie tak jak sobie wymarzymy 😊 trzymam kciuki
Życzę powodzenia 🤗

Też się witam 🙂 my staramy się od nowa po 3 miesiącach przerwy. W lipcu był 1 cs. Dziś plamienie przed @ więc raczej z ciąży nici😢 Ale zaczynamy od nowa. Uzbrojeni w testy owu i olej z wiesiolka 😄

Ja miałam dobre przeczucia w lipcu, że to będzie ten miesiąc i w sierpniu już będę mogła zrobić test....wyszło jak zwykle hahaha ale przynajmniej zaczęliśmy badania i powoli diagnostykę w klinice niepłodności 😁 oby to coś dało.... Dzisiaj 11 dzień cyklu i mam ból jajników, głównie lewego i ból piersi...ale żeby owulacja tak szybko ? Hmmm....

Czy to już pozytywny test owulacyjny czy jeszcze nie ? 🧐 Wpatruję się w niego i wpatruję i już coraz gorzej widzę😆
0E627F7B-B130-4AAB-AB31-E728A7BB3A4C.jpeg

reklama
Do góry