reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipcowo sierpniowe

Hej dziewczyny :) Rozpoczynamy nasz pierwszy cykl starań, obecnie 9 dzień cyklu przy 28-29dniowych, czekam na owulacje :) od 3 miesięcy odliczam dni, godziny, sekundy do dnia kiedy mam nadzieję, że test pokaże dwie kreseczki 😅 Zaczęłam już wczoraj testować testami owulacyjnymi bo tu jest ten czas w roku kiedy mój cykl dostaje świra i lubi być krótszy albo dłuższy. Zawsze jest regularny, ale lipiec, sierpień ( nie wiem, może upały ?) - co roku, zawsze jest ten jeden cykl, który psuje statystki 😁. Używam tych rossmannowych testów, wczoraj pierwszy, dzisiaj powtarzam. Ale zdziwiło mnie, ze już wczoraj wyszła druga kreska 🤔 i wcale nie bardzo bledsza, brakowały może z 2 tony żeby była identyczna jak ta druga. Chciałam się wstrzymać jeszcze kilka dni z testowaniem, ale chyba miałam racje i trafiłam na ten inny cykl. Mam nadzieje, ze i u mnie i u was wszystko będzie tak jak sobie wymarzymy 😊 trzymam kciuki

reklama
Hej dziewczyny :) Rozpoczynamy nasz pierwszy cykl starań, obecnie 9 dzień cyklu przy 28-29dniowych, czekam na owulacje :) od 3 miesięcy odliczam dni, godziny, sekundy do dnia kiedy mam nadzieję, że test pokaże dwie kreseczki 😅 Zaczęłam już wczoraj testować testami owulacyjnymi bo tu jest ten czas w roku kiedy mój cykl dostaje świra i lubi być krótszy albo dłuższy. Zawsze jest regularny, ale lipiec, sierpień ( nie wiem, może upały ?) - co roku, zawsze jest ten jeden cykl, który psuje statystki 😁. Używam tych rossmannowych testów, wczoraj pierwszy, dzisiaj powtarzam. Ale zdziwiło mnie, ze już wczoraj wyszła druga kreska 🤔 i wcale nie bardzo bledsza, brakowały może z 2 tony żeby była identyczna jak ta druga. Chciałam się wstrzymać jeszcze kilka dni z testowaniem, ale chyba miałam racje i trafiłam na ten inny cykl. Mam nadzieje, ze i u mnie i u was wszystko będzie tak jak sobie wymarzymy 😊 trzymam kciuki
Życzę powodzenia 🤗

Też się witam 🙂 my staramy się od nowa po 3 miesiącach przerwy. W lipcu był 1 cs. Dziś plamienie przed @ więc raczej z ciąży nici😢 Ale zaczynamy od nowa. Uzbrojeni w testy owu i olej z wiesiolka 😄

Ja miałam dobre przeczucia w lipcu, że to będzie ten miesiąc i w sierpniu już będę mogła zrobić test....wyszło jak zwykle hahaha ale przynajmniej zaczęliśmy badania i powoli diagnostykę w klinice niepłodności 😁 oby to coś dało.... Dzisiaj 11 dzień cyklu i mam ból jajników, głównie lewego i ból piersi...ale żeby owulacja tak szybko ? Hmmm....

Czy to już pozytywny test owulacyjny czy jeszcze nie ? 🧐 Wpatruję się w niego i wpatruję i już coraz gorzej widzę😆
0E627F7B-B130-4AAB-AB31-E728A7BB3A4C.jpeg

reklama
Do góry