reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki lipcowo sierpniowe

To ja mam w tym cyklu coś co nie wiem jak mam myśleć bo dopiero mam 18dc. Według temperatury nie miałam jeszcze owulacji bo wczoraj miałam 36,66 a dziś 36,38 a zawsze miałam tak że jak już się pojawia ta 36,6 to potem w górę idzie albo mniej więcej się na tym trzyma do @ a teraz...[emoji848][emoji848] Według własnej obserwacji ciała to owulacje miałam 16dc a od wczoraj prawy jajnik kłuję jakby ktoś mi szpile wbijał.

reklama
Dziewczyny wczoraj test owu wyszedl chyba pozywtywny

Ale martwi mnie to ze temperatura jest dzis nizsza niz wczoraj, i malo wskazuje na owulacje...
Ja testów owulacyjnych nie robię bo jak robiłam to miałam stwierdzone pcos i te testy były niewiarygodne dla mnie a teraz jak już w miarę wszystko wróciło do normy to tak się po tamtym zraziłam i ufam tylko temp.

Ale u ciebie wskazuję że wszystko jest ok

U mnie chyba ta temp wskazuję że mam cykl bezowulacyjny...zobacze jutro ale już spisałam ten cykl na straty mimo dużych starań i ananasów

Ja chyba rezygnuje z mierzenia bo temp coraz niższa wychodzi a testy owu od 2 dni pokazują pozytyw
Mierze o tej samej porze rano w ustach

Ja chyba rezygnuje z mierzenia bo temp coraz niższa wychodzi a testy owu od 2 dni pokazują pozytyw
Mierze o tej samej porze rano w ustach
Nie wiem na ile wiarygodne jest mierzenie w ustach bo ja robię dopochwowo. Rób jak uważasz jeśli hormony masz ok to te testy ci prawdę pokażą no ja niestety mam w cały świat i dlatego mierze

Dziewczyny wczoraj test owu wyszedl chyba pozywtywny

Ale martwi mnie to ze temperatura jest dzis nizsza niz wczoraj, i malo wskazuje na owulacje...

Prezentuje sie to teraz tak

Bardziej pozytyw 13 czy 14 byl?

reklama
Do góry