reklama
porzeczka97
Fanka BB :)
Siemka. Dziewczęta ja się staram 29 cykl. I wiecie co ? Moja znajoma starała się kilka lat bez przerwy. zabezpieczali się przez miesiąc. I po upływie miesiąca znów się starali i po tej miesięcznej przerwie udało się za pierwszym razem!! Gdzieś to wyczytała że to komuś przyniosło rezultat i otóż im też . Słyszalyscie o czymś podobnym? Tez to rozważam od września żeby zabezpieczać się we wrześniu
Jane.pat
Zaciekawiona BB
Hej to czekamy razem, bo ja też 28Hej dziewczyny Jak tam sytuacja u was ? Ja się staram od marca miałam jedna ciążę biochemiczna i teraz czekam do 28.08 czy przyjdzie @.
Jane.pat
Zaciekawiona BB
Może to kwestia nastawienia, tak psychicznie, „lżejsze podejście”. Jeśli ma pomoc, to czemu nie spróbowaćSiemka. Dziewczęta ja się staram 29 cykl. I wiecie co ? Moja znajoma starała się kilka lat bez przerwy. zabezpieczali się przez miesiąc. I po upływie miesiąca znów się starali i po tej miesięcznej przerwie udało się za pierwszym razem!! Gdzieś to wyczytała że to komuś przyniosło rezultat i otóż im też . Słyszalyscie o czymś podobnym? Tez to rozważam od września żeby zabezpieczać się we wrześniu
Bluey.An
Hej dziewczyny Jak tam sytuacja u was ? Ja się staram od marca miałam jedna ciążę biochemiczna i teraz czekam do 28.08 czy przyjdzie @
No to ciekawe czy wrzesien przyniesie nam miła niespodzianke A ile się staracie o dzidzie ?Hej to czekamy razem, bo ja też 28
bienius992
Hej. Jestem w 29dc owu 18dc a wczoraj test negatywny. Od owu aż do dziś od czadu do czasu mnie kłuło ale w porównaniu z poprzednimi miesiącami to praktycznie w ogóle, a dziś mnie pobolewa jak na @. Jak do piątku nie będzie @ to robię test albo betę jeszcze nie wiem ale szczerze to nie nastawiam się bardzo że się udało bo taki już mój chyba pech...
Jane.pat
Zaciekawiona BB
To jest nasz pierwszy raz trzymam mocno kciuki żeby przyniósłHej dziewczyny Jak tam sytuacja u was ? Ja się staram od marca miałam jedna ciążę biochemiczna i teraz czekam do 28.08 czy przyjdzie @
No to ciekawe czy wrzesien przyniesie nam miła niespodzianke A ile się staracie o dzidzie ?
Bluey.An
Dzisiaj jest pierwszy dzień miesiączki? Jak byłam w pierwszej ciąży to test zrobiłam w 3 dniu spodziewanej miesiączki i druga kreske miałam bardzo blada. Rozwiązania są dwa albo @ się spozni albo test jeszcze nie wykazuje najlepiej poczekać jeszcze z 2 dni i wtedy powtórzyć jeżeli będzie nadal brak @ i głowa do góry grunt to pozytywne nastawienieHej. Jestem w 29dc owu 18dc a wczoraj test negatywny. Od owu aż do dziś od czadu do czasu mnie kłuło ale w porównaniu z poprzednimi miesiącami to praktycznie w ogóle, a dziś mnie pobolewa jak na @. Jak do piątku nie będzie @ to robię test albo betę jeszcze nie wiem ale szczerze to nie nastawiam się bardzo że się udało bo taki już mój chyba pech...
reklama
Bluey.An
Oby to był szczęśliwy strzałTo jest nasz pierwszy raz trzymam mocno kciuki żeby przyniósł
Podziel się: