reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipcowo sierpniowe

Tez tak uwazam..zobaczymy jak dzisiaj bedzie, bo o 20 robie codziennie.
Martwi ta temperatura nizsza ale czytalam na innym forum ze jak jest wyrzut lh to temperatura maleje

reklama
Siemka. Dziewczęta ja się staram 29 cykl. I wiecie co ? Moja znajoma starała się kilka lat bez przerwy. zabezpieczali się przez miesiąc. I po upływie miesiąca znów się starali i po tej miesięcznej przerwie udało się za pierwszym razem!!😊 Gdzieś to wyczytała że to komuś przyniosło rezultat i otóż im też . Słyszalyscie o czymś podobnym? Tez to rozważam od września żeby zabezpieczać się we wrześniu 😊

Hej dziewczyny :) Jak tam sytuacja u was ? Ja się staram od marca miałam jedna ciążę biochemiczna i teraz czekam do 28.08 czy przyjdzie @.

Siemka. Dziewczęta ja się staram 29 cykl. I wiecie co ? Moja znajoma starała się kilka lat bez przerwy. zabezpieczali się przez miesiąc. I po upływie miesiąca znów się starali i po tej miesięcznej przerwie udało się za pierwszym razem!!😊 Gdzieś to wyczytała że to komuś przyniosło rezultat i otóż im też . Słyszalyscie o czymś podobnym? Tez to rozważam od września żeby zabezpieczać się we wrześniu 😊
Może to kwestia nastawienia, tak psychicznie, „lżejsze podejście”. Jeśli ma pomoc, to czemu nie spróbować 😊

Hej. Jestem w 29dc owu 18dc a wczoraj test negatywny. Od owu aż do dziś od czadu do czasu mnie kłuło ale w porównaniu z poprzednimi miesiącami to praktycznie w ogóle, a dziś mnie pobolewa jak na @. Jak do piątku nie będzie @ to robię test albo betę jeszcze nie wiem ale szczerze to nie nastawiam się bardzo że się udało bo taki już mój chyba pech...

Hej dziewczyny :) Jak tam sytuacja u was ? Ja się staram od marca miałam jedna ciążę biochemiczna i teraz czekam do 28.08 czy przyjdzie @

No to ciekawe czy wrzesien przyniesie nam miła niespodzianke :) A ile się staracie o dzidzie ?
To jest nasz pierwszy raz 😊 trzymam mocno kciuki żeby przyniósł

Hej. Jestem w 29dc owu 18dc a wczoraj test negatywny. Od owu aż do dziś od czadu do czasu mnie kłuło ale w porównaniu z poprzednimi miesiącami to praktycznie w ogóle, a dziś mnie pobolewa jak na @. Jak do piątku nie będzie @ to robię test albo betę jeszcze nie wiem ale szczerze to nie nastawiam się bardzo że się udało bo taki już mój chyba pech...
Dzisiaj jest pierwszy dzień miesiączki? Jak byłam w pierwszej ciąży to test zrobiłam w 3 dniu spodziewanej miesiączki i druga kreske miałam bardzo blada. Rozwiązania są dwa albo @ się spozni albo test jeszcze nie wykazuje najlepiej poczekać jeszcze z 2 dni i wtedy powtórzyć jeżeli będzie nadal brak @ i głowa do góry grunt to pozytywne nastawienie :)

reklama
Do góry