reklama
Aksamitka28
Fanka BB :)
Nie testowałam i jeszcze nie przyszła ... Może przez to, że miałam rozregulowaną pracę, teraz działam dużo fizycznie to może jeszcze się pokaże ale nadal nic nie czuję....zero bólu, może bardzo delikatnie .... Nie wiem co myślećI jak testowałaś? Mam nadzieję że @ nie przyszła
A ja mam dziś 17 dc. W czwartek miałam pozytywny test na owulacje i coś czuję że była w nocy bo obudziłam się z mega dużym bólem.. Od tamtej pory szyjka miękka wysoko i zamknięta.. Może to przez hormony bo to pierwszy cykl po odstawieniu.. Nie wiem jaka powinna być szyjka po owulacji..
mama.Antosia
Ja nic nie podpowiem bo sama nie badam szyjki bo nie umiemA ja mam dziś 17 dc. W czwartek miałam pozytywny test na owulacje i coś czuję że była w nocy bo obudziłam się z mega dużym bólem.. Od tamtej pory szyjka miękka wysoko i zamknięta.. Może to przez hormony bo to pierwszy cykl po odstawieniu.. Nie wiem jaka powinna być szyjka po owulacji..
Eveilukasz
Zaciekawiona BB
Hej ja po roku od poronienia i starania sie ,dzis zrobiłam test i są dwie krechy!! W końcu bo mam 36 lat !!Hej kochane!! Pewnie większość mnie kojarzy, w pierwszym cyklu niestety nie udało się , ponieważ źle obliczyłam dni płodne, test owulacyjny miałam jakiś uszkodzony, bo caly czas mrugalo kółeczko, miesiączką przyszła jak nigdy w 32 dc a zawsze bylo 28... , byłam u ginekologa i przepisał mi clomid na "lepsza owulacje" miałam brać 2 tabletki przez 5 dni dzisiaj była moja ostatnia dawka, i zaczynam z testami owulacyjnymi [emoji3590] 10 dc na razie negatywny a ostatnia @ 15/07, zapraszam wszystkie, które starają się o dzidziusia
Wspierajmy się razem [emoji3590][emoji170][emoji3590][emoji170][emoji3590][emoji170][emoji178][emoji177][emoji177]
mama.Antosia
GratulacjeHej ja po roku od poronienia i starania sie ,dzis zrobiłam test i są dwie krechy!! W końcu bo mam 36 lat !!
mama.Antosia
Co tu tak cicho ?co u Was dziewczyny ?u nas dzisiaj pogoda nie nastraja, cały dzień deszczowy i zimny
Hej jestem tu nowa staramy się teraz już 3 cykl i miałam dzisiaj dość dziwną sytuację. Owuluję bardzo wcześnie i w tym miesiącu śluz płodny miałam 7 dnia cyklu (testy owulacyjne pokazywały 2 kreski, a 8 dnia już nic nie pokazywało). Dzisiaj, czyli 12 dnia bolał mnie delikatnie jajnik więc zrobiłam z ciekawości test i pokazały się 2 grube krechy za to śluzu płodnego brak. Czy myślicie że to mogła być podwójna owulacja czy może tego 7 dnia nic nie było?
Domi9534
j mogła to być podwójna owulacja no w jednym cyklu jest możliwa. Zdarza się stosunkowo rzadko, ale jednak. Może dojść do niej wówczas, gdy dwa pęcherzyki dojrzeją jednocześnie - dochodzi do uwolnienia dwóch komórek jajowych, jednej po drugiej, w odstępie zaledwie kilku godzin.Hej jestem tu nowa [emoji112] staramy się teraz już 3 cykl i miałam dzisiaj dość dziwną sytuację. Owuluję bardzo wcześnie i w tym miesiącu śluz płodny miałam 7 dnia cyklu (testy owulacyjne pokazywały 2 kreski, a 8 dnia już nic nie pokazywało). Dzisiaj, czyli 12 dnia bolał mnie delikatnie jajnik więc zrobiłam z ciekawości test i pokazały się 2 grube krechy [emoji54] za to śluzu płodnego brak. Czy myślicie że to mogła być podwójna owulacja czy może tego 7 dnia nic nie było? [emoji848]
A z testami to niestety bywa różnie... Raz są pomocne raz nie, jak używałam 1 raz to niestety miałam jakieś wadliwe bo kilka dni mrugala mi buzka, natomiast za drugim razem miałam tak, że jednego dnia pozytywny dopiero od 15dc a chciałam sprawdzić czy 3 dnia jest pozytywny i nie był już, więc pewnie następnego dnia też był negatywny - moja koleżanka właśnie miała następnego dnia negatywny. No i teraz czekam jeszcze tydzień i ciekawe czy się udało
reklama
Aksamitka28
A ja chyba wracam do równowagi, 5 dc już powoli nastraja pozytywnie strasznie mnie dobił ten i ostatni miesiąc...zupełnie nie wiem dlaczego... Przez wiele miesięcy dobrze sobie z tym radziłam a teraz jakiś spadek formy hahaha. W ogóle udaje się teraz pozamykać trochę spraw w życiu i myślę, że nadchodzi dobry okres tak ogólnie w codzienności czas się bardziej skupić na sobie i pasjach i oczywiście w końcu znaleźć chwilę na miły wieczór z lampką wina i wieczory z książką... Jakoś ostatnio na nic nie mieliśmy z mężem czasu ale już za moment zwolnimyCo tu tak cicho ?co u Was dziewczyny ?☺u nas dzisiaj pogoda nie nastraja, cały dzień deszczowy i zimny
Podziel się: