reklama
bienius992
Fanka BB :)
To ja zamierzam do owulacji pić zioła ojca sroki, po owulacji jeść tak jak ty ananasa a przez cały cykl pić siemię lniane [emoji6]U mnie w połowie sierpnia będzie kolejna owulacja zobaczymy [emoji846] a dziś 2 dzień @. [emoji3526] W pierwszej połowie cyklu będę brać niepokalanka. W drugiej połowie ananasa [emoji18][emoji531][emoji3590]
Aksamitka28
Ktoś jeszcze został do testowania jutro ? Ja nie testuję, bo to najlepszy wywoływacz okresu xd ale wkurza mnie brzuszek...jak tak to od 4dpo ból jak na @ ... Jutro termin @ a mój brzuszek ma wakacje....praktycznie nie czuję macicy ....i pewnie jutro między 10 a 14 dostanę @ i nagle sobie przypomni, że ma boleć... Jak żyć ?
Jadwiga1920
Oby zrobił sobie wakacje na długiii czas .Ktoś jeszcze został do testowania jutro ? Ja nie testuję, bo to najlepszy wywoływacz okresu xd ale wkurza mnie brzuszek...jak tak to od 4dpo ból jak na @ ... Jutro termin @ a mój brzuszek ma wakacje....praktycznie nie czuję macicy ....i pewnie jutro między 10 a 14 dostanę @ i nagle sobie przypomni, że ma boleć... Jak żyć ?
Mój okres jakiś dziwny. Popołudniu trochę krwi a potem tylko brązowe plamienia. A już od pierwszego dnia ze mnie leciało. Zobaczymy czy jutro się rozkręci
Aksamitka28
Oby nie ! Chociaż ja takie cykle też miałam... nadzieja, bo tylko delikatnie podbarwiony śluz przez cały dzień i bez bólu...a następnego dnia jak wodospad przerobiłam i mniejsze i większe krwawienia i dłuższe i krótsze i pms i brak pms....chyba całą gamę możliwości... Jeszcze tylko takiej przerwy w bólu jak dzisiaj nie przerabiałam ale @ mnie nie zawiedzie...ona zawsze przychodzi trochę jak taki natrętny gość hahaha ale z drugiej strony lepiej tak, niż tak jak dziewczyny na lekach na wywołanie ale niedługo badania i na tym się skupiam !Oby zrobił sobie wakacje na długiii czas .
Mój okres jakiś dziwny. Popołudniu trochę krwi a potem tylko brązowe plamienia. A już od pierwszego dnia ze mnie leciało. Zobaczymy czy jutro się rozkręci
Aksamitka28
Chociaż nie ukrywam przemyka mi czasem przez myśl "a może" ale nie pozstawiam sobie złudzeń, za dużo już płakałam przez @Oby zrobił sobie wakacje na długiii czas .
Justi1234
ooo to ja też dorzucę siemie lniane jak je przyrządzić?To ja zamierzam do owulacji pić zioła ojca sroki, po owulacji jeść tak jak ty ananasa a przez cały cykl pić siemię lniane [emoji6]
Dziewczyny ja z pytaniem jaka powinna być szyjka po owulacji.. U mnie test na owu w czwartek pozytywny i w piątek też pozytyw czyli owulacja powinna być w piątek bo to się liczy od 1 pozytywnego testu potem w sobotę test już ujemny.. A szyjka nadal wysoko miękka ale zamknięta szczelnie do tego mam skurcze podbrzuszu.. No i właśnie zastanawia mnie ta szyjka czy powinna opasc czy może jest coś na rzeczy i jednak się udało..
bienius992
Oj różnie...można wsypać zmielone siemię do szklanki i zalać wrzątkiem i wypić jak przestygnie, można gotować przez parę minut, ostatnio czytałam że można zalać na noc i wypić rano. Najważniejsze żeby były takie "glutki" [emoji12]ooo to ja też dorzucę siemie lniane jak je przyrządzić?
reklama
mama.Antosia
I jak testowałaś? Mam nadzieję że @ nie przyszłaKtoś jeszcze został do testowania jutro ? Ja nie testuję, bo to najlepszy wywoływacz okresu xd ale wkurza mnie brzuszek...jak tak to od 4dpo ból jak na @ ... Jutro termin @ a mój brzuszek ma wakacje....praktycznie nie czuję macicy ....i pewnie jutro między 10 a 14 dostanę @ i nagle sobie przypomni, że ma boleć... Jak żyć ?
Podziel się: