reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

anisen, naprawde wspolczuje!

ja sie dziewczynki zegnam! wyjezdzamy w gory na weekend, tzn, wracamy w sobote poznym wieczorem, bo goscie odlatuja w niedziele :) wiec pewnie w niedziele dam dopiero znak zycia. A tu bedziemy sie wspinac:
cliff.gif
udanego weekendowania!

Załączniki

• cliff.gif
    cliff.gif
    98,5 KB · Wyświetleń: 17
reklama
anisen- ale porażka z tą suknią :(

mel- o matko, ja mam potworny lęk wysokości, w życiu bym tam nie wlazła!

byłam dzisiaj u ginka. Wszystko jest ok. małe bryka na całego...uff wielka ulga! Ciśnienie mam dzisiaj niskie i ledwo żyję tylko:baffled:

Pati- kiedy planujesz testować?

Natka- trzymam kciuki za twoje testowanie!

Anisen wspolczuje z powodu sukienki :(

Najlepsze zyczenia imieninowe dla wszystkich naszych starajacych sie Ań, zycze wam spelnienia tego jednego jedynego marzenia :)

No u mnie tesciowa tez miala pretensje, ze zrobilismy przyjecie tylko dlanajblizszych na okolo 50 os, oczywiscie najblizsi nie rowna sie tylko rodzina, bo po co zapraszac ludzi z ktorymi nie widujesz sie i na co dzien nie utrzymujesz kontaktu? Oczwiscie tesciowa zaraz z tekstem ze jasiostry wyklna i sie obraza, a ja jej na to ze jak mama za nich wszystkich zaplaci to ja moge ich zaprosic no i sie zamknela bo to bylo w sumie ze 20 pare osob, no wiecie tesciowa miala 4 siostry ( kazda mezata) do tego ich dzieci ( srednio 2, a jednanawet ma 4) kazde z osoba towarzyszaca, niektorzy zonaci i dzieciaci tak wiec uzbieralo by sie, ale zamknela sie jak jej powiedzialam ze bedzie musiala za nich zaplacic
W sumie my tez nie duzo zaplacilismy

anisen oj kochana przykro mi z powodu sukienki na prawde :( psia kosc, zlosliwosc losu :zawstydzona/y:

mel udanego urlopu w takim razie :DDD my Nasz zaczynamy jutro, mam nadzieje, ze bedzie udany i owocny w fasolki :wściekła/y: piekne krajobrazy, wypocznij :**

Zastanawiam sie kiedy najlepiej zaczac staranka w tym cyklu nie chce przedobrzyc jak ostatnio strzelajac pare dni pod rzad, bo potem zolnierze na prawde moga byc za slabe :zawstydzona/y: w poniedzialek bedzie 13dc. Jak mysliscie ? :happy:

Nuuuśka
a w których dc miałaś zazwyczaj owu?
To jakoś zacznijcie na kilka dni przed, tak najpierw co drugi dzień a potem codzień :-D a jak będzie płodny śluz to nawet dwa razy lub trzy w ciągu dnia :-D

sandra
dzieki :-*

Anisen
przykro mi
mam nadzieję że uda ci się coś cudnego dorwać.

Melponea
Fajny pomysł na ślub.
A góry super ale ja też bym się nie odważyła. Wejść z drugiej strony tak ale wspinać się ?nie!

My też mieliśmy małe wesele na 50 osób ale na szczęście nikt mam się nie wtrącał za mało osób lub coś w tym stylu.
Było za to cudownie.

Ostatnia edycja:
anuszka przewaznie od okolo 3 miesiecy jest to 17dc. Wczesniej byl to 14-15dc. Jak spojrzysz na moj poprzedni wykres, pierwszy po laparo, byl ladny, stabilny i owu potwierdzona w 17dc. Tyle ze wtedy przytulanki byly przez 6 dni z rzedu i sadze ze za duzo, i zolnierze jak by na to nie patrzec pewnie byly za slabe. Zastanawiam sie wiec jak to rozplanowac teraz na ten nadchodzacy tydzien bo jesli owu pojawi sie rowniez w 17dc to wypadnie to na piatek, czyli za tydzien:happy: A wiec prosze o dokladne instrukcje kiedy zaczac bo nie chce znowu przedobrzyc,a warto sie poradzic nawet w takiej kwestii zeby wiedziec :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Anisen o kurcze, wspolczuje z powodu sukienki. Ale sa sklepy ktore zamowienie robia ekspresowo trzeba tylko sie zmobilizowac i pojezdzic i spytac przedstawic sprawe i napewno cos doradza.

happy Kochana testuje w poniedzialek wczesniej nie ma sensu. Choc i tak przeczuwam ze wynik bedzie negatywny,za duzo objawow jak na @.

Nuuuśka
to ja radzę 13,15,16 i 17 dc ! :-D
A tego 17 dwa razy!
chociaż michalina pisała że 4 dni pod rząd w tym szczęśliwym cyklu.
A no właśnie gdzie michalina?

anuszka haha zanotuje w kalendarzu w takim razie ;DD zobaczymy jeszcze dokladnie co ginka zobaczy na usg ( czy pecholki beda) ale na wszelki wypadek i tak w poniedzialek juz zaczniemy ;D dobrze ze w poniedzialek bedziemy jeszcze w domu, wiec na luzie to pierwsze bzykanko, gorzej pozniej - z tesciami za sciana :-D ale to ja juz powiedzialam ze bedziemy udawac sie na dluuuuugie wedrowki po lesie W TE DNI co by tesciowej uniknac, a moze i takie seksowanie na lonie natury pomoze :wściekła/y:

a misia kochana pojechala na urlop, z tego co pamietam bedzie 1-go sierpnia z powrotem :)

reklama
hej Patuska ale beda emocje w poniedzialek :-)Nie moge sie doczekac:-):-)

Misia jest na wakacjach.

Nuusia a ja poczekalabym tak do jutra i wtedy do 18dc leciala, ale czytalam kiedys ze seksik kilka razy dziennie nie jest wskazany nie daje wiekszej szansy, wrecz odwrotnie.

Do góry