reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Cisza
spokój
nudaaaa

Dopisuje się do listy:

Lipiec 2013
Patu$ka -termin@ 29.07

Sierpień 2013
anuszka -termin@ 6.08
Kingax -termin@ 7.08
Nuuuśka -termin@ 16.08
Sandra_best -termin@ 16.08
melponea -termin@ 24.08

hej dziecwczynki :)

Widze, Wy tez się urlopujecie, wczoraj byliśmy w Zorach, w miasteczku Twinpigs, Ola wyszalała się za wsze czasy, Ł. przy okazji :wściekła/y: a ja się trochę spiekłam na sloncu, dziś jedziemy nad zalew ale tu już ja przynajmniej z planem opalania się wiec niech będzie goraco :happy2:
Jutro wizyta u ginki...grrr. a mnie dziś spotkala pierwszy raz sytuacja kiedy to moja temp. jest tak niska - 35,99 :shocked2: o co kaman?

Milego dzionka kobietki :**

Lipiec 2013
90_natka - termin @ 28.07
Patu$ka - termin @ 29.07

Sierpień 2013
anuszka - termin @ 06.08
Kingax - termin @ 07.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
sandra_best - termin @ 16.08
melponea - termin @ 24.08

Ostatnia edycja:
Aja sie melduje ze swiata zywych ;) mielismy piekna wycieczke! Udalo mi sie zalatwic nocleg w super domku nad morzem, wchodzilismy 2h, schodzilismy 1,5h, zdjec mamy co niemiara! Czyli w Norwegii zostala mi tylko polnoc do zobaczenia ;)

Natka, wspolczuje ;(

Melponea
żyjesz mówisz :-D

A my wracamy z mazur. Na szczęście! Byliśmy u teścia, szwagierka też była :-\
Masakra uwierzcie mi :p
a mój małż też kurde tam oszalał

Mam nadzieję że komuś te lipcowe staranka wyjdą na dobre :-D

Ostatnia edycja:
reklama
anuszka, a co ze szwagierka nie tak? :-)
natka, moze jeszcze jest jakas nadzieja? tempka ciagle wysoko...
patu$ka, jak jutro odpale kompa to oczekuje pozytywny wiadomosci! nie ma innej opcji!

moi goscie odfruneli i zapadla cisza w domu! a bylo tak wesolo :)

Do góry