reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
sylus ale myslisz od jutra codziennie? czy co dwa dni ? Co do seksowania kilka razy dziennie to tez wiem i czytalam ze przynosi odwrotny skutek, bo wtedy zolnierzy zbyt malo, i kiepskiej jakosci sa, ale anuszce chodzilo o dzien owulki ze dwukrotnie mozna dowalic :wściekła/y: boje sie znowu za wczesnie zaczac zeby Ł. nie wymeczyc zbyt bardzo bo niestety ale potem to on sam mi mowi, ze im czesciej tym jemu potem jemu jest ciezej dojsc tak od razu :rofl2::wściekła/y:

anuszka wiem, wiem za to dziekuje :* bo czasem czlowiek nie wie jak lepiej, a my juz seksilismy sie tylko w czasie owu, teraz przed 6 dni z rzedu i uznaje ze to bylo chyba zbyt czesto. Zreszta ta ginka powiedziala to samo, ze nawet jesli on ma bardzo dobre wyniki nasienia, ma go zbyt malo i mozemy po prostu nie trafic, jesli owu bedzie np w 4 dniu przytulanek bo wtedy zolnierzy bedzie zbyt malo zeby dolecialy do celu :ninja2:

Nuusia jak wiesz dokladnie kiedy bedzie owu to ja bym zrobila to przed, w owu i po z 2 dni pod rzad i to wszystko, mozna sprobowac jeden taki ubozszy cykl, w sumie najwaznijesze zeby byla owu , trafic w ta owu załadowac porzadnie i powinien byc efekt;-)

sylus zaladowac porzadnie :-Dhah niczym bombowiec bede chodzic :wściekła/y::wściekła/y: wiesz co Kochana na 100% chyba nikt nie jest w stanie tego przewidziec, choc u mnie z reguly od przestawienia sie cyklu na 31-33dni owu jest w granicach 17dc, wiec poki co taka opcje przyjmuje ale wiadomo, ze moze byc i tak, ze owu pojawi sie jak w kalendarzu w 14dc i wtedy bedziemy w doopie :rofl2: poki co nic jej nie zapowiada, dobrze ze w poniedzialek mam usg, bo to na pewno Nam wiele wyjasni :tak:

Moja kuzynka mi mówiła (ale nie daje głowy że to prawda) że jak oni się starali tak co dwa i trzy dni tak przed w trakcie i po owu to im nic nie wychodziło. A jak starali się codziennie i w kilka dni nawet po dwa razy to im się udało i mają właśnie z tych częstych razy dwie córki i niestety jedno poronienie

anuszka no wlasnie i tak to jest, ze u kazdego chyba nawet co innego sie sprawdza, zreszta w koncu kazdy z Nas jest inny wiec nie dziwota :happy: zrobie tak, ze poczekam do poniedzialku, zobaczymy jakie i czy sa pecholki i bedziemy dzialac, od poniedzialku zaczynajac :tak: dopytam sie jeszcze ginki co i jak ona uwaza, bo to rowniez seksuolog wiec ostatnio poinstruowala mnie co do pozycji pomocnych przy tylozgieciu wiec i to wyprobujemy na tym "grzybobraniu":wściekła/y:

Nuuuśka
to tak dla pewności w 12 i 13 dc też musicie jak może tak się zdarzyć, bo potem będziesz sobie pluła w twarz.

Aaa
no jak masz monit to ok.
mi też powiedziała tak mniej więcej za ile może być owu po usg i śluzie

anuszka no wlasnie .. kuzwa jak celowanie slepego :confused2: zobaczymy jak tempka jutro bedzie wygladala. I tesciory owu od dzis zaczynam robic zeby nie przegapic :tak: a usg powie Nam czy bedzie planowo, czy sie przesunie wiec wtedy bedzie mozna ustalic ostateczny harmonogram pracy na najblizszy tydzien :-)

reklama
anisen ale historia z tą suknią... Przykro mi :-( ale na pocieszenie powiem Ci że ze ślubem to tak już chyba jest że coś się musi pogmatwać ;-) ale wszystko się ułoży i problem sukienki też się rozwiąże, zobaczysz :-)
My mieliśmy wesele na 70 parę osób :-)

Happy dziękuję za kciuki, na pewno się przydadzą :-) dam Wam jutro znać jak wynik...

Do góry