reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Ja uwielbiam takie miejsca gdzie człowiek może na prawde odpocząć fizycznie ale przede wszystkim psychicznie od wszystkiego. Ł. zawsze jeczy ze tam nie ma co robic, ale mowie mu ze mnie wlasnie o to chodzi, chyba na tym polega urlop. Ale ma troch racji, bo jeździ tam od dzieciństwa wiec trochę zbrzydło mu już kolejne lato na wsi, no ale już mu obiecałam ze w przyszłym roku pojedziemy gdzie indziej :wściekła/y:
W ogole od paru dni nie umiem spac :| nie wiem dlaczego budze się pare razy w ciągu nocy, krece się a potem tak jak dziś wstaje i od razu bol glowy :zawstydzona/y:

anisen nie martw się i nie denerwuj ! Ludzie zawsze będą gadac i mieć inne zdanie, a zwłaszcza teściowe...to to już chyba mus kurde ! Ale to Wasz dzień a im nic do tego !!

Lipiec 2013
90_natka - termin @ 28.07
Patu$ka - termin @ 29.07

Sierpień 2013
anuszka - termin @
Kingax - termin @ 07.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
sandra_best - termin @ 16.08
melponea - termin @ 24.08

Ostatnia edycja:
reklama
Dziend oberek dziewczyny!

Anisen my na poczatku mielismy miec duze wesele a potem skonczylo sie na przyjeciu na 50 osob. tez byl pretensje,ale olalismy to. To byla nasz dzien.

anisen, my bralismy slub w Las Vegas bez poinformowania nikogo :-) zdecydowalismy sie 2 dni wczesniej, przez internet zarezerowalismy kaplice, w LV bylismy tego samego dnia tylko nad ranem i w ciagu kilku godzin zalatwilismy wszystko (lacznie z sukienka, butami i obraczkami). Zadnego stresu! Rodzina byla w szoku, ale nikt sie nie obrazil, bo sprawiedliwie nikomu nic nie powiedzielismy :-)

mel slub w Las Vegas ? :DDD cos pięknego ! mnie się marzy slub w jakims nietypowym miejscu ale na realizacje będziemy musieli jeszcze trochę poczekać :confused2: swoja droga takie wlasnie niezapowiedziane wcześniej sytuacje sa najlepsze bo nikt nie ma czasu na marudzenie i dochodzenie się racji tylko zostają postawieni przed faktem dokonanym i tyle.

zalezy co kto lubi :-) wiem, ze duzo kobiet marzy o bialej sukni i tej calej otoczce towarzyszacej ceremonii. Natomiast my z G jestesmy ludzmi dosyc twardo stapajacymi po ziemii i wydanie 40tys zl na jednodniowa impreze zawsze wydawalo nam sie jakims kompletnym absurdem wiec wzielismy slub przy okazji wakacji w Stanach :-) a zaoszczedzone w ten sposob pieniadze wydalismy wlasnie na te wakacje :) i wcale nie zaluje!

PS. moja suknia slubna kosztowala cale 15 USD :-)

wlasnie mi wyszedl problem z sukienką. miałam na cywilnym długą kremową, oddałam do czyszczenia i ją zniszczyli. Kasę wywalcze ale co ja zrobie :( Suknia była szyta na miarę, na ciązę . Miąlam ją tylko lekko przerobić , tzn ozdobic bo była bardzo skromna. Ehhh

reklama
Do góry