Ja uwielbiam takie miejsca gdzie człowiek może na prawde odpocząć fizycznie ale przede wszystkim psychicznie od wszystkiego. Ł. zawsze jeczy ze tam nie ma co robic, ale mowie mu ze mnie wlasnie o to chodzi, chyba na tym polega urlop. Ale ma troch racji, bo jeździ tam od dzieciństwa wiec trochę zbrzydło mu już kolejne lato na wsi, no ale już mu obiecałam ze w przyszłym roku pojedziemy gdzie indziej
W ogole od paru dni nie umiem spac :| nie wiem dlaczego budze się pare razy w ciągu nocy, krece się a potem tak jak dziś wstaje i od razu bol glowy
anisen nie martw się i nie denerwuj ! Ludzie zawsze będą gadac i mieć inne zdanie, a zwłaszcza teściowe...to to już chyba mus kurde ! Ale to Wasz dzień a im nic do tego !!
Lipiec 2013
90_natka - termin @ 28.07
Patu$ka - termin @ 29.07
Sierpień 2013
anuszka - termin @
Kingax - termin @ 07.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
sandra_best - termin @ 16.08
melponea - termin @ 24.08
W ogole od paru dni nie umiem spac :| nie wiem dlaczego budze się pare razy w ciągu nocy, krece się a potem tak jak dziś wstaje i od razu bol glowy
anisen nie martw się i nie denerwuj ! Ludzie zawsze będą gadac i mieć inne zdanie, a zwłaszcza teściowe...to to już chyba mus kurde ! Ale to Wasz dzień a im nic do tego !!
Lipiec 2013
90_natka - termin @ 28.07
Patu$ka - termin @ 29.07
Sierpień 2013
anuszka - termin @
Kingax - termin @ 07.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
sandra_best - termin @ 16.08
melponea - termin @ 24.08
Ostatnia edycja: