reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

anisen, naprawde wspolczuje!

ja sie dziewczynki zegnam! wyjezdzamy w gory na weekend, tzn, wracamy w sobote poznym wieczorem, bo goscie odlatuja w niedziele :) wiec pewnie w niedziele dam dopiero znak zycia. A tu bedziemy sie wspinac:
cliff.gif
udanego weekendowania!

Załączniki

• cliff.gif
    cliff.gif
    98,5 KB · Wyświetleń: 14
reklama
anisen- ale porażka z tą suknią :(

mel- o matko, ja mam potworny lęk wysokości, w życiu bym tam nie wlazła!

byłam dzisiaj u ginka. Wszystko jest ok. małe bryka na całego...uff wielka ulga! Ciśnienie mam dzisiaj niskie i ledwo żyję tylko:baffled:

Pati- kiedy planujesz testować?

Natka- trzymam kciuki za twoje testowanie!

Anisen wspolczuje z powodu sukienki :(

Najlepsze zyczenia imieninowe dla wszystkich naszych starajacych sie Ań, zycze wam spelnienia tego jednego jedynego marzenia :)

No u mnie tesciowa tez miala pretensje, ze zrobilismy przyjecie tylko dlanajblizszych na okolo 50 os, oczywiscie najblizsi nie rowna sie tylko rodzina, bo po co zapraszac ludzi z ktorymi nie widujesz sie i na co dzien nie utrzymujesz kontaktu? Oczwiscie tesciowa zaraz z tekstem ze jasiostry wyklna i sie obraza, a ja jej na to ze jak mama za nich wszystkich zaplaci to ja moge ich zaprosic no i sie zamknela bo to bylo w sumie ze 20 pare osob, no wiecie tesciowa miala 4 siostry ( kazda mezata) do tego ich dzieci ( srednio 2, a jednanawet ma 4) kazde z osoba towarzyszaca, niektorzy zonaci i dzieciaci tak wiec uzbieralo by sie, ale zamknela sie jak jej powiedzialam ze bedzie musiala za nich zaplacic
W sumie my tez nie duzo zaplacilismy

anisen oj kochana przykro mi z powodu sukienki na prawde :( psia kosc, zlosliwosc losu :zawstydzona/y:

mel udanego urlopu w takim razie :DDD my Nasz zaczynamy jutro, mam nadzieje, ze bedzie udany i owocny w fasolki :wściekła/y: piekne krajobrazy, wypocznij :**

Zastanawiam sie kiedy najlepiej zaczac staranka w tym cyklu nie chce przedobrzyc jak ostatnio strzelajac pare dni pod rzad, bo potem zolnierze na prawde moga byc za slabe :zawstydzona/y: w poniedzialek bedzie 13dc. Jak mysliscie ? :happy:

Nuuuśka
a w których dc miałaś zazwyczaj owu?
To jakoś zacznijcie na kilka dni przed, tak najpierw co drugi dzień a potem codzień :-D a jak będzie płodny śluz to nawet dwa razy lub trzy w ciągu dnia :-D

sandra
dzieki :-*

Anisen
przykro mi
mam nadzieję że uda ci się coś cudnego dorwać.

Melponea
Fajny pomysł na ślub.
A góry super ale ja też bym się nie odważyła. Wejść z drugiej strony tak ale wspinać się ?nie!

My też mieliśmy małe wesele na 50 osób ale na szczęście nikt mam się nie wtrącał za mało osób lub coś w tym stylu.
Było za to cudownie.

Ostatnia edycja:
anuszka przewaznie od okolo 3 miesiecy jest to 17dc. Wczesniej byl to 14-15dc. Jak spojrzysz na moj poprzedni wykres, pierwszy po laparo, byl ladny, stabilny i owu potwierdzona w 17dc. Tyle ze wtedy przytulanki byly przez 6 dni z rzedu i sadze ze za duzo, i zolnierze jak by na to nie patrzec pewnie byly za slabe. Zastanawiam sie wiec jak to rozplanowac teraz na ten nadchodzacy tydzien bo jesli owu pojawi sie rowniez w 17dc to wypadnie to na piatek, czyli za tydzien:happy: A wiec prosze o dokladne instrukcje kiedy zaczac bo nie chce znowu przedobrzyc,a warto sie poradzic nawet w takiej kwestii zeby wiedziec :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Anisen o kurcze, wspolczuje z powodu sukienki. Ale sa sklepy ktore zamowienie robia ekspresowo trzeba tylko sie zmobilizowac i pojezdzic i spytac przedstawic sprawe i napewno cos doradza.

happy Kochana testuje w poniedzialek wczesniej nie ma sensu. Choc i tak przeczuwam ze wynik bedzie negatywny,za duzo objawow jak na @.

Nuuuśka
to ja radzę 13,15,16 i 17 dc ! :-D
A tego 17 dwa razy!
chociaż michalina pisała że 4 dni pod rząd w tym szczęśliwym cyklu.
A no właśnie gdzie michalina?

anuszka haha zanotuje w kalendarzu w takim razie ;DD zobaczymy jeszcze dokladnie co ginka zobaczy na usg ( czy pecholki beda) ale na wszelki wypadek i tak w poniedzialek juz zaczniemy ;D dobrze ze w poniedzialek bedziemy jeszcze w domu, wiec na luzie to pierwsze bzykanko, gorzej pozniej - z tesciami za sciana :-D ale to ja juz powiedzialam ze bedziemy udawac sie na dluuuuugie wedrowki po lesie W TE DNI co by tesciowej uniknac, a moze i takie seksowanie na lonie natury pomoze :wściekła/y:

a misia kochana pojechala na urlop, z tego co pamietam bedzie 1-go sierpnia z powrotem :)

reklama
hej Patuska ale beda emocje w poniedzialek :-)Nie moge sie doczekac:-):-)

Misia jest na wakacjach.

Nuusia a ja poczekalabym tak do jutra i wtedy do 18dc leciala, ale czytalam kiedys ze seksik kilka razy dziennie nie jest wskazany nie daje wiekszej szansy, wrecz odwrotnie.

Do góry