reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Kingax1 jesli moge Ci cos poradzic,to nie wpadac w paranoje Kochana. Nie mysl o tym tyle bo sama siebie nakrecasz, uspokoj sie na prawde bo niepotrzebne nerwy i stres niczemu nie pomoga, jesli udalo sie zafasolkowac, to tym bardziej. 7 maj jest juz za pare dni, wiec podejdz do tego na prawde ze spokojem, i uwierz pomijajac wszystko inne ze brzuch moze Cie z nerwow bolec :blink:

Brzuszek z bolu nie sadze zeby sie powiekszyl,moze wzdecie ?

Ostatnia edycja:
reklama
Ja wiem że tak powinnam zrobić że moje ciało robi inaczej. Pobolewanie brzuch to napewno nie jest od nerwów. To coś innego

Bede musiała jednak poczekać do wtorku . co bedzie do tego czasu to bedzie już nie ma na to wpływu. A ty kiedy testujesz??

kinga postaraj się wyluzować choć wiem że to niełatwe... Ale uwierz mi, że jak się człowiek tak nakręca to nagle wszystkie objawy się pojawiają.. A jak się czasami okaże że to jednak nie fasolka to jest dołek psychiczny nie do opisania... Ale oczywiście trzymam kciuki żeby to jednak była fasolka :-) jeszcze tylko kilka dni i wszystko się powinno wyjaśnić :-)

Kingax mialam testowac 10 maja z racji @ spodziewanej 11 maja, ale racji owu przesunietej o dwa dni, mysle ze tyle samo przesunie sie caly cykl, wiec nie bedzie trwal 28 dni tylko 30. Opcji @ mam wiec dwie - albo 11 albo 13 maja. 12 mam Komunie Olki, wiec nie wiem czy wtedy zatestuje,ale mozemy przyjac ze jesli 11 gadzina nie przylezie, to 12 wpisuje na testowanko :tak:

Jak to dobrze ze można sie tu komuś pozwierzać, kazde dobre słowo jest tu ważne same chyba wiecie . dzieki kobietki

Hej dziewczynki ja mam takie pytanko odnośnie testów owu. Ostatnio robię codziennie ( od poniedziałku) teoretycznie dziś kreska powinna być ciemniejsza a wyszła dużo bledsza niż wczoraj czy przed wczoraj.
Co to może oznaczać?

reklama
sandra jesli kreska wyszla o wiele bledsza niz poprzednio,wedlug mnie owu sie przesunela po prostu :tak: najlepsza metoda byloby mierzenie tempki. Ale jest jak najbardziej mozliwe, ze owulacja przesunie sie o pare dni w jedna czy w druga strone nawet przy regularnych cyklach czego najlepszym przykladem jestem ja :blink:
Zrob tescior jutro, jesli wyjdzie jedna tlusta krecha, badz druga rowniez, ale jeszcze bledsza niz dzisiejsza to sadze, ze owulacja juz wystapila.Szkoda ze nie masz wykresu, byloby najlatwiej zorientowac sie :tak:

Do góry