reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

happymama jak utworzysz suwaczek, na samym końcu masz link do wrzucenia na forum.
Wchodzisz w USTAWIENIA,nastepnie EDYTUJ SYGNATURE i tam wklejasz dowolna ilość suwaczków, pamiętaj jednak żeby nie przekraczaly 7 linijek bo wtedy wychodzi blad, ale to już będziesz widziala na bieżąco :)

reklama
Nie ma za co :*
mnie osobiście denerwuje mala możliwość dodania suwaczków, bo znowu dziś mi się wszystkie nie zmiescily :zawstydzona/y: wstawiłam smiejaca się dzidzie, a musiałam wywalić suwaczek owulacyjny :dry:

Hey Dziewczynki :-)
My z mężem właśnie wróciliśmy z wycieczki, tzn. postanowiliśmy wybrać się do pobliskiego miasteczka na koncert Enej i Bednarka z braku ciekawszych zajęć :-p No i zawsze to coś innego niż siedzenie w domu :sorry2:

Mimimoo
przykro mi z powodu @, ale lepiej przed testem niż po...

02.04.2013 - Smerfna85 - wynik pozytywny :) hcg: 8.04 = 640
04.04.2013 - Agata1983 - hcg 296 :)
10.04.2013 - Aka85 - są dwie kreski :)
10.04.2013 - AniołekBB
12.04.2013 - Marce_la - wynik pozytywny :) hcg 11.04 = 1 24.3
13.04.2013 - Patanka - jest bladzioch, czekamy na wynik hcg
14.04.2013 - Ananaska - są dwie kreski :)
20.04.2013 - Malinka41 - są dwie kreski :) hcg 16.04 = 37,68, 25.04 = 1487
18.04.2013 - Michalina_ch - dwie krechy :)
19.04.2013 - Anneeczka - dwie kreski :)
21.04.2013 - Agaawa - @
22.04.2013 - M_i_a90 - @

22.04.2013 - Papalo - ??
23.04.2013 - Oliwia1 - jest druga kreska :), hcg 24.04 = 72, 27.04 = 223
25.04.2013 - Tygryseczek - @
26.04.2013 - Pegas - są dwie kreski :)
28.04.2013 - Ailatan1987 - @
30.04.2013 - 90_natka - czekamy na @
30.04.2014 - Dżina - ???
01.05.2013 - Mimimoo - @
05.05.2013 - Patu$ka
06.05.2013 - Anna2101
08.05.2013 - Happymama82
08.05.2013 - Moniqaa, 3 cykl
(przerwa ze względu na leki)
10.05.2013 - Anuszka
10.05.2013 - Nuuuśka
12.05.2013 - Avensis
14.05.2013 - Angelaa_w
18.05.2013 - Sandra_best
23.05.2013 - Agaawa
26.05.2013 - Carolina84
??.06.2013 - Kasiawr

Hej babeczki kochane!
Ja już sobie nie wyobrażam inaczej zaczynać i kończyć dnia niż z Wami ;)
Mimimo - przykro mi, buziaki wysyłam!!!
A ja wróciłam z grilla (grill na tarasie, a my w domu...). I niestety wracając dostałam nerwa - bo wracaliśmy 50 km, ciemno, mgła, pełno tirów, i deszcz - i ja musiałam prowadzić.... nienawidzę!!! Jeszcze w głowie mi się kręciło od przeżarcia!!!!
Ale jestem już w domku i się odprężam!!
A ja Wam zabraniam opuszczania tego wątku!!! Jestem do Was przyzwyczajona na maksa!!!
A najwięcej do Nuuuśki - ona ma tak pozytywną energię, nawet przez net!!! I jest tak silną kobitą, że aż miło z nią rozmawiać!!! ;*********
a zresztą Wy wszystkie jesteście super!!! Co jedna to kochańsza!

to XxX to tylko tak że niby przez x czasu
:p
jakbym ja teraz ten tego to w styczniu termin też zimno
Nuśka
a my razem testujemy :-D
jak tam cykl staranka i owu
bo my już co mieliśmy zrobić to już zrobiliśmy :-D

Witam się w wolny dzień:-)
...mam większe cycki, a że w rzeczywistości nie są wielkie, więc widzę różnicę:szok: Do tego to pobolewanie w podbrzuszu i kłucie lewego jajnika (z niego w tym cyklu powinna być owulacja);-)
Jestem ciekawa wyniku...

Pomimo średniej pogody, super dnia Wam życzę:-)

Wstałam, patrze za okno, a tam leje :( wrr jak ja nie lubię takiej pogody :crazy: Nuuuśka bardzo fajny ten Twój bobas :tak: Michalina my też ostatnio byliśmy na ognisku ( w lesie) razem ze znajomymi M. z pracy, wracaliśmy po nocy, w deszczu i też musiałam prowadzić.

reklama
michalinka ja nie wyobrażam sobie dnia bez pisania z Wami, z Toba w szczególności :* Jakby Cie tu jeden dzień nie było, zwolalabym pewnie walne zgromadzenie i zarzadzila poszukiwania :laugh2:Bo bo jak co, ale bez moich dwóch słoneczek nie ma dobrze zakończonego dnia :tak:I Ty się nie denerwuj bo pragne przypomnieć, ze Ci nie wolno! Trzeba nakleić na szybke naklejke - Kobieta w ciąży - pierwszenstwo na drodze :wściekła/y:Co by jeszcze wszyscy wokoło wiedzieli, ze nie maja Cie denerwować.
My dziś smigamy na obiad do tesiow, wiec będę pod wieczor spowrotem :tak:

anuszka taaaa przez xxx miesięcy...zapomnialas ze ja od razu wszystko przeliczam :laugh2:styczeń, matko rozhulana zima a my na porodówce :wściekła/y:
U mnie owu potwierdzona w 17dc, staranka były, choć oczywiście mam swiete przekonanie jak co miesiąc, ze za mało, albo nie trafiliśmy dokładnie w godzine "0". Sadze ze cykl przesunie mi się o te dwa dni, wiec orientacyjnie mam dwie daty spodziewanej @ - 11 i 13 maj. Wiec najlepiej testować nie wiem kiedy - w niedziele 12 Komunia Olki - bosshe a ja w taki stresie będę olaboga :wściekła/y:

avensis zawsze jak piszecie, ze bola Was piersi, tudzież macie większe - patrze do stanika ale ja niestety nie widze zadnej roznicy. Tzn pewnie bym zauwazyla ale obawiam się, ze wmówiona. Kiedy Ty masz testowanko Kochana ? bo mi umknelo. Tak tak to musi być fasolka :tak::-)

sandra dziś podobno u Nas - na południu maja być większe opady niż wczoraj, a wczoraj lalo tak, ze zalowalam, ze nie mam w domu lodki i wiosel :wściekła/y:

Do góry