reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Mnie brzuch boli, jakbym miała @ już 3 dzień, a 3 testy pozytywne :)czytałam, że to macica się rozciąga i niektóre kobiety mogą to odczuwać właśnie jak ból @, a niektóre jak kłucie jajników. Czekam na Wasze testy i II kreseczki z niecierpliwością :-) u nas też brzydko i chyba będzie padać tak się chmurzy...

reklama
Tylko mnie brzuch zaczoł boleć 6 dni po głównych dniach i boli już 5 dzień i właśnie wyczytałam jak juz pisalam ze to może byż zagnieżdżanie sie maleństwa.

hej babeczki!
Nuuuśka - ja wiem co znaczy bać się burzy, ja się chowam gdzie mogę, wyłączam telefony i korki!!!! Mój M. ma tyle śmiechu ze mnie jak mało kiedy...
No pogoda do bani a ja jadę na grilla do znajomych nie widzianych dłuuugoooo, więc będzie przyjemnie :D
Tylko muszę wymyśleć dobrą wymówkę czemu nie piję alkoholu. Bo przy tej ciąży postanowiliśmy z M., że nikomu nie powiemy dopóki nie zrobimy badań prenatalnych. Wtedy się wygadaliśmy i była klapa....
A ja nadal trzęsę portkami przed tym 7 maja....

Dziewczyny, jeśli chodzi o testy ciążowe - to różnie bywa - mi już wyszedł 3 dni przed spodziewaną @ a miałam kupione przez allegro. Ale myślę, że już od dnia spodziewanej @ można robić o każdej porze. Powodzenia przy testowaniu!!!!

Kinga--> w pierwszej ciąży, też, mnie bolał brzuch jak na @ i 3 dni przed spodziewaną @ zrobiłam test i był pozytywny. No, ale skończyło się niedobrze.
Teraz też czuję delikatny ból w podbrzuszu. Dziś, dopiero 18dc, a ja to czuję od 16dc. Zobaczymy, może maleństwo się zagnieżdża - bardzo bym chciała:-)

Czy Mimimoo napisała coś o wynikach testu?:confused:

Mam nadzieje ze to bedzie jedna ciąża . Ja już mam 2 chłopaków i bardzo marze o dziewczynce. Z tymi 2 mnie wcale brzuch nie bolał teraz jest inaczej. Wiec pocieszam sie jak moge szperam tu i tam . Oczekuje dobrych wieści. A jedną ciąże też poroniłam serduszko nie biło i wiem co to sa za nerwyi smutek, nie wiem czy dam rade znowu to przejsc jakby cos było nie tak.

Kingax1 - a jakim wieku są twoi chłopcy?
ja mam dwie córy i jednego chłopca,więc dla mnie płeć nie będzie miała znaczenia :)

Nuuska- masz rację, koniec z marudzeniem, co ma być to będzie a trzeba wierzyć że będzie dobrze :)

normalnie strasznie mi dzisiaj słabo, wypiłam kawkę i się od razu połozyłam. Przysnęło mi się na chwilkę i jak wstałam to jeszcze bardziej mi słabo. Teraz popijam colę, może trochę kofeiny mi pomoże...

u nas cieplutko dzisiaj ale tez i pochmurno.

Pierwszy ma 5 lat a drugi ma 2 latka. Staramy sie tak żeby różnica była co 3 lata :) Ja bardzo maże o dziewczynce zobaczymy co bedzie jak chłopiec i tak bedziemy go kochać ale w serduszku jest zawsze nadzieja. Dzisiaj jestem jakaś podenerwowana coraz bliżej @ i jest nie pokój .

reklama
avensis tez wlasnie przywolywalam mimimoo pare razy ale bez odzewu. Nawet znaka nie dala, co sie dzieje :wściekła/y: a ja przy Was jakas taka rodzynkowa sie czuje, bo mnie nic nie boli, ani nie kluje. A zawroty glowy mam caly czas, bo ja ogolnie slepa jestem, ale zakup okularow ciagle odwlekam :X

michalinka ja dzis w pracy niestety, na grila nawet nie ma szans, bo leje od samego rana, wazne ze burza przeszla :tak: grrr....i nie martw Ty mi sie tym usg, mowie Ci, ze bedzie wszystko dobrze !

anuszka ja sie tak masakrycznie boje burzy ze szkoda gadac :szok: jak zaczyna grzmiec, to chowam sie z kotami pod lozko i lezymy tam we czworke, a Łukasz ma z Nas ubaw bo jak to sie mozna grzmotow bac :angry:

kinga a kiedy masz termin @?

Ostatnia edycja:
Do góry