reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Dzięki za pomoc Nuuuśka :tak: narazie nie mierze temp. Pewnie od następnego cyklu zacznę :-) Ale cały czas mam taki dziwny ból z lewej stronu zupełnie jak by to owu była

reklama
sandra no i to jest calkiem normalne :) Nie zawsze bol owulacyjny swiadczy o owulacji, tak jak nie zawsze jego brak oznacza ze owulacja sie nie odbyla. Przyjmuje sie ze podczas regularnych cykli 28-dniowych owulacja powinna wystapic miedzy 14-15 dc ale zawsze sa odstepstwa od normy i nie swiadczy to o niczym niepokojacym. Bardzo mozliwe, ze owulacja odbyla sie wczesniej.
U mnie w tym cyklu byly dwa spadki, z czego ciezko bylo na poczatku rozroznic czy pierwszy nie byl owulacja, bo testy wychodzily teoretycznie na + ( dwie krechy z czego jedna bledsza ). Jednakze po kolejnym spadku, gdzie dwa dni z rzedu tescior wychodzil mega pozytywnie + do tego bol owolacyjny moglam juz okreslic kiedy owulka faktycznie sie odbyla. Teraz po wykresie na szczescie widac, ze potwierdza sie :tak:

Kingax1- ból brzucha może mieć wiele przyczyn. Musisz być cierpliwa. Do 7 maja już wiele nie zostało:tak:

ja się pocieszam tym że nie mam jeszcze standardowego nerwa przedokresowego kiedy to bywam okrutną zołzą dla otoczenia i nie mam jeszcze żadnego pryszcza na twarzy a to zawsze są u mnie 100% zwiastuny @

na mnie krzyczeć?
jak to
tylko trochę do pionu ustawić :p
kocham was i zostanę tu nawet jak będę miała dzidzię albo będę się starać przez XxX innych miesięcy!

anuszka ja Cie proszę, bez przesady ! Ty wiesz ile to miesięcy ?? :-Dtrzydzieści, nie przesadzaj ja Cie bardzo proszę bo mnie zdenerwujesz ! Wy się macie starac, przytulać i fasolkowac ile się da, najlepiej od razu dwie albo i trzy :-) I nie ma, ze się nie uda, bo musi tak ? prędzej czy później, statystyka Nasza kwietniowa jest bardzo ladna, zachaczylysmy już o maj wiec jak by Nam się udało w maju to fasolki będą w lutym :tak: oj taka zimnica...brrr

Oh dużo napisałyście jak mnie nie było, jakoś nadgoniłam :-) A mnie dalej bolą piersi i bołało mnie dzisiaj podbrzusze w pracy , nie potrafiłam się schylać :( 18 dc.

Mimimoo Kochana :-(a tak trzymałam kciukaski...ale masz racje, z dwojga zlego dobrze ze nie zatestowalas, bo tlko rozczarowanie byłoby większe. Nie wiem skad pytanie czy możesz z Nami zostać :blink:Ja sobie nie wyobrażam tego watku bez Ciebie. Kazda z Nas tworzyla ten watek, i nie wybrazam sobie zebysmy się teraz posypaly.
Rozluznij się i nie martw choć wiem ze ciężko mowic,ale co można poradzić ? mamy już maj, ciepełko mam nadzieje niedługo do Nas zawita, a jak cieplo, to większe szaleństwa w glowie się rodza :tak:wiec może to jest jakas metoda :happy2:

Mimimoo strasznie mi przykro że @ jednak przyszła :-( ale dobrze, że patrzysz na to optymistycznie :-) nowy cykl to nowe staranka i tym razem musi się udać :-) musimy być dobrej myśli :*

mimimoo i to chyba najlepsze rozwiązanie - isc na calosc, przytulasz się kiedy chcesz i tyle na ile masz ochote, w końcu tak się "robi" dzieci. A my wiecznie zapatrzone w kalendarzyki, wykresy, już oczopląsu można dostać. Co ciekawsze dzisiejsze moje przytulanki były najmilsze od tych poczynanych w tym cyklu. Nie myslalam po prostu tak usilnie nad tym ze - ooo to dziś, to dziś, musimy dac z siebie wszystko. Czasem chciałabym muc wylaczyc to myslenie w trakcie, ale nie potrafie a nie oszukujmy się - glowa to Nasza najwieksza przeszkoda jeżeli cala reszta jest w porządku.
Widze ze zaczelas robic wykres :) bardzo dobrze.

reklama
mimimoo - kurcze przykro mi że wredna @ przyszła ale dobrze że jesteś optymistycznie nastawiona. W następnym cyklu napewno się uda!
I oczywiście mam nadzieje że tu zostaniesz bo ja też tu już zostaje bez wględu na wszystko:tak:

a jam bardzo glupi problem, kiedyś mi się udało a teraz nie mogę wstawić suwaczków żeby je było widać pod moimi opisami. Czy ktoś mógłby mi zapodać instrukcję??? please...

Do góry