reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

kobitki chyba wam umknęło że mimimoo pisała że nadal brak @ i nie miała okazji testować bo nadal nie miała jak się wybrać po test i że być może dzisiaj jej się uda i że się odezwie:-)

no to ja się wyłamię, lubię burzę i grzmoty ale tylko jak siedzę bezpiecznie w domku :)

przyzwyczaiłam się do was:) nie chcę bez was ani do majówek ani do styczniówek się przenosić. Chociaż do styczniówek bym chciała bardzo ale z wami :)

Ostatnia edycja:
reklama
happymama no i widzisz, potwierdza sie moja slepota ;D nawet postow nie widze :-D
Jak mimimoo nie ma @ to mowie, ze na bank jest fasolcia :D moze jej trzeba ten tescior wyslac ? i bedzie szybciej ?? Mimimoo ja pomoge jak trzeba :-):-)

i po co sie chcesz gdzies przenosic? ja od lutego mam tylko Was i lutowki, i nie mam zamiaru nigdzie sie przenosic ani wyprowadzac :) Przyzwyczajam sie ludzi jak malo kto, a Was pokochalam jak najlepsze psiapsioly wiec nie ma takiej opcji nawet :D Kto w koncu jak nie ja bedzie krzyczal na malinke, anuszke ,avensis i Ciebie ?

Dzis sobie pomyslalam - ale tak przez chwile tylko - ze ja teraz taka madra a 11 bede sikac po gaciach zeby @ nie przylazla, a jak sie pojawi, to dopiero bedzie gderanie ;P

Ostatnia edycja:
Nuuuśka - ja termin @ mam na wtorek 07.05- ale mam nadzieje ze nie przyjdzie ( jestem w 23 dc)

Kingax1 - a więc i dla ciebie i dla mnie przyszły tydzień będzie emocjonujący :)) oby pozytywnie!!!

Drugi dzien boli na @,dzisiaj nie przyszla;) robiłam test ale wyszedl negatywny moze to jeszcze za wczesnie skoro do @ zostalo 2-3 dni, mysle ze ty razem to bedzie klapa;(

malina nie mysl w taki sposob, dopoki nie ma @ zawsze jest nadzieja.Test najlepiej robic w dniu spodziewanej @ lub dzien po jesli sie nie pojawila, wtedy wynik jest najbardziej miarodajny:tak: a jak tempka ? mierzysz ?

szczerze mowiąc to nie mam czasu na to wczesnie do pracy wstaje wiec wszystko biegiem,wiec mierze sobie czasami po poludniu lub poznym wieczorem i przewaznie jest u mnie 35,5 35,6 36,0 a teraz to mam 36,6 co zadko sie zdaza tak ''wysoka'' jak na mnie

malina ja tez wstaje wczesnie do pracy, bo jak mam na rano to o 4.30, dlatego budzik mam codzienie nastawiony na ta godzinke, a pomiar zajmuje na prawde niewiele czasu, a warto, bo dzieki temu mozesz bacznie obserwowac co dzieje sie z Twoim organizmem w poszczegolnych dniach cyklu :tak:

reklama
Ja właśnie wróciłam ze spaceru może po 1 km czułam znowu ból brzucha i mam wrażenie jakby brzuszek mój sie powiększył z tego bólu i cały czas czuje pobolewanie. Idąc zastanawiałam sie czy nie zadzwonić do mojego ginekologa ale co on moze mi poradzic jak @ mam dostać dopiero 7 maja Już odchodze od zmysłów dlaczego tak mnie pobolewa. dosłownie czuje jakbym miala zaraz dostać @. A nigdy tego nie miałam z innymi ciążami. też tak kogoś pobolewał i co wyszło??

Do góry