reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

czesc dziewczyny
u mnie dzisiaj 23 dc i od 4 dni boli mnie brzuch a @ mam dostać dopiero we wtorek.Oprócz tego bola mnie piersi co nigdy nie bolały. Chciałam kupić dzisiaj test ale z Quicka Money, byłam w 3 aptekach i go nigdzie nie ma. Jestem rozczarowana bo nic nie kupiłam a po wszystkich aptekach nie chce mi sie biegać. zawsze go testowałam i wydawało mi sie że jest najlepszy.

reklama
Cześć Dziewczyny,
My również z Mężem od kwietnia ponownie rozpoczęliśmy starania. Okres powinnam dostać 29 kwietnia a tu już 2 maja i nic... :) Mam kilka ciążowych objawów jak często oddawanie moczu, nudności i odbijanie się. Zrobiłam test ciążowy 29 kwietnia po południu i wyszedł negatywny. No i teraz mam wątpliwości czy już jest czas na kolejny test? A jeśli tak to zrobić go rano czy obojętnie o jakiej porze dnia? Doradźcie proszę....

Najlepiej zrób test ledwo jak wstaniesz wtedy jest najwieksze stężenie a ja polacam test w firmy Quick Money on szybko wykrywa ciąże.

Kingax1 ​czyli uważasz, że już mogę robić test, tylko rano? A ten test Quick Money jest dostępny w aptekach czy może tylko w jakiejś drogerii?

ponoć najlepiej jest testować z rana. Ale jak test ma wyjść pozytywny to wyjdzie bez wględu na marke czy porę dnia. Ja w ostatnich dwóch ciążach robiłam test wieczorem i to tymi najtańszymi paskowymi. Inaczej jak się testuje przed spodziewaną @ wtedy im czulszy test tym lepiej.

ten test jest dostepny w aptece i kosztuju 10-12 zł w zaleznosci od apteki. Tak można zrobić obojętnie kiedy ale najlepiej rano i to dużo ludzi ci powie.

Naczytalam sie w necie ze najlepiej poczekać az @ spóźnia sie conajmniej tydzień i stąd moje wątpliwości :-) A z tego co czytałam to forum to jesteście najbardziej wiarygodnym źródłem informacji bo macie doswiadczenie. Dziekuje za odpowiedź :-)

michalinka my mieszkamy słoneczko moje na 7 piętrze, wiec byłoby co zbierac jakby się tak Naszym artystom latac zachciało za ptaszkami :shocked2:Ale pogoda się spierniczyla. Chcialam w tym tygodniu balkon pomalować, bo przez zime trochę Nam się mazow porobilo, ale widze, ze znowu będziemy musieli odlozyc na później, bo od rana leje, wieje, mało tego burza była a ja się burzy panicznie boje :szok: wiec Ł. jak zawsze miał dziś pole do popisu, bawiąc się w psychologa :-D

anuszka Ty wiesz,ze ja za Was i na stopach kciukaski mam zacisniete wiec nie ma to tamto, musi być na + :tak:

happymama a ja Wam już wczoraj chyba mowilam, ze nie macie gderać tylko w siebie uwierzyć ! To, ze brzuszek pobolewa jak na @ wcale nie musi znaczyc, ze malpa zawita, bo w pierwszym stadium ciąży tez można skarzyc się na takie dolegliwości i jest to normalne.Wiec ja bardzo proszę nie tracic nadziei ! :-p

Bo Was wszystkim będę bic :-D

reklama
Ja własnie przeczytałam, że te bóle brzucha moga to być nic innego jak zagnieżdżanie sie przyszłego maleństwa. wiec taka mam nadzieje

Do góry