reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Michalina jako potrójna matka ( a w sumie 5 ciąż na koncie) napiszę ci że bóle brzucha w ciąży to najnormalniejsza rzecz na świecie o ile nie są tak silne że nie możesz chodzić i towarzyszą im krawienia. I w sumie tak już będzie do końca ciąży, tu coś zaboli tam coś zaboli , potem jeszcze dojdą twardnienia macicy itd. także spokojna głowa i staraj się nie denerwować :))

pogoda się popsuła.
Niedawno wróciłam z pobierania krwi i badania EEG z synem. Oj spłakał się biedny na pobieraniu krwi. Mam dzieci niesamowicie wrażliwe na ból. Tacy co to u dentysty mawet buzi nie otworzą...

happymama82 - dzięki za odpowiedź :D wow, 3 dzieci - jak Ty dajesz radę??? a teraz starasz się o kolejne???
a czemu EEG? coś się dzieje? Moja młodszą siostra ma padaczkę, a pierwszy atak miała w wieku 18 lat. w nocy. mama do mnie zadzwoniła, że Kalina umiera.... ja w 5 min się ubrałam, zadzwoniłam po pogotowie i biegłam w środku nocy (bo dziewczyny mieszkają z 500 m ode mnie).... biduli to się powtórzyło jeszcze raz na wyjeździe (na szczęście też z mamą) i teraz od prawie 3 lat bierze lekarstwa i jest super. Nawet Pani doktor (a mamy najwspanialszą doktor od padaczki w warszawie) powiedziała że jeszcze pół roku i będzie mogła odstawić.

michalina - jak daję radę? a no normalnie;-) szczerze to z pierwszym dzieckiem nie miałam czasu się umyć a dom tonął w brudzie:tak:a z każdym kolejnym dzieckiem byłam lepiej zorganizowana i było jakoś tak łatwiej. Tak staramy się o czwartego maluszka ( wiem wiem w dzisiejszych czasach to patologia;-)), moje dzieci nas ciągle namawiają na kolejne rodzeństwo. Nic jeszcze nie wiedzą o staraniach ale jak się uda to będzie niesamowita radość u nas w domu :)

Dziś, to już nie mam żadnych wątpliwości, że te dni są moje:-)

Oto dowód
20130426_160710.jpg

Załączniki

• 20130426_160710.jpg
    20130426_160710.jpg
    7,2 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Do góry