reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Cześć :*
anuszka to mam nadzieję, że jutro jednak okaże się że owulacja się szykuje :-) o której masz wizytę?

u mnie masakra - czasu brak na cokolwiek. W pracy młyn, po pracy jeszcze muszę się uczyć bo w weekend mam egzaminy także naprawdę jestem wykończona. A jeszcze coś mi się z telefonem stało i nie mogę odpisać na forum bo nie pojawia mi się klawiatura, więc muszę odpisywać z komputera :p a tu widzę też cichutko...

reklama
Natka
Musisz zacząć więcej odpoczywać.
To ciężki okres dla ciebie i twojego organizmu. Mamusiu
Może jakieś nawet chwilowe L4

Wizyta dopiero 17.30 ale nie nastawiam się :-\

Wiem że powinnam więcej odpoczywać, ale co ja mogę na to że akurat teraz wszystko musi sie tak kumulować ehh :-(

Jak tam po wizytce anuszka ? mam nadzieję mimo wszystko że usłyszałaś dobre wieści :-)

Taaaak
Dobre!
to jest niemożliwe.jakieś szaleństwo mojego ciała. Nawet pani dr była mile zaskoczona :-D
Mam jeden jedyny pechol na prawym jajku 14mm
W poniedziałek badania wyniki i kolejna wizyta
To chyba będzie jakiś Wielkanocny cud :-D

Misia a na razie kiepsko :(. Mąż od rana do 24 albo robota, albo budowa. 5 dni bez odkurzacza, zepsuł sie. Możesz sobie wyobrazić dwoje brudzaczy, jedno małe cycocholik i ja zmiatająca na kolanach 2 razy dziennie.
Serio jestem tak wypompowana ze marze o niedzieli by choc siku zrobic bez Leo na rekach albo bez asysty pozostałej łobuzerii;)

Anuszka wspaniałe wieści!!! Trzymam kciuki za powodzenie w tym cyklu :-)

Misia cześć kochana jak tam u Was? Jak mała? :-)

Anisen już jutro niedziela więc mam nadzieję że maz Cię trochę odciąży z dzieciakami :-)

U mnie jakoś leci, objawów ciążowych prawie nie mam poza bólem w dole pleców i lekkimi zawrotami głowy. Podbrzusze czasem zakłuje ale lekko. No i aż się czasem martwię czy wszystko jest ok skoro praktycznie żadnych "poważniejszych" objawów nie mam..

Miłego wieczoru :*

No to jadę oddać krew do badań.no i moze po 14 na wizycie coś juz będzie wiadomo

Kurde tu juz więcej mamusiek niż staraczek :-)
Melpo
Gdzie ty sie podziewasz?
Anisen
Nieustanne &&& aby remont szybko sie zakończył!

reklama
Anuszka kciuki za wyniki &&&&&&&&&
i musisz dołączyć do mamusiek ;)

a u nas budowa, wiec dol sierpnia , września nawet to potrwa . Byle sie przeprowadzić, tyle ze teraz dopiero zaczynają sie schody , a nawet w dosłownym sensie ( bo i schody trzeba wykończyć )

Do góry