reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Cześć :*
anuszka to mam nadzieję, że jutro jednak okaże się że owulacja się szykuje :-) o której masz wizytę?

u mnie masakra - czasu brak na cokolwiek. W pracy młyn, po pracy jeszcze muszę się uczyć bo w weekend mam egzaminy także naprawdę jestem wykończona. A jeszcze coś mi się z telefonem stało i nie mogę odpisać na forum bo nie pojawia mi się klawiatura, więc muszę odpisywać z komputera :p a tu widzę też cichutko...

reklama
Natka
Musisz zacząć więcej odpoczywać.
To ciężki okres dla ciebie i twojego organizmu. Mamusiu
Może jakieś nawet chwilowe L4

Wizyta dopiero 17.30 ale nie nastawiam się :-\

Wiem że powinnam więcej odpoczywać, ale co ja mogę na to że akurat teraz wszystko musi sie tak kumulować ehh :-(

Jak tam po wizytce anuszka ? mam nadzieję mimo wszystko że usłyszałaś dobre wieści :-)

Taaaak
Dobre!
to jest niemożliwe.jakieś szaleństwo mojego ciała. Nawet pani dr była mile zaskoczona :-D
Mam jeden jedyny pechol na prawym jajku 14mm
W poniedziałek badania wyniki i kolejna wizyta
To chyba będzie jakiś Wielkanocny cud :-D

Misia a na razie kiepsko :(. Mąż od rana do 24 albo robota, albo budowa. 5 dni bez odkurzacza, zepsuł sie. Możesz sobie wyobrazić dwoje brudzaczy, jedno małe cycocholik i ja zmiatająca na kolanach 2 razy dziennie.
Serio jestem tak wypompowana ze marze o niedzieli by choc siku zrobic bez Leo na rekach albo bez asysty pozostałej łobuzerii;)

Anuszka wspaniałe wieści!!! Trzymam kciuki za powodzenie w tym cyklu :-)

Misia cześć kochana jak tam u Was? Jak mała? :-)

Anisen już jutro niedziela więc mam nadzieję że maz Cię trochę odciąży z dzieciakami :-)

U mnie jakoś leci, objawów ciążowych prawie nie mam poza bólem w dole pleców i lekkimi zawrotami głowy. Podbrzusze czasem zakłuje ale lekko. No i aż się czasem martwię czy wszystko jest ok skoro praktycznie żadnych "poważniejszych" objawów nie mam..

Miłego wieczoru :*

No to jadę oddać krew do badań.no i moze po 14 na wizycie coś juz będzie wiadomo

Kurde tu juz więcej mamusiek niż staraczek :-)
Melpo
Gdzie ty sie podziewasz?
Anisen
Nieustanne &&& aby remont szybko sie zakończył!

reklama
Anuszka kciuki za wyniki &&&&&&&&&
i musisz dołączyć do mamusiek ;)

a u nas budowa, wiec dol sierpnia , września nawet to potrwa . Byle sie przeprowadzić, tyle ze teraz dopiero zaczynają sie schody , a nawet w dosłownym sensie ( bo i schody trzeba wykończyć )

Do góry