reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
anisen i przed ciążą mycie owoców i warzyw zawsze było dla mnie niezbędne :-) mam nadzieję że masz rację i wszystko będzie w porządku :-)
Co do L4 to jeszcze trochę :-) dopóki czuję się dobrze to jeszcze trochę popracuję :-)

Cześć dziewczynki :*

Ja dziś miałam wizytkę, niedawno wróciłam do domu :-) i wszystko w porządku na szczęście, niepotrzebnie się tak martwiłam :-) maleństwo ma ok. 2,15 cm :-)
uff ale ulga że wszystko jest ok..... :-)

a co tam u Was dziewczyny? Jak maluchy mamuśki?

anuszka
a jak u Ciebie, jakieś nowiny?

anisen Ty pracujesz w budżetówce, prawda? powiedz mi kochana jak to jest z trzynastką na macierzyńskim? Przysługuje? Jeszcze nie miałam okazji się dowiedzieć :-)

Natka super :) Bardzo sie cieszę. Rośnij maleństwo :))

Niestety ani na macierzyńskim ani na L4 ciązowym nie przysługuje trzynastka. Ja np w tamtym roku szkolnym pracowałam od września do sierpnia i przysługiwała mi trzynastka za okres 8 miesiecy, ale za te 4 miesiące poprzedniego roku już nie bo mniej było niz pól roku. Teraz oficjalnie wracam z dniem 1 lipca do pracy dzieki temu w następnym roku dostanę trzynastkę za te pól roku ;)

Dziękuję kochana :-) nawet nie wiesz jak się cieszę że jest w porządku bo ostatnio miałam takie dni że się bałam że coś niedobrego się dzieje..
Tak własnie myślałam że pewnie trzynastka przysługuje tylko za tą przepracowaną część roku ale chciałam się upewnić :-) miło że chociaż te kilka miesięcy biorą pod uwagę- zawsze to coś :-)

Milego wieczoru :-) i spokojnej nocy :*

Natka
Super że wszystko ok :-D
To najważniejsze!
2cm szczęścia :-D
A u mnie nic nowego
Czekam na wizytę, 8.04 we wtorek
Wtedy wszystko się okaże

Dziękuję anuszka :-) stresowałam się tą toxo ale na szczęście niepotrzebnie :-)
To trzymam kciuki za wtorek! Żeby były same dobre wieści :-)

reklama
Natka
No toxo jak już miałaś to nie będzie zagrożenia dla płodu. A różyczkę miałaś albo byłaś szczepiona? A badali ci cytomegalie bo to też coś takiego niebezpiecznego ale nie wiem od czego . . .

A ja miałam przed chwilą niezłą sprzeczkę z mężem. Masakra. Jak mnie wkurw...
No i fajny mamy weekend :-(
Zaraz zbieram się z domu, wyjde wcześniej do roboty to i mi i jemu trochę przejdzie. Porażka

Do góry