reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Anuszka na rozyczke byłam szczepiona a na tą cytomegalię nie miałam badań na razie.
Jak tam sytuacja z mężem? Mam nadzieję że już pogodzeni :-)

reklama
Niestety nie :-(
Kolejny cichy dzień.

A ja nie miałam różyczki ani nie byłam szczepiona :-( więc będę musiała bardzo uważać.

Oj, to Wy chyba tacy uparci jak my jeśli chodzi o sprzeczki :-( co do różyczki to jesteś pewna że nie byłaś szczepiona? Szczepienie na różyczkę jest jednym z obowiązkowych szczepień dziewczynek w wieku dojrzewania :-) sprawdź czy na pewno nie szczepili Cię :-)

Natka serdeczne gratulacje!!!

Ależ mnie dawno tu nie bylo..pewnie juz mnie nie pamietacie;-)
Happymama, monique gratuluje mamusie, buziaki dla dzieciatek:-)

U nas wszystko ok, maluszek rosnie i tak leca nam dni , ani sie nie obejrze a trzeba bedzie wracac do pracy.

sylka cześć :-) rzeczywiście dawno Cię u nas nie było :-) ale fajnie że się odezwałaś i że u Was wszystko w porządku :-) mały na pewno rośnie jak na drożdżach! :-)

hejka sylka
kupe lat ...

natka
niestety nie byłam szczepiona, moja mama mi to sprawdzała no i miałam robione badania na przeciwciała i wyszło że ich nie mam
a mój eM jest uparty jak osioł, masakra, nie chce ze mną gadać mam dać mu święty spokój phi

Ach nic nie wiadomo jeszcze, na usg nic ciekawego nie było widać,
w piątek kolejna wizyta. Albo się coś rozkręci bo dr mówi że owu może przyjść później po stymulacji albo lipa i cykl bezowu bo tak też się zdarza :mad:

reklama
Ach no widzisz Anisen
Ale to podobno norma po stymulacji hormonalnej że ten pierwszy cykl może być bez owu więc się nie nastawiałam ale nadzieja jednak była no i nadal jest że może jednak coś się rozkręci.
A co tam u was?

Do góry