reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Anuszka na rozyczke byłam szczepiona a na tą cytomegalię nie miałam badań na razie.
Jak tam sytuacja z mężem? Mam nadzieję że już pogodzeni :-)

reklama
Niestety nie :-(
Kolejny cichy dzień.

A ja nie miałam różyczki ani nie byłam szczepiona :-( więc będę musiała bardzo uważać.

Oj, to Wy chyba tacy uparci jak my jeśli chodzi o sprzeczki :-( co do różyczki to jesteś pewna że nie byłaś szczepiona? Szczepienie na różyczkę jest jednym z obowiązkowych szczepień dziewczynek w wieku dojrzewania :-) sprawdź czy na pewno nie szczepili Cię :-)

Natka serdeczne gratulacje!!!

Ależ mnie dawno tu nie bylo..pewnie juz mnie nie pamietacie;-)
Happymama, monique gratuluje mamusie, buziaki dla dzieciatek:-)

U nas wszystko ok, maluszek rosnie i tak leca nam dni , ani sie nie obejrze a trzeba bedzie wracac do pracy.

sylka cześć :-) rzeczywiście dawno Cię u nas nie było :-) ale fajnie że się odezwałaś i że u Was wszystko w porządku :-) mały na pewno rośnie jak na drożdżach! :-)

hejka sylka
kupe lat ...

natka
niestety nie byłam szczepiona, moja mama mi to sprawdzała no i miałam robione badania na przeciwciała i wyszło że ich nie mam
a mój eM jest uparty jak osioł, masakra, nie chce ze mną gadać mam dać mu święty spokój phi

Ach nic nie wiadomo jeszcze, na usg nic ciekawego nie było widać,
w piątek kolejna wizyta. Albo się coś rozkręci bo dr mówi że owu może przyjść później po stymulacji albo lipa i cykl bezowu bo tak też się zdarza :mad:

reklama
Ach no widzisz Anisen
Ale to podobno norma po stymulacji hormonalnej że ten pierwszy cykl może być bez owu więc się nie nastawiałam ale nadzieja jednak była no i nadal jest że może jednak coś się rozkręci.
A co tam u was?

Do góry