reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Michalinko zamierzam iść w sobotę prywatnie do ordynatora własnie po to by jak sie będzie coś działo nie czekali na cud .

Dzis albo padnę albo nie iwem co. Zaliczam zgon, łobuzy nie chcą spać, szaleją, taki mi bajzel zrobili ze aż mi sie płakać chce a chłop dzis do 24 w robocie . Jak dożyje do rana będzie super

reklama
no ja niestety też mam tak że nikt nigdzie miejsca nie ustąpi. 2 dni temu poszłam do lekarza rodzinnego z chorą Mają, dziecko uwieszone na mnie i ja z wielkim brzuchem , wchodzę a tam poczekalnia pełna ludzi, wszyscy się spojrzeli i siedzą dalej... a lekarz wyszedł zobaczył że stoję i kazał mi wejść po za kolejką, to się zdziwili:tak: przy kasach w sklepie też nikt nie ustąpi, stoją z pełnymi koszami a ja np. mam dwie rzeczy w ręce i co ? i dupa? popatrzą tylko i tyle.

happy
a po jakim czasie od operacji zaszłaś w ciążę? dali ci jakieś przeciwwskazania ile trzeba odczekać, bo ja nie wiem co robić ... napewno zadzwonie do swojej ginki ale jeszcze nie teraz

u mnie była inna sytuacja bo ja byłam w ciąży i poroniłam w wyniku tej operacji, ale lekarze twierdzili że nie muszę czekać jeśli o samą laparo chodzi . Ja zaszłam po roku czasu ale dopiero wtedy podjeliśmy starania.

rozumiem, inna sytuacja, po poronieniu tez trzeba odczekać ...
dzięki, mi chirurg wczoraj powiedział że nie ma przeciwwskazań...
ale wiesz strach jest ...

reklama
Do góry