reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
bo takie maja wytyczne. cc dużo drożej kosztują szpital niz sn. Dlatego będą próbować sn i jesli to się nie uda wtedy cc.

szczerze przeżyłam dwa sn, po drugim 2 godziny po śmigałam po sali i mogłam sie zajmować małym tak jakbym nie rodziła. Ale teraz sie boje. Jedno ze z każdym dniem dziecko wieksze, dwa że lożysko mam już 3 stopień, trzy że mały wysoko i moze sie okazać ze to będzie najdłuższy poród bo sie nie wstawi a ostatnie ze moze sie wogóle nie wstawi mimo kilkunastu godzin skurczy i rozwarcia i tak skończy sie cc, bo będzie za wielki. Za duzxo tego jak na moją głowe ;) muszę jakoś ochłonąć te dzisiejsze rewelacje i moze jutro świat zrobi sie różowy ;)

ps : dzis w nocy śmiło mi sie ze Natka napisała ze sie udalo i dopiero po tym urodziłam ;)

Ostatnia edycja:
Ehh wszędzie tylko na kasę patrzą :/ ale nie martw się bo na pewno będzie dobrze i dasz radę!
A co do snu to lepiej żeby się nie spełnił, niech maluch nie czeka na mnie bo jeszcze nigdy nie urodzisz hehe :-)

Ostatnia edycja:
Kurde ale bez sens
Powinni patrzec na zdrowie mamy i dziecka a nie na kase!
Przecież jak dziecko jest duże i się nie wstawi to powinni zrobić cc.

Ostatnia edycja:
anuszka- żadnej diety nie trzymałam, lekarz powiedział jeść wszystko ale w rozsądnych ilościach na zasadzie jedna pizza mnie nie zabije ale pizza codziennie już tak. Niestety przez jakiś czas po chipsach, frytkach , pizzach itp. miałam bóle żołądka i czułam taki ścisk, nawet teraz czasami jeszcze tak mam ale ogóle to dość szybko zaczęłam jadać wszystko. Jedyne co zmieniłam to objadanie się wieczorami, po 20.00 już nic nie jem zazwyczaj .

Misia- Wikusia jest cudna. Fajnie że już masz poród za sobą.

Anisen- a ty talej się toczysz bidulko. Jeszcze ja cię przegonię hehe:-p mój mały już się wstawił główką a szyjki mam 1cm. Lekarz wróży mi góra dwa tygodnie no ale zobaczymy:-D

Happy no toczę sie. Strasznie mi cięzko, szczególnie że dzieci zrobiły sie wymagające .
U mnie szyjki nie ma, rozwarcie na palec ale mały tak wysoko ze nawet nie blisko wstawienia sie, dlatego mi naciska na tętnice udowe łobuziak i dlatego mi nogi tak potwornie puchną i cierpną. A że wielki to inna bajka też.

Ba wyglądam jakbym miała bliźniaki a nie jedno dziecko :szok:

Natka bądź dobrej myśli. Musi sie wreszcie udać. dlaczego nie teraz.

Dziś byłam w zusie. Oczywiście tylko 4 krzesełka , są bloczki ale trzeba gdzieś czekać na swój numerek. Jedna dziewczyna jak mnie zobaczyła wstała i do mnie zebym usiadła a w tym czasie jakaś baba pod 50 ryje sie na to krzesło. dziewczyna do niej ze mi ustąpiła miejsca. tak sie ten babsztyl wydarł że ją nogi bolą, ze my gówniary a ona już ma swoje lata . Chyba by trzeba być ślepym dokumentnie zeby nie widzieć mojego ogromnego brzucha. I wstał jakiś strszy pan i mi ustąpił miejsca. Nie wiem ile bym wystała jeszcze . Az mi szkoda takich ludzi.

Anisen szkoda słów na takie baby... Ehh ale nie ma sie co denerwować bo to i tak takich ludzi nie zmieni... Także spokojnie :-)

reklama
Anisen ja też w ciąży miałam problemy z ustępowaniem. Ale pod koniec już się nie patyczkowałam tylko walczyłam o swoje.
A z tym cc to są nieźle, ale rozumiem, ze jakby coś było nie tak to od razu CI zrobia. tak?

Do góry