reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Natka u z Wiki trzymamy kciuki bardzo mocno!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie chce zapeszac, ale u mnie było podobnie i co? I teraz mam Wiki :D :D :D

A Wiki jest najkochansza coreczka na swiecie, ktora dzis w ogole nie chciala spac i nadal nie spi jeszcze.... mam nadzieje ze chociaz noc przespi, bo ja juz nie mam sily!!!!!!

Moniqa a jak Ty sie czujesz/? Na kiedy mas ztermin???

reklama
Misia nie testowałam bo @ się dziś pojawiła. Więc mam już pewność że nie ma co sugerować się testami po kilku godzinach... Tylko na te pierwsze minuty trzeba zwracać uwagę... A Twoja Wiki ma już miesiąc, ale ten czas pędzi... :-)

Teraz to już tak pewnie będzie Ci czas szybko leciał, ani się obejrzysz a mała już będzie siadać, a później chodzić hehe :-)

Happy Gratulacje !!! Super, szybciutko poszło !! :)

Ja też urodziłam. Dokładnie 20 stycznia, mały Leo przyszedł na świat przez cc po nieudanej próbie sn. Ważyl 4 kg i mierzy 59cm wiec taki wielkoludek :) w 56 ubranka praktycznie nie wchodzi na długość ;) Ja długo byłam w szpitalu bo aż do niedzieli , dopiero w niedziele mnie wypuścili z anemią. Na razie ledwo ogarniam ale jestem mega szczęśliwa :)

happymama, anisen gratulacje!! :* wreszcie maluchy są z Wami :-) pokażcie fotki w wolnej chwili :-)

Ostatnia edycja:
My :) Leo ma już 13 dni :)
DSC03273.jpg

Załączniki

• DSC03273.jpg
    DSC03273.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Do góry