reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

po ktg, nic ! mały dalej wysoko, skurczy brak, ktg śliczne. kolejne ktg w poniedziałek ale do 26 nie przyjmą mnie na wywołanie. Najwcześniej 27 jestem w szpitalu jak sie nie zacznie, a wywołanie lobuza dopiero nastęnego dnia.
Może w poniedziałek 20 uda mi sie wynegocjować USG z wagą młodego ;) i będę dzwonić do mojego gina z błaganiem o interwencje ;)

reklama

anisen i pomyśleć że myślałaś że nie dotrzymasz do terminu a tu się okazuje ze dotrzymałaś i na dodatek mały się nie śpieszy :-)

Ostatnia edycja:
O dobrze wiedzieć :tak: Też się własnie zastanawiałam co z Anisten.

Natka a jak u Ciebie? Widzę, że końcówka cyklu albo dopiero początek 9 miesięcznego cyklu ;-)
Nie chcę zapeszać więc nic nie będę pisać... ale kciuki trzymam &&&&&&
Mam zamiar testować?

reklama
Moniqaa heeeej :-) jak tam u Ciebie? To prawie końcówka już :-)
Jeśli chodzi o mnie to czekam cierpliwie. W poprzednim cyklu niestety była ciąża biochemiczna. W tym cyklu wczoraj testowałam-cień drugiej kreski ni to byl ni go nie było- nie bylam pewna. Po paru godzinach test wysechł i były widoczne dwie kreski- ale test uznaję za negatywny bo nie wiem czy druga kreska była "prawdziwa" czy to wynik reakcji zachodzących pod wpływem powietrza. Dziś rano test podobny. Czekam jak się sytuacja rozwinie :-)

Do góry