reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

po ktg, nic ! mały dalej wysoko, skurczy brak, ktg śliczne. kolejne ktg w poniedziałek ale do 26 nie przyjmą mnie na wywołanie. Najwcześniej 27 jestem w szpitalu jak sie nie zacznie, a wywołanie lobuza dopiero nastęnego dnia.
Może w poniedziałek 20 uda mi sie wynegocjować USG z wagą młodego ;) i będę dzwonić do mojego gina z błaganiem o interwencje ;)

reklama

anisen i pomyśleć że myślałaś że nie dotrzymasz do terminu a tu się okazuje ze dotrzymałaś i na dodatek mały się nie śpieszy :-)

Ostatnia edycja:
O dobrze wiedzieć :tak: Też się własnie zastanawiałam co z Anisten.

Natka a jak u Ciebie? Widzę, że końcówka cyklu albo dopiero początek 9 miesięcznego cyklu ;-)
Nie chcę zapeszać więc nic nie będę pisać... ale kciuki trzymam &&&&&&
Mam zamiar testować?

reklama
Moniqaa heeeej :-) jak tam u Ciebie? To prawie końcówka już :-)
Jeśli chodzi o mnie to czekam cierpliwie. W poprzednim cyklu niestety była ciąża biochemiczna. W tym cyklu wczoraj testowałam-cień drugiej kreski ni to byl ni go nie było- nie bylam pewna. Po paru godzinach test wysechł i były widoczne dwie kreski- ale test uznaję za negatywny bo nie wiem czy druga kreska była "prawdziwa" czy to wynik reakcji zachodzących pod wpływem powietrza. Dziś rano test podobny. Czekam jak się sytuacja rozwinie :-)

Do góry