reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Anisen
Tak jest decyzja że do wycięcia.
19.12 mam wizytę u chirurga więc będę wiedzieć więcej.
Melponea
Nie mam żadnych bakteri wypisanych. Może dlatego że to było robione przed zabiegami. Ale może gdyby coś było nie tak to może by napisali. ty robiłaś to prywatnie a mi sami w szpitalu.wiesz jak to na NFZ

zostawiam cukierki dla was grzeczne dziewczynki

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny :-)

Jeśli chodzi o mnie to ja też nie czuję zbliżających się świąt. Wczoraj w pracy ubrałyśmy choinkę u nas w pokoju i tyle. W domu bałagan, muszę się za sprzątanie zabrać! Myślę jeszcze nad upieczeniem pierników. No i pora myśleć o prezentach... :-)Byłam wczoraj u ginka i na szczęście wszystko ok- nie ma żadnych torbieli ani innych zmian. Na usg widoczne prawdopodobnie ciałko zółte, ale gin skłania się bardziej do nadchodzącej @ (zresztą ja też bo wykres mówi sam za siebie). Zalecił betę na wszelki wypadek i duphaston- on wywoła @ a jeśli jakimś cudem to ciąża to ją podtrzyma.

Miłego dnia!

no ja tez nie czuje jeszcze swiąt
i chyba nie poczuje bo w tym roku spedzam swięta tylko z męzem i jego młodszym bratem z dala od mojej rodzinki ...

natka
a ty kiedy robisz następnego testa?
jakis długi ten twój cykl !!!
takie zaburzenia ... moze akurat...
sikaj!!!
a potem w pon idz na bete chyba że możesz w weekend gdzieś zrobić
no i bierz tego dupka napewno nie zaszkodzi ...
3mam &&& i czekamy na wieści

Ostatnia edycja:
U nas też swięta pewnie nie będą jakieś super bo nadal trochę problemów w rodzinie choć może coś się wyklaruje już do tego czasu... :-)
A jak tam weekend Ci mija anuszka?
Co do testu to sama nie wiem, może jutro zatestuję. Chociaż szczerze mówiąc nie wiem czy to ma sens... Zobaczę :-) choć powoli czuję nadchodzącą @. No ale i tak zostaje tylko czekać :-)
Miłego wieczoru :*

Weekend mam wolny ! I mega leniwy.
Ale się cieszę.bo rzadko się zdarza.
Zrobiłam dziś moczke zupełnie sama. Zawsze to babcia ciocia lub mama robiły.
To taka śląska 'potrawa' a raczej deser z piernikiem czekoladą i mnóstwem bakalii.pycha
Jest w słoikach ale nie wiem czy dotrwa do świat.
Wiem coś o problemach w rodzinie. Moja kumpela zawsze się śmieje z moich rodzinnych perypetii. Ale kto nie ma problemów.

Oj Melponea
Moja by ci posmakowala. Pachnie czekolada i nie ma goździków-moja babcia i mama dodawały a ja nie przepadam.
Nie zazdroszczę że tam nie ma takiej świątecznej atmosfery ale zazdroszczę klimatu

reklama
Natka
Bardzo łatwe do zrobienia.mogę podać ci przepis i sama się przekonasz.
Byłam dziś w klinice.
U nowej pani dr.
Zupełnie inna niż tamten gbur.
Rozmowna zdecydowana konkretna
W pierwszych słowach spytała w czym może pomóc a mój mąż "w zajściu w ciążę"
Uśmiechnęła się i już było miło
Od 2 lub 3 dc zaczynam stymulacje czyli za około tydzień!
Aaaaaa
O matko, zaczyna to do mnie docierać.
Jak "źle" pójdzie to punkcja w święta wypadnie!

być może nie wyjedziemy na święta ale chyba w tym wypadku warto prawda. No ale okaże się.
Dziewczyny stało się, podchodzimy do in vitro :’(

Do góry