reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Wczylamnormalna wersje BB i cos powinno sie pojawic w moim poprzednim poscie ;)

Anuszka, kurde, zawsze pod gorke. Ja tez chcialabym od razu blizniaki i nie przechodzic tego co teraz 2 razy. Wole dwa klocki urodzic :)

reklama
Anuszka podziwiam Was za tą siłę którą macie! I życzę z całego serca żeby Wam się wszystko udało i poukładało tak jak tego pragniecie :-)

Anisen znowu problemy z teściową... Trzymaj się i nie denerwuj się :-)

Mel fotka się dodała :-) z tym że ja nie mogę coś powiększyć żeby zobaczyć ale to pewnie kwestia mojego wariującego telefonu :-)

Melponea
Tak jest fota
Teraz jak już wiesz co i jak proszę częściej :p
Natka
Nie ma co podziwiać. Uwierz mi mam już czasem dość!
Czasem mam takie myśli żeby to wszystko rzucić. Widocznie los tak chce. Mam już swoje lata i nie będzie mi się chciało pieluch i tego poświęcenia. Ale potem przychodzi opamiętanie że nie, że przecież nie wykorzystalismy wszystkiego. Że kiedyś będę mogła żałować że nie zrobiłam nic więcej żeby mieć dziecko.
Buziaki Babole moje

Właśnie wyszłam od ginki.
Ładny pęcherzyk na prawym jajku :-D
Owu być może jutro pojutrze. Więc działamy. Ale słaby śluz jak zwykle, więc dostałam coś na jego poprawę bo nawet wiesiołek słabo na mnie działa. szkoda że dopiero teraz. No i te nieszczęsne plemniki. Jak u mnie lepiej to u męża gorzej.
Porażka masakra zalamka
Ale pani dr mówi że gdyby ten śluz był lepszy to i te chłopaki by dali radę :-D
Ach życie

Anuszka tak jak mówiłam- nie traćcie nadziei, a skoro owu na dniach to nic tylko wyluzować się i działać! :-) ja trzymam kciuki :-)

Cześć dziewczynki!!!! Wpadłam do Was na chwilę podczytać co u Was :) ANUSZKA - Ty silna babko, po pierwsze nigdy nie będzie za późno żeby mieć dzidzie i nigdy nie będzie tak, ze nie będzie Ci się chciało pieluch zmieniać :) A po drugie, jak Natka pisze - wyluzować i wstrzelić się w ten piękny pęcherzyk proszę :) ANISEN - co synek ma z serduszkiem? co się dzieje? MEL - ale cudnie tam macie i ciepło :) pozazdrościć, u nas tak ponuro jest. Mam nadzieję, że zmiana klimatu Wam pomoze przy starankach :) NATKA - a jak u Ciebie? patrzę na Twój wykresik, ale ja i tak się nie znam.... Co u Nuuski slychac? wie ktos?? U Sandry w porzadku, wlasnie jest w tracie rozmow o nowa prace i nadal sie staraja ... A ja jestem w lekkim stresie, bo we wtorek usłyszałam od pani doktor "kochana, za 2 - 3 tyg rodzimy bo juz Twoj organizm zaczal sie do porodu szykowac, terminu to my nie dotrwalmy....". Wiec od 3 dni jestem ciagle na zakupach, piore, pakuje sie.... bo malo przygotowana jestem..... Jutro ostatnie zakupy, spakuje torbe do szpitala i jestem ready.... ale boje sie jak cholera..... boje sie porodu, boje sie ze nie da rady, ze cos sie stanie..... ehhhhhhhh

Misia ale to zlecialo. Jej 2 albo3 tygodnie to już !!! Rany. ale fajnie :))
Mój Leo ma arytmie czynnościową. Na razie jesteśmy pod obserwacją lekarzy bo w serduszku nie widać jakiejs wady do leczenia. ale jakby sie cos działo nie tak to zaraz będziemy reagować. Kardiolog i mój gin mnie pocieszają ze widzieli już takie przypadki i po porodzie serduszko biło dobrze tak ze żaden neonatolog nie mógł sie zorientować co bylo nie tak. No ale stres jest. Sterydy podali. Najlepiej by było jeszcze 4 tygodnie wytrwać i mogę rodzić spokojnie :)
Misia spokojnie, dasz radę. jak ja cykor dałam radę 2 razy bez znieczulania to i Ty sobie poradzisz :))

hej dziewczynki,
ja też zaglądam cały czas wypatrując jakiś pozytywnych wieści od staraczek. Przykro bardzo że się nie udaje ale nie traćcie nadziei!

misia- no ty już lada chwila po niedzieli:-D trzymam kciuki!

aninsen- czytałam o twoim maluszku na styczniówkach, trzymam kciuki i musi być dobrze.

mi też jakoś leci do przodu...

pozdrawiam wszystkie!

reklama
Misia no proszę, to już przeleci szybciutko i maluszek będzie z Wami :-) torbę spakuj żeby wszystko spokojnie czekało na TEN dzień!
A co u mnie? Jak widać- cykl zakręcony, kolejny raz nic z tego. Powoli tracę nadzieję.

Anisen Ty się kochana na zapas nie martw, z serduszkiem na pewno będzie wszystko dobrze!

Happymama a co u Ciebie?

Do góry