reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Cześć!

Dziewczynki nie pisałam bo zapewne zauważyłyście że i na lutówkach mnie ostatnio znacznie mniej.. Nie wyrabiam psychicznie powoli a po tej becie to już w ogóle wszystko padło we mnie. @ dalej nie ma, tempka całkiem wysoko więc nie mam pojęcia co jest grane :-( sa dni kiedy czuję jakby zaraz miała się @ pojawić, a są też takie dni gdy nie czuję kompletnie nic. Ostatnio mam tak że w dzień czuję się zupełnie normalnie a wieczorem jak już leżę spokojnie w łóżku pojawia się to uczucie jakby faktycznie @ nadchodziła. W piątek rano wzięłam ostatnią tabletkę duphastonu. Jeśli temperatura nadal będzie wysoko i @ nie będzie do poniedziałku to zrobię test choć w sumie jest to głupie i bezsensowne bo beta była niska...

Anuszka myślę że najlepiej będzie jak Ci usuną te kamienie żeby mieć 100% pewności że jak się pojawi ciąża to wszystko będzie w porządku!

Anisen to Ty kurcze lada chwila się rozpakujesz i będziesz wreszcie mogła przytulić swoje maleństwo! Matko jak ten czas leci!

Mel a co u Ciebie?

reklama
Natka
Wiesz od tamtego czasu beta mogła ci wzrosnąć. Ona też mogła być jeszcze słaba i jej nie wykazało.
A @ jak by miał przyjść to i tak by przyszedł nawet jak bierzesz dupka bo ja normalnie dostałam @ jak brałam lutke więc jeszcze nic straconego.
Bądźmy dobrej myśli.

Wiesz kochana tak sobie myślę że jeśli owulacja była w innym dniu niż ten zaznaczony na wykresie to raczej tak czy siak szansa na ciążę jest znikoma bo jak widać serduszek nie było przez te plamienia... No ale zobaczymy co z tego wszystkiego wyniknie...
Miłej niedzieli :*

Natka
Może właśnie dlatego że to było w innym czasie niż myślałaś to się udało.
Czekamy cierpliwie :-)
Miłej
Ja jadę do pracy na 11 godz :-(

Aninsen- już tak nie wiele ci zostało, ale fajnie:-) a synek to już kawał chłopa;-)

Natka- faktycznie można zwariować przy twoim wykresie, trzymam mocno kciuki!!!

Anuszka- współczuję, ja przez kamienie straciłam ciążę ,kiedyś już wam o tym pisałam, miałam kamienie ,zaszłam w ciąże i w woreczku wdał się ostry stan zapalny tak że nie można było zwlekać z operacją. Także na twoim miejscu zajęłabym się jednak tymi kamienia w pierwszej kolejności, one czasami bywają niegroźne i można je mieć nawet przez kilka lat ale czasami potrafią dać popalić.

Juz niedługo :)) w zasadzie po świetach moze sie rodzić i będzie donoszony ;)
Mąż gada ze on nie gotowy ;)

Natka Twój wykres pokręcony jak dzieci jeża . A moze gdzies wieczorem pobieraja krew do tej bety. Strasznie to dziwne.

Anuszka niestety zgadzam sie z Happymamą najpierw kamienie potem dzidziuś.

Nusia tule mocno

Anisen widzę że czytałaś na lutówkach... :-) ale nie wiem czy betę robią popołudniu, kiedyś szukałam i niestety żadne laboratorium nie ma pobrań popołudniu :/ sama nie wiem czy jest ten cień czy nie, raz wydawało mi się ze tak, a po chwili już nie byłam pewna.. Może test wadliwy? I tak pozostaje mi tylko czekać... Choć powiem Ci że (.)(.) bolą masakrycznie więc zapewne @ tuż tuż.

Natuś bardzo mocno trzymam za Was kciuki .
Ten Twój wykres ani na fasolke ani na @ . Strasznie pokręcony, wiec jest nadzieja. Może z pokręconego skoro te ładne okazały sie nie trafione.
A Ty już nie bierzesz dupka ?

Moja bratowa kolejny cykl nieudany. Czasem mam takie dzikie myśli ze to niespawiedliwe, że nam sie udało a Wam nie :(

reklama
happymama
ja miałam czasem takie ataki bólu ...
a teraz musze czekac to takie przykre ...
natka
mam nadzieje ze bylas dzies na becie :D :tak:

Do góry