reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Haloooo
Watek umarl :( czy zaglada tu ktos jeszcze???
A my w ciepelku sie grzejemy i rozgkadamybpo okolicy ;) wszystko jest dla nas nowe i duzo rzeczy zaskakuje, ale fajnie jest!
No i 15sty cykl staran juz od tygodnia leci. Niestety nawet stymulacja nie pomogla. Za to mialam strasznie dlugo plamienia! 3 dni dosyc skapego @ i 5 dni plamien. Ile mozna ja sie pytam? Poki co odpuszczamy az sie tu nie zadomowimy i nie pojdziemy do lekarza. Tempke mierze okazjonalnie i staram sie o tym nie myslec.
Co u Was??

reklama
Melponea
Witam cie!
Cieszę się że się odezwałaś :-D

No wątek umarł.ja czasem zajrze jak ktoś coś napisze...ale to już nie to samo. A ty czasem zagładasz na inne wątki?
Zazdroszczę ciepełka bo u nas mroźno się już zrobiło.
Może akurat ciepły klimat i myślenie o czym innym wam posłuży. 3mam &&&
Odzywaj się czasem
I wrzuć obiecane zdjęcie z okna!
U mnie bez zmian.
To już ponad 40 cykli :-(
Małża wyniki pogorszyły się.u nas chyba na naturalsa nie ma co liczyć.
9.12 idziemy znów do kliniki na wizytę.może coś się ruszy i nowy rok będzie owocny
Buziaki

Ja zagladam z nadzeją ze dziewczyny napiszą że sie udało.

U mnie cięzki okres. 5 dni szpitala i nerwów, synek ma arytmie czynnościową serduszka. wypisali ale mam być pod stałą kontrolą i w razie gdyby sie pogorszyło to robimy cc. Dlatego dostałam sterydy.
wiec teraz na szybko kompletuje wyprawkę dla dzieciaczka i torby do szpitala, bo mimo ze mam nadzieje ze będzie ok wole być gotowa na wszystko.
Sandra wogóle sie nie odzywała. mama nadzieje ze u niej ok

Ja też zaglądam, ale nie odzywałyście się więc i ja nic nie pisałam.

Mel najważniejsze że jesteście na miejscu i wszystko jest ok

Anuszka wyniki się pogorszyły? Ale mocno? Nie traćcie nadziei :*

Anisen rzeczywiście ciężko u Ciebie.. Ale faktycznie warto przygotować wszystko żeby w razie czego być gotową :-) tylko się nie denerwuj bo na pewno wszystko będzie dobrze :*

Jeśli chodzi o mnie to ostatnio strasznie dużo stresów i problemów... Cykl pokręcony choć nie wiem nawet czy uznać tą tempkę za wiarygodną bo to wszystko co się ostatnio działo peewnie mogło ją zaburzyć. Generalnie od wczoraj mam lekkie brunatne plamienia więc obawiam się że cykl się mega skróci i @ przyjdzie lada dzień.

Halooo,
Zdjec nie wrzuce,bo poki co w hotelu mieszkamy i widoki nie sa zbyt ciekawe. Ale jak juz cos wynajmiemy to chetnie ;)

Anisen, trzymaj sie tam! Oby maluch wytrzymal do konca roku!

Anuszka, przykro mi strasznie, ze sie Wam nie udaje :( oby nastepny rok byl dla Was szczesliwy! Podczytuje watek o adopcjach, uwielbiam takie historie gdy para w koncu doczekuje sie upragnionego malenstwa! Widze, ze tam tez sie udzielasz wiec mozna powiedziec, ze jestem na biezaco ;)

Natka, rzeczywiscie ten cykl dziwny, szkoda gadac! Moze to owulka spozniona? Cos sie u Was dzieje w temacie czy odpoczywacie od lekarzy?

Bardzo Wam dziękuję. Staram sie mysleć pozytywnie. Musi być dobrze.

Dzis jestem wykończona bo ... sprzątam po pobycie teściowej. Jeszcze początku nie iwdać tego sprzątania . Nie było mnie tylko 5 dni a mam wszystko poprzestawiane, rzeczy w miejscach nie do odgadnięcia i caluteńkie łóżeczko małego zapchane praniem ściągniętym ze suszarki i wwalonym byle jak, wymiętym przeokropnie. A do tego pralka dzis 3 razy prała a w koszu jeszcze prania na 4 . ja sie zastrzele. wiecej dzis nie robie bo zdechne albo urodze jutro. Nigdy wiecej teściowej w domu !!!

Anisen
3maj się ciepło! Pamiętaj w listopadzie jeszcze nie rodzimy :-D
A czy ta arytmia to coś poważnego?
Buziaki dla całej rodzinki i współczuje pobytu teściowej.
Natka
No pogorszyły się znacznie.
Czy to może być spowodowane stresem, zmęczeniem, nerwami?
Myślę że badanie do powtórki i potem jakieś leczenie. Ale w trakcie in vitro. Mam wizytę 9.12 w klinice więc napewno czegoś się dowiem.
Melponea
To wrzuc jakieś ze spaceru bo umrę z ciekawości :p

Ja już od dwóch cykli nie mierze tempki. Nie chce mi się. biorę nadal CLO i ten cykl znów będę monitorować. Dwa cykle temu owu była.Ale co z tego że u mnie trochę lepiej z wynikami skoro nasienie się osłabiło :-(
Porażka
Mam nadzieję że chociaż to in vitro się uda.ale w sumie nie nastawiam się od razu za pierwszym razem na sukces tylko na porażkę bo gdybym się nastawiła na sukces a by się nie udało, załamałabym się.
Dziewczynki
Skoro zaglądacie tutaj to odzywajcie się raz na jakiś czas. Wiem sama po sobie że czasem nie chce się odpisywać ale napiszcie czasem chociaż parę słów co tam u was . . .
Buziaki

Ostatnia edycja:
Anuszka, a jakie parametry sie pogorszyly??

Anisen, niezla masz ta tesciowa!

Ja chyba na tablecie nie mam opcji dodawania zdjec. Albo ktos mnie oswieci jak to mozna zrobic?
Udalo sie? Widzi ktos zdjecie?

Załączniki

• 20131124_163716.jpg
    20131124_163716.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 16
Ostatnia edycja:
Ja mam w tel ikonę aparatu jak kliknę 'odpowiedź' i można dodać w ten sposób zdjęcie z galerii albo bezpośrednio zrobić zdjęcie z aparatu. Ale ja mam aplikację na tel.

Zmniejszyla się liczba plemników, jest też mniejsza liczba tych w ruchu postępowym oraz odsetek 'zdrowych' zdolnych do zapłodnienia .:thumbdown:
Trzeba będzie powtórzyć badanie i jak coś to będę go leczyć!ja chce mieć więcej dzieci!mam nadzieję że in vitro się uda. Jak się uda i zdążę to będę chciała drugi raz podejść do transferu bo w programie jest taka możliwość.chce wykorzystać tą szansę! Może się uda dwójka do połowy 2016 roku :-D moje marzenie. A najlepiej bliźniaki od razu.
Ale mam wymagania :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry