reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Mel sama nie wiem, raczej nie jestem po owu bo tempka nisko no ale zobaczymy jutro jak tempka i przede wszystkim jutro wieczorem monit.
Trzymam kciuki za wizytkę :-)

Anisen z tym to ja nie pomogę- to było to badanie z obciążeniem tak? Nigdy go nie robiłam i nie znam nikogo chyba kto robił więc z wynikiem nie pomogę.

Nie pomoge anisen, sama bede potrzebowac pomocy z moimi i meza wynikami.
Natka, to juz na pewno po owulce dzisiaj ;)
A my oboje dzisiaj krew oddalismy, jutro rano powinnismy dostac wyniki. Maz za to ze swoim materialem genetycznym wlasnie sie udal ;)

Mel to czekamy na wyniczki :-) u mnie tak myślę że owu jednak była- pewność będzie wieczorem po monicie :-)
Tylko kurde wczoraj suchutko, zero jakiegokolwiek śluzu i przez to nie wiem czy dobrze ustawiłam granicę wyższych temp. Nie mam przekonania co do tego kiedy ta owu była... :/ a poza tym ostatnie przytulanki w niedzielę i nie wiem czy to wystarczy jeśli owu wczoraj/dziś.

Natka nie wiesz wzrost temperatury z tego co czytałam niekoniecznie musi nastąpić w dniu owulacji tak więc nie ma co mówić, że wszystko stracone. Poza tym... plemniki tez potrafią przeżyć troszkę w ciele kobiety, no i po owu przecież tez można jeszcze spróbować :-p
No i podobno odstępy między serduszkowaniem dwu, trzydniowe są najzdrowsze ;-)
Nam metoda z przerwami co prawda jednodniowymi ale pomogła... codzienne staranka nie przynosiły skutku...

PS. Czekamy na sprawozdanie po wizycie :tak:

Ostatnia edycja:
No wiem właśnie że z tą owu może być różnie. Zresztą czytałam dziś artykuł w którym napisali że szczyt płodności przypada na ok 2-3 dni przed owu co mnie bardzo zdziwiło bo zawsze myślałam że to w dniu owu płodność jest największa :-)
Do lekarza jadę przed 20:00 dopiero także na relację będziecie musiały jeszcze poczekać :-)
A jak tam u Ciebie moniqaa?

Natka ja właśnie też coś podobnego czytałam. Tam było też coś o tym, że plemniki potrzebują troszkę czasu na dotarcie do jajeczka, no i poza tym trochę czasu potrzebują by zapłodnić owe jajeczko... Jednak teraz nie mogę odszukać tego artykułu...

U mnie w sumie nic od ostatniego okresu się nie zmieniło... tylko coś dużo mi się przytyło :szok: (bo z 46kg do 55 już prawie. Troszkę dużo, ale u nas to chyba rodzinne), brzuch urósł i ten przeklęty pęcherz co nawet spać nie daje ;-) Ale to nie ten watek... tak więc wracając do poprzedniego tematu...
Ja tam czekam na relację po wizycie u gina. I nie obchodzi mnie to, że to będzie 22 :-p
Mam nadzieję, że wszystko OK będzie. Mam nadzieję, że w końcu też jakieś dwie kreski się u którejś z Was pojawią &&&&

reklama
Jestem :-) z całą pewnością jestem po owu- na usg widać bardzo dużo płynu po pękniętym pęcherzyku :-) pozostaje tylko czekać do terminu @ ;-)

A co do Ciebie moniqaa to już półmetek, matko jak ten czas leci! :-) ani się obejrzysz i będzie już końcówka a później maluszek już będzie z Wami :-)

Do góry