reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Dzieki, z moimi wynikami to do mojego ginka bez sensu, tsh tez sie nie martwie, a zeby miec obraz calosci to musze jeszcze zbadac hormony w czasie okoloowulacyjnym i fazie lutealnej. Dobrze mowie?
Ale chyba z wynikami G sie przejde do kliniki leczenia nieplodnosci.

reklama
Anuszka, dzieki za wszystko!
Nakrecilam go i w srode idziemy na wizyte do kliniki leczenia nieplodnosci.razem ;) Tak sie zastanawiam czy to, ze tego samego dnia jezdzilismy na rowerach moze miec wplyw na tak slabe wyniki?

Nie ma za co.
Ja się nie znam.nie wiem czy mogło mieć wpływ.
Wiem tylko że aby sprawdzić wyniki jeszcze raz dobrze jest zrobić badanie po 3 miesiącach.w tym czasie tworzą się nowe plemniki czy jakoś tak.
Nam tak radzili.

Moniqaa dopiero co powiedzialas , ze wciazy jestes a tu juz polowa, czas leci nieublagalnie. Super , ze ciaz przebiega prawidlowo, no to zobaczymy czy maluszek bedzie chcial wyjsc 08 marca :biggrin2:

U mnie tez leci, chociaz wolalbym zdecydowanie juz styczen , jakos mi tak ciezko ostatnio a jeszcze troszke przede mna.

Mel
to trzymam kciuki za srodowa wizyte, no ja slyszalam , ze dla mezczyzn jazda na rowerze nie jest najzdrowsza z wiadomych przyczyn.

Natka
fajnie, ze owu byla, oby ten msc zakonczyl sie pomyslnie:-)

Mel ja TSH kilka razy sprawdzałam i mam je stale w okolicy 2,5/ Mi w niczym to nie przeszkodziło (no chyba, że te kilka cykli starań to przez to), ale tak jak Dziewczyny piszą podobno lepiej by było poniżej 2.

Sylka najważniejsze, że wszystko OK, a do tego stycznia jakoś wytrzymasz :tak: Tobie też czas pewnie szybciutko ucieka... Jeszcze troszkę i Maleństwo będzie z Tobą.

Happymama a Ty jak się czujesz? Czytałam na blogu, że mały szaleje :-) Super, ja nie potrafię chyba jeszcze zinterpretować co ruchy a co nie...

Natka no nic to czekamy. Co ma być to będzie. Kciuki zaciśnięte i już nic więcej nie piszę by nie zapeszać &&&&

Moniqaa- to pierwsza ciąża więc z ruchami różnie bywa, ja już czuję od 16tc a teraz to aż mi cały brzuch podskakuje. Mam problemy z szyjką, jest miękka,mały nisko i napiera. Oszczędzam się ile wlezie no i martwię się trochę bo całymi dniami leżeć nie mogę przy dzieciach i w ogóle.

reklama
Do góry