reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Co ona na to... Chyba sama nie wie.próbuje mi pomóc no ale cóż. Trzeba szukać przyczyn dalej. I coś czuje że jednak chyba bez in vitro się nie obejdzie :-(

reklama
Ja tez anuszka Ci zycze zeby sie udalo naturalnie! I wszystkim walczacym...
Natka, to chyba owulka?
A ja w srode z rana na badania hormonow, maz z kolei popoludniu ma zbadac nasienie. A w pt z wynikami pojde do gina. Na zadne hormony bez monitoringu sie nie zgodze, ale moze luteine dostane ;) a wyniki mam nadzieje, ze pomozecie mi zinterpretowac ;)

Melponea
regulacja hormonów gdy są złe wyniki to jedna sprawa, a monitoring cyklu czyli owu to druga sprawa. Napewno może to mieć jakiś związek bo gdy hormony są nie tak to może nie być owu ale to widać na usg a monitoring robi się kilka razy w ciągu cyklu w okresie około owulacyjnym. czasem lekami można wyregulować hormony i dodatkowa stymulacja lekami takimi jak np CLO nie jest konieczna.

Halo, ja wiem anuszka, tylko boje sie cokolwiek brac bez monitoringu zeby nie przestymulowac. A prawdopodobnie w przyszlym tygodniu lecimy wiec tutaj na miejscu juz nie zdaze. Martwia mnie tez moje skape miesiaczki, kiedys tak nie mialam...kurde, jakbym wiedziala, ze miesiac tutaj bedziemy to juz bym byla po jednym monitoringu...
Dzisiaj tez plamisz? Dlaczego to wszystko jest takie skomplikowane?buuu ;(

Mel u mnie owu chyba się rozmyśliła. Zobaczymy jak jutro bo wieczorem jutro mam monit.
A co do Ciebie to ja bym poszła na monit chociaż tyle ile będziesz mogła. Przynajmniej będziesz miała jakiekolwiek pojęcie jak tam pęcherzyki wyglądają :-)

Anuszka a jak temp dzis? Bo od ostatnimi postami nie masz sygnaturki z wykresem a że jestem w pracy to nie bardzo mogę się cofnąć żeby szukać linka :-)

reklama
Melponea
mi bardziej chodziło o to że lekami na wyregulowanie samych hormonów (oczywiście jak będzie coś nie tak) raczej krzywdy ci nie zrobią.
Monitoring oczywiście też rób jak zdążysz.
Ostatnio mam problemy z wyrażaniem się i szukam odpowiednich słów a potem to już nie wiem co i jak mam napisać :baffled:

Natka
dziś nie mierzyłam tempki bo ja mierze tam na dole i jak mam plam lub @ to nie mierze

A wykresik i suwaczki nie zawsze mi się pokazują jak pisze z komórki

Do góry