reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

mel no bedziecie mieli duzo "papierkowej"' roboty :)

My mamy zle dni to i oni tez musza je miec...My z Ł oboje zle znosimy czas kolo @. Dlategot eraz odpuszczamy starania przynajmniej do stycznia a potem podejmujemy decyzje oc dalej i czy do Iui podchodzimy na wiosne. Musimy odlozyc kaske. A do tego czasu jego wyslylam do urologa,witamizuje i robimy sobie hormonki.

reklama
Halo halo, co tak cicho tutaj? U nas ostatnie przygotowania, juz spakowani, wiekszosc szaf pomylam, na jutro zostawilam sobie kuchnie :) a w sobote lecimy do Polski i czekamy na wize na koszt pracodawcy ;) takze nie jest zle ;)
A jak nuuska u ginki? Jak clo dziala?
Patuska, lepiej z malzonkiem?

hej!

Mel tak z malzonem lepiej...

Ogolenie chce sie wam pochwalic ze watek lutowy zostal odczarowany,...kolejna lutowka zaciazyla :)

Halo, weszlam z ciekawosci na lutowki i mnie to bardzo podbudowalo, bo dziewczyna w 13stym cyklu zaciazyla :-) no i najlepiej jest wyluzowac! Nie bede tam pisala na watku, ale mozecie ode mnie pogratulowac ;)
My spakowani, jutro lecimy do Poznania, nocujemy u mojej kuzynki i jedziemy do Katowic na obiad do moich rodzicow ;) mieszkanie ogarniete, nasze rzeczy juz sa w drodze do Dubaju, pozostaje nam czekanie na wize ;) bardzo sie ciesze, ze uda mi sie jeszcze do Polski pojechac. Umowilam sie nawet na poniedzialek na depilacje laserowa...w Norwegii nie bylo mi to potrzebne, no ale w cieplych krajach to musze zrobic porzadek z bikini :-)
Ja lece spac, jutro dzien wczesnie zaczynam. Udanego weekendu dla wszystkich!

Melponea
powodzenia życzę!
z ta przeprowadzka, praca i w ogóle
:-*

ja kiedyś robiłam laserową depilacje ale jak się potem okazało słabą metodą :-( choć włosy odrastają to słabsze i mniej

mel pytalas jak u mnie po CLO...eh no wiec do bani. Szykuje sie prawdopodobnie cykl bezowulacyjny. W srode na usg okazalo sie ze do pracy owszem ruszyl prawy jajnik, ale na Nim okolo 10 pecherzykow w fazie wzrostu ( w srode byl 14dc ). Najwiekszy mial 15x10mm wiec gdyby rosl 2mm na dobe, jak przewaznie sie zaklada, owu powinna byc wczoraj/ dzis. No i na to liczylam. Ale sie przeliczylam, nie dzieje sie zupelnie nic niestety, temperatura caly czas nisko, zero wzrostu. W srode endometrium mialo zaledwie 6,8mm wiec tez bardzo malo.
Szkoda gadac po prostu, w srode mam podejsc jeszcze na jedno usg,zeby zobaczyc czy cos sie zmienilo ale watpie niestety.
Mam nauczke, nie zawsze wierzyc lekarzom, nie ufac i przede wszystkim nigdy wiecej stymulacji...
Udanego wypadu kochana, pogoda u Nas niestety do bani, ale jutro ma byc slonecznie:blink:

to wielkie gratulacje dla zaciążonej lutówki, faktycznie nigdy nie można tracić nadziei.
U mnie na forum ciążowym jest dziewczyna która zaszła w 30 cyklu starań.

Nuuuśka - no oby się jednak rozkręciła owulka u ciebie &&&&&&

Super ze przełamane fatum, moze sie teraz coś zmieni< jak bym chciała , bardzo ze to trzymam kciuki>
Nusia moze sie jeszcze rozkręci.
Pisałam Wam o mojej znajomej której teraz sie udało. Po tylu latach !!! nie mozna tracić nadziei !!

Ja sie czuję raz dobrze, raz gorzej. Strasznie sie boje tego czy nie trzeba będzie leżeć :( a do tego teściowa która co chwila wymyśla coś i już myśle ze ona chyba specjalnie to robi zeby mi ciśnienie podnieść. Teraz wymyśliła ze jeśi będę musiała leżeć to mamy dla niej i teścia wynając pokój w hotelu tam gdzie wynajmowaliśmy na slubie ( 150 zł za dobę, bez jedzenia) J będzie woził jedzenie z knajpy a ona i teść będą sie dziećmi zajmowali ( nie da rady gotować i zając sie lobuzami) i będzie mi siedzieć na glowie od rana do nocy. No niedoczekanie !!! szybciej zapłacę za 10 godzin niańce i będę miała taniej ! kochana mamuśka.

reklama
co tu taka cisza
niedziela co!

anisen
fajna masz ta teściowa nie ma co, niania chyba rzeczywiście będzie taniej :eek:
ale bądźmy dobrej myśli żeby nie trzeba ci jej było

Do góry