reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Halo, ja wlasnie do domu dotarlam. Spalam u kolezanki, ktora jest szczesliwa posiadaczka 3 dzieci wiec od 5 nie spie:( no i zaczynamy cykl numer 13 juz oficjalnie.
Ale widze,ze po niepokalanku faza lutealna mi sie wydluzyla wiec juz pod tym wzgledem jestem zadowolona :-)

reklama
Mel tule.

U mnie jak widac...

Zdecydowalismy z Ł. przerywamy starania. Musimy odpoczac od tego co sie dzieje,w listopadzie stuknie dwa lata...a my w miejscu. Przeanalizowalismy koszty i na razie nie stac nas na Iui. Decyzje wstrzymujemy jak na razie do stycznia, w styczniu zobaczymy kiedy bedziemy mogli ruszyc. Musimy odlozyc chocby na dwa podejscia jedno po drugim... A na razie mamy remont Ł dopiero zmienil prace...Oj ciezko bedzie...

Powoli do naszego mlodego malzenstwa wkradl sie kryzys.Ciagle pretensje do siebie do drugiej osoby placz rozzalenie,zlosc ze innym przeciez sie to udaje a czemu nam nie??? Nie przynioslo nic dobrego oddalalismy sie od siebie, potem klopoty finansowe a to te znie ujelo a wreczprzeciwnie dolozylo zmartwien. Musimy odbudowac wiez miedzy nami i cieszyc sie zyciem. Dzidzius chyba na razie wie ze mamy klopoty i nie chce nam komplikowac. Bynajmniej taks obei to chce tlumaczyc. Ale prawda jest taka ze jak czegos nie zrobimy ze soba to bedzie zle.

patu$ka
3mam &&& żeby kryzys minął, u nas też kiedyś tak było, teraz też czasem mamy ciche dni. . . będzie dobrze

Melponea
ja też razem z tobą łącze się w bólu bo plam już się pojawiło i zapewne @ tuż tuż

Halo,ja dzisiaj ostatni dzien w pracy wiec zalatana...
Generalnie lipa troche, bo dalej nie wiemy kiedy lecimy. Strasznie nas denerwuje ta firma! Do szefa trudno sie dodzwonic i kiepska organizacja...oby sie nie okazalo, ze zrezygnowalismy z wszystkiego a tu lipa...
Dzieki za slowa otuchy, juz niestety nie wierze, ze sie obedzie bez pomocy lekarza. Robimy sobie przerwe do konca roku, nie mierze temki, zostane tylko przy niepokalanku bo dobrze mi na cere robi :)a w styczniu udamy sie w koncu na badania.

mel dobrze, ze choc z dzialania niepokalanka jestes zadowolona. Zle to wszystko u Nas wyglada, zadnej z Nas sie nie udaje....wszystko do bani po prostu.
Niedobrze, ze macie problemy z przyszlym pracodawca, mam nadzieje, ze to sytuacja przejsciowa, i szybko sie wszystko rozwiaza oczywiscie na Wasza korzysc :tak:
U mnie tez jakos nijak.. eh .

Milego wieczorku.

Witam,

Mam do sprzedania zastrzyk Ovitrelle w penie. (oferta tylko na Rzeszów, gdyż produkt musi być przechowywany w lodówce, więc w grę wchodzi jedynie odbiór osobisty)
Preparat Ovitrelle stosuje się u kobiet, które są poddawane leczeniu mającemu na celu stymulacjęjajników w celu wywołania owulacji (uwolnienia komórki jajowej przez jajniki) i wytworzenia wjajniku specjalnej struktury (ciałka żółtego), która ułatwia zajście w ciążę. Może on być stosowany ukobiet leczonych z powodu bezpłodności (techniki wspomaganego rozrodu, takie jak zapłodnienie invitro) oraz u kobiet, u których nie występuje owulacja (ich jajniki nie uwalniają komórek jajowych)lub funkcja owulacyjna jest niewystarczająca (ich jajniki rzadko uwalniają komórki jajowe).Preparat Ovitrelle jest dostępny wyłącznie na receptę.

Zainteresowanych prosze o PW.

Pozdrawiam :)

Czesc dziewczyny! Dopiero teraz poczytalam Was dokladnie.
Nuuuska, bylas u drugiej ginki?jak clo dziala?jak sie zachowuja jajniki?
Patuska, masakra z tymi chlopami!oni sa autentycznie z innej planety! Mam nadzieje, ze to tylko takie meskie foszki...a mowia, ze kobiety maja humory...my z G tez mamy roznie, najgorzej jest jak nic sie nie dzieje,wtedy czlowiek sam wyszukuje problemy. A jak zycie pedzi to nie ma czasu na zbytnie analizowanie tylko trzeba dzialac!
My w puatek w koncu graty wysylamy,musimy teraz kazda jedna rzecz opisac razem z wartoscia. Zapowuada sie mnostwo frajdy...wieczorem oddajemy samochod. W sobote mieszkanie. Ale w zwiazku z klopotami z wiza to na 80% polecimy do Polski najpierw.ale mi to akurat nie orzeszkadza ;)

reklama
mel Kochana dzis ide do tej drugiej gin, na 18 mam usg wiec zobaczymy na jakim etapie jest owulka. W poniedzialek pecholki byly na obydwu jajnikach ale jeszcze w fazie wzrostu, niestety ta gin nie wymierzyla pecherzykow wiec nie wiem co i jak, ale dzis ide do tej drugiej ginekolozki, bardziej konkretnej choc mniej sympatycznej wiec mam nadzieje, ze dowiem sie czegos konkretnego.
Dam znac po co i jak bo chcialabym wiedziec na czym mniej wiecej stoje, bo wiadomo, ze najlepiej seksic sie na luzie i w ogole ale fajnie jak sie jeszcze trafi w "te" dni zwlaszcza,ze u mnie dzis 14dc wiec swiety czas zeby owu sie wreszcie obudzila :)

Ostatnia edycja:
Do góry