reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

anisen Ty to masz przeboje z ta tesciowa powiem Ci :no:nie zazdroszcze na prawde. Pomysly wspaniale, kosztami chca Was obarczyc ale z jakiej racji ? Łaski Ci nie robi ze bedzie sie dzieciaczkami zajmowac, jak napisalas, szybciej, taniej i przede wszystkim mniej klopotliwie bedzie wynajac opiekunke - przynajmniej nikt od rana do nocy nie bedzie Ci trajkotal nad glowa :wściekła/y:

happymama dlatego ja wiem, ze nie mozna sie poddac, tylko walczyc do samego konca, bo kazda z Nas ujrzy swoje upragnione | | tylko niektore musza na to szczescie poczekac troche dluzej. Ale wiem, ze warto czekac i starac sie, choc nie powiem, coraz ciezej znosze porazki z kazdym kolejnym miesiacem.

U mnie dzis skok, wiec albo owu jednak sie obudzila wczoraj albo to przez chorobsko ktore przypaletalo sie sie wczoraj. Totalnie do bani sie dzis czuje, a jeszcze od rana siedze w pracy i Bog jeden wie do ktorej :-(

reklama
hej witam,
Nuuska jak sie czujesz? Sezon przeziebien na dobre rozpoczety, moj mały tez zostal dzisiaj w domu, wczoraj wieczorem mial goraczke i kaszle.

taa u nas też coś katary i bóle gardła szaleją ale mam nadzieję żę się nie pochorują dzieciaki i że ja nic nie podłapię od nich.

Nuuśka no skok jest więc może jednak coś będzie z tego cyklu!

Anisen= twoja teściowa jest "genialna"

hej dziewczyny :)
wpadłam w odwiedziny, bo ja już na forum mało siedzę.

Fajnie, że na lutówkach się ruszyło, może się dziewczęta pozarażacie tam :) życzę Wam tego :)))

Aisten, ta Twoja teściowa - ha ha ha, po prostu cud :D

Ja niestety z dnia na dzien gorzej sie czuje.... ciaza przestala mi sluzyc... ale co zrobic....

Nuuska, trzymam kciuki za owulke, postaram sie czesciej wpadac

Aniu, a co u CIebie? CO z Twoimi wszystkimi badania, decyzjami itd??

melpo
no boli boli :happy2:

michalina
3maj sie tam
odpoczywaj duzo ...
i wpadaj czesciej ...

dzis ide do swojej ginki z wynikami bo ten w szpitalu spojrzal na jeden wynik i stwierdzil ze ja nie mam jajeczek (FSH i LH w 23 dc...) i ze in vitro mnie czeka z adopcją jajeczka :wściekła/y:
to nawet ja wiem że na te badania patrzy się w 2-5 dc!!!
no ale dziś sie upewnie u swojej ginki wieczorem ... narazie sie nie martwie
na szczescie za niedlugo bede miala wynik AMH i sie wszystko okaze

ja też odczuwam sezon chorobowy ... raz ciągam nosem, raz boli gardło ...w pracy tez choruja wiec mozna sie zarazic ... czapke juz nosze ... :baffled:

Ostatnia edycja:
Anuszka, co Ty mowisz? Jaka adopcja jajeczka?! Co za konowal! Daj znac koniecznie jak sie czegos dowiesz! A ta Twoja ginka to z Invimedu?
Michalina, kazda z nas chcialaby juz doswiadczac tych niedogodnosci ;) ale wierze, ze na koncowce to juz powoli marzy sie o porodzie ;)
Ja dziewczyny oczom nie moglam uwierzyc jak zobaczylam dzisiaj ludzi w czapkach i zimowych plaszczach! A ja w bluzce chodzilam i bylo super cieplo:-D moja mama o malo co zawalu nie dostala jak mnie zobaczyla ;)

Melponea
nie z invimedu
prywatna taka zwykła ginka
ona to w ogóle naturalne metody poleca itd żadnego in vitro absolutnie
ale dobry i miły lekarz
dam znać jak będę wracać bo właśnie jadę
no ty jesteś zahartowana więc tobie było ciepło, tzn dziś u nas też jest ciepło ale czasem to i mi się zdarzy ubrać czapkę jak jadę rano do pracy lub wracam z drugiej zmiany

reklama
Moja ginka jest pełna optymizmu. Wyniki się poprawiły po lekach :-D
Teraz nadal bierzemy CLO i będziemy robić monitoring.
LH i FSH może być takie niskie na dwa dni przed @
tylko czemu tej ciąży brak :-(

Do góry