reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

anisen Ty to masz przeboje z ta tesciowa powiem Ci :no:nie zazdroszcze na prawde. Pomysly wspaniale, kosztami chca Was obarczyc ale z jakiej racji ? Łaski Ci nie robi ze bedzie sie dzieciaczkami zajmowac, jak napisalas, szybciej, taniej i przede wszystkim mniej klopotliwie bedzie wynajac opiekunke - przynajmniej nikt od rana do nocy nie bedzie Ci trajkotal nad glowa :wściekła/y:

happymama dlatego ja wiem, ze nie mozna sie poddac, tylko walczyc do samego konca, bo kazda z Nas ujrzy swoje upragnione | | tylko niektore musza na to szczescie poczekac troche dluzej. Ale wiem, ze warto czekac i starac sie, choc nie powiem, coraz ciezej znosze porazki z kazdym kolejnym miesiacem.

U mnie dzis skok, wiec albo owu jednak sie obudzila wczoraj albo to przez chorobsko ktore przypaletalo sie sie wczoraj. Totalnie do bani sie dzis czuje, a jeszcze od rana siedze w pracy i Bog jeden wie do ktorej :-(

reklama
hej witam,
Nuuska jak sie czujesz? Sezon przeziebien na dobre rozpoczety, moj mały tez zostal dzisiaj w domu, wczoraj wieczorem mial goraczke i kaszle.

taa u nas też coś katary i bóle gardła szaleją ale mam nadzieję żę się nie pochorują dzieciaki i że ja nic nie podłapię od nich.

Nuuśka no skok jest więc może jednak coś będzie z tego cyklu!

Anisen= twoja teściowa jest "genialna"

hej dziewczyny :)
wpadłam w odwiedziny, bo ja już na forum mało siedzę.

Fajnie, że na lutówkach się ruszyło, może się dziewczęta pozarażacie tam :) życzę Wam tego :)))

Aisten, ta Twoja teściowa - ha ha ha, po prostu cud :D

Ja niestety z dnia na dzien gorzej sie czuje.... ciaza przestala mi sluzyc... ale co zrobic....

Nuuska, trzymam kciuki za owulke, postaram sie czesciej wpadac

Aniu, a co u CIebie? CO z Twoimi wszystkimi badania, decyzjami itd??

melpo
no boli boli :happy2:

michalina
3maj sie tam
odpoczywaj duzo ...
i wpadaj czesciej ...

dzis ide do swojej ginki z wynikami bo ten w szpitalu spojrzal na jeden wynik i stwierdzil ze ja nie mam jajeczek (FSH i LH w 23 dc...) i ze in vitro mnie czeka z adopcją jajeczka :wściekła/y:
to nawet ja wiem że na te badania patrzy się w 2-5 dc!!!
no ale dziś sie upewnie u swojej ginki wieczorem ... narazie sie nie martwie
na szczescie za niedlugo bede miala wynik AMH i sie wszystko okaze

ja też odczuwam sezon chorobowy ... raz ciągam nosem, raz boli gardło ...w pracy tez choruja wiec mozna sie zarazic ... czapke juz nosze ... :baffled:

Ostatnia edycja:
Anuszka, co Ty mowisz? Jaka adopcja jajeczka?! Co za konowal! Daj znac koniecznie jak sie czegos dowiesz! A ta Twoja ginka to z Invimedu?
Michalina, kazda z nas chcialaby juz doswiadczac tych niedogodnosci ;) ale wierze, ze na koncowce to juz powoli marzy sie o porodzie ;)
Ja dziewczyny oczom nie moglam uwierzyc jak zobaczylam dzisiaj ludzi w czapkach i zimowych plaszczach! A ja w bluzce chodzilam i bylo super cieplo:-D moja mama o malo co zawalu nie dostala jak mnie zobaczyla ;)

Melponea
nie z invimedu
prywatna taka zwykła ginka
ona to w ogóle naturalne metody poleca itd żadnego in vitro absolutnie
ale dobry i miły lekarz
dam znać jak będę wracać bo właśnie jadę
no ty jesteś zahartowana więc tobie było ciepło, tzn dziś u nas też jest ciepło ale czasem to i mi się zdarzy ubrać czapkę jak jadę rano do pracy lub wracam z drugiej zmiany

reklama
Moja ginka jest pełna optymizmu. Wyniki się poprawiły po lekach :-D
Teraz nadal bierzemy CLO i będziemy robić monitoring.
LH i FSH może być takie niskie na dwa dni przed @
tylko czemu tej ciąży brak :-(

Do góry