reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

znam się tylko na kilku rodzajach grzybów. kurki prawdziwki gaski turki maslaki
innych nie zbieram :-D
chyba że jestem z kimś kto lepiej się na nich zna

my narazie chyba nie zrobimy IuI ale będę się dowiadywać czy gdzieś w wawie można zrobić to na NFZ poza tym dalej się leczymy, tzn ja, robimy badania i być może przystąpimy do in vitro z dofinansowaniem MZ

reklama
halo, u mnie tempka w gore wiec wczoraj to pewnie wyszly moje harce weekendowe. Niestety to Krakow do nas przyjezdza wiec nici z podrozy do Polski :-(
anuszka, to i tak znasz wiecej rodzajow grzybow niz ja :-) jakie badania robicie??byliscie juz w klinice??

byliśmy już raz w klinice.teraz czeka nas wizyta kwalifikacyjna.
mamy jeszcze raz zrobić badanie nasienia, ja muszę mieć "świeże" nie starsze niż 3 mies AMH, FSH,LH, prolaktyne, progest, jakieś tam na chylamida, potas, sod, hiv, jakieś tam antygeny nie pamiętam już co jeszcze a nie mam tego przy sobie.
szkoda że nie jedziesz :-(

u mnie tempka w dol (implementacje numer dwa? :-D), bol jak na @ wiec sie spodziewam na dniach. Martwi mnie tylko taka krotka faza lutealna, powinnam braz luteine na jej wydluzenie.
anuszka, jak pozniej pomyslalam to lepiej, ze zostaje. Mam przeczucie, ze w weekend ludzie beda chcieli auto zobaczyc, moze uda sie je sprzedac a wtedy ktos musi byc na miejscu. Trzymaj te wszystkie badania, bo bedziesz moja skarbnica wiedzy jak ja sie w koncu zglosze do kliniki! :)
happymamma, jak sie czujesz? ogarniasz to wszystko?

Mel jeszcze nie spadła nisko. Mimo wszystko powyżej
Kurczeeeeeeeeeeeee!!!

A ja dzis do gina na wizytę, na 17. Trochę sie boje ;) ale nie tego ze z malcem tylko tego czy z szyjką ok, czy sie nie skraca itp ;)

Happy co u ciebie ? Jak się czujesz?

Sandra ma chyba urwanie głowy w pracy. Pisała ze ma roboty w pieron. Odpocznie i wróci. Może z dobrymi wieściami &&&&

mel i patuśka- kciuki zaciśnięte &&&&&

ja miałam wczoraj wizytę, martwiłam się bo czuję straszny ból krocza promieniujący na lewą nogę podczas chodzenia. Lekarz mnie zbadał i zrobił usg szyjki i na szczęście wszystko jest ok.Szyjka jest długa i zamknięta i według lekarza trzyma mocno, nie rozłazi mi się też spojenie. Macica uciska mi na pachwinę i jakiś nerw dodatkowo. Mam się oszczędzać. Ciekawe jak?! Zaciskam zęby i łażę mimo bólu...jak to trochę rozchodzę to jest znośnie ale jak np. wysiadam z auta albo wstaję z kanapy to ło jezuuu :hmm:
Mel- ogarniam wszystko, nie mam wyjścia;-)

a dzisiaj leje cały dzień... ech teraz to byleby znowu do wiosny:tak:

reklama
Do góry