reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

znam się tylko na kilku rodzajach grzybów. kurki prawdziwki gaski turki maslaki
innych nie zbieram :-D
chyba że jestem z kimś kto lepiej się na nich zna

my narazie chyba nie zrobimy IuI ale będę się dowiadywać czy gdzieś w wawie można zrobić to na NFZ poza tym dalej się leczymy, tzn ja, robimy badania i być może przystąpimy do in vitro z dofinansowaniem MZ

reklama
halo, u mnie tempka w gore wiec wczoraj to pewnie wyszly moje harce weekendowe. Niestety to Krakow do nas przyjezdza wiec nici z podrozy do Polski :-(
anuszka, to i tak znasz wiecej rodzajow grzybow niz ja :-) jakie badania robicie??byliscie juz w klinice??

byliśmy już raz w klinice.teraz czeka nas wizyta kwalifikacyjna.
mamy jeszcze raz zrobić badanie nasienia, ja muszę mieć "świeże" nie starsze niż 3 mies AMH, FSH,LH, prolaktyne, progest, jakieś tam na chylamida, potas, sod, hiv, jakieś tam antygeny nie pamiętam już co jeszcze a nie mam tego przy sobie.
szkoda że nie jedziesz :-(

u mnie tempka w dol (implementacje numer dwa? :-D), bol jak na @ wiec sie spodziewam na dniach. Martwi mnie tylko taka krotka faza lutealna, powinnam braz luteine na jej wydluzenie.
anuszka, jak pozniej pomyslalam to lepiej, ze zostaje. Mam przeczucie, ze w weekend ludzie beda chcieli auto zobaczyc, moze uda sie je sprzedac a wtedy ktos musi byc na miejscu. Trzymaj te wszystkie badania, bo bedziesz moja skarbnica wiedzy jak ja sie w koncu zglosze do kliniki! :)
happymamma, jak sie czujesz? ogarniasz to wszystko?

Mel jeszcze nie spadła nisko. Mimo wszystko powyżej
Kurczeeeeeeeeeeeee!!!

A ja dzis do gina na wizytę, na 17. Trochę sie boje ;) ale nie tego ze z malcem tylko tego czy z szyjką ok, czy sie nie skraca itp ;)

Happy co u ciebie ? Jak się czujesz?

Sandra ma chyba urwanie głowy w pracy. Pisała ze ma roboty w pieron. Odpocznie i wróci. Może z dobrymi wieściami &&&&

mel i patuśka- kciuki zaciśnięte &&&&&

ja miałam wczoraj wizytę, martwiłam się bo czuję straszny ból krocza promieniujący na lewą nogę podczas chodzenia. Lekarz mnie zbadał i zrobił usg szyjki i na szczęście wszystko jest ok.Szyjka jest długa i zamknięta i według lekarza trzyma mocno, nie rozłazi mi się też spojenie. Macica uciska mi na pachwinę i jakiś nerw dodatkowo. Mam się oszczędzać. Ciekawe jak?! Zaciskam zęby i łażę mimo bólu...jak to trochę rozchodzę to jest znośnie ale jak np. wysiadam z auta albo wstaję z kanapy to ło jezuuu :hmm:
Mel- ogarniam wszystko, nie mam wyjścia;-)

a dzisiaj leje cały dzień... ech teraz to byleby znowu do wiosny:tak:

reklama
Do góry