reklama
melponea
Fanka BB :)
anuszka, po pierwszym odcinku bylam nastawiona sceptycznie - za duzo krwi, flakow i scinanych glow jak dla mnie. Ale, ze znajomym sie spodobalo to ogladalismy dalej i po drugim odcinku juz czekalam na kolejne a przy trzecim nie moglam sie doczekac jak wroce do domu i wlacze sobie nastepny.
anuszka
stara-czka
Melponea
widzę że tempka w dół :-(
no nic, z tego co sama mówisz to teraz nie jest dobry moment. . .
ale przynajmiej obserwujesz swój organizm i uczysz się go.
a my w drodze na mazury. szkoda że tak pada :-( bo nudno będzie
chcemy iść na grzyby więc kalosze i płaszcze są
widzę że tempka w dół :-(
no nic, z tego co sama mówisz to teraz nie jest dobry moment. . .
ale przynajmiej obserwujesz swój organizm i uczysz się go.
a my w drodze na mazury. szkoda że tak pada :-( bo nudno będzie
chcemy iść na grzyby więc kalosze i płaszcze są
melponea
troche wczesnie na tak niska tempke. Nie wiem sama czemu?przez weekend imprezowalam to moze zmeczenie wyszlo? a jak nie to widocznie z moja faza lutealna cos jest nie tak. No nic, na szczescie nie mam duzo czasu na myslenie.
Wlasnie sie dowiedzialam, ze jeszcze zdaza mnie wyslac w podroz sluzbowa do Krakowa w tym tygodniu wiec na koszt firmy rodzine odwiedze :-)
u nas sztormy jesienne sie zaczely, wiatr i deszcz tak w nocy w dom walily, ze spac sie nie dalo. Musze sprawdzic czy smietnikow nam nie wywialo.
Wlasnie sie dowiedzialam, ze jeszcze zdaza mnie wyslac w podroz sluzbowa do Krakowa w tym tygodniu wiec na koszt firmy rodzine odwiedze :-)
u nas sztormy jesienne sie zaczely, wiatr i deszcz tak w nocy w dom walily, ze spac sie nie dalo. Musze sprawdzic czy smietnikow nam nie wywialo.
anuszka
stara-czka
Melponea
być może że to od imprez
jutro zobaczymy jaka będzie to będziemy interpretować.
fajnie takie podróże służbowe z odwiedzinami rodzinki
a ty często masz taka krótką ta fazę?bo ja też tak miałam i niski progesteron i dostałam luteine. teraz jest lepiej
być może że to od imprez
jutro zobaczymy jaka będzie to będziemy interpretować.
fajnie takie podróże służbowe z odwiedzinami rodzinki
a ty często masz taka krótką ta fazę?bo ja też tak miałam i niski progesteron i dostałam luteine. teraz jest lepiej
Ostatnia edycja:
melponea
no, do tej pory takiego spadku juz w 7 dpo nie mialam. Dziwnym trafem tempka mi spada jak zapominam o niepokalanku ale jakos nie wierze w jego AZ taka moc za to cere mam super, zadnych syfow, jakas taka promienna. Jezeli to sprawka niepokalanka to chetnie bede kontynuowac kuracje
Mysle, ze luteina w moim przypadku tez by sie przydala, bo moja faza lutealna zaledwie 11 dni trwa. Ciut za malo jak czytalam...ale tym sie juz beda zajmowac Arabowie
A Wy sie tak znacie na grzybach??bo ja to ciemna masa jestem i bym sie bala cos zbierac.
Mysle, ze luteina w moim przypadku tez by sie przydala, bo moja faza lutealna zaledwie 11 dni trwa. Ciut za malo jak czytalam...ale tym sie juz beda zajmowac Arabowie
A Wy sie tak znacie na grzybach??bo ja to ciemna masa jestem i bym sie bala cos zbierac.
P
patu$ka
Gość
Mel,a moze implantacja? Przewaznie od 7 do 12 dpo wystepuje
Albo jest bo jest ja tez mam takie spadki srednio 7dpo nie ma co sie martwic.
Albo jest bo jest ja tez mam takie spadki srednio 7dpo nie ma co sie martwic.
melponea
patu$ka, jak zwykle optymistka :-) tak, to na bank ta magiczna implementacja, ktorej kazda z nas sie spodziewa jak tempka spada
co tam u Ciebie Kochana? Podchodzicie do IUI????
anuszka, tak samo Ty, na jakim etapie jestescie?
co tam u Ciebie Kochana? Podchodzicie do IUI????
anuszka, tak samo Ty, na jakim etapie jestescie?
P
patu$ka
Gość
melponea a tego nie wiemy wiecej okaze sie po tym cyklu o ile bedzie nie udany...
reklama
mel wlasnie, to samo chcialam napisac Moze ten spadek to implantacja ? Co jak co, ale tak ladnego wykresu to chyba jeszcze nie mialas :-) trzymam mocno kciuki, zeby Arabskie Kliniki nie byly juz potrzebne
anuszka ale Ci temp. skacze jak w ogole u Was ?
anuszka ale Ci temp. skacze jak w ogole u Was ?