reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

a wiesz że właśnie ten tytuł mi się obił o myśli :-D
wielu ludzi teraz go ogląda
ja nie widziałam ani jednego odcinka, ciekawe czy by mi się spodobał.

reklama
anuszka, po pierwszym odcinku bylam nastawiona sceptycznie - za duzo krwi, flakow i scinanych glow jak dla mnie. Ale, ze znajomym sie spodobalo to ogladalismy dalej i po drugim odcinku juz czekalam na kolejne a przy trzecim nie moglam sie doczekac jak wroce do domu i wlacze sobie nastepny.

Melponea
widzę że tempka w dół :-(
no nic, z tego co sama mówisz to teraz nie jest dobry moment. . .
ale przynajmiej obserwujesz swój organizm i uczysz się go.
a my w drodze na mazury. szkoda że tak pada :-( bo nudno będzie
chcemy iść na grzyby więc kalosze i płaszcze są :-D

troche wczesnie na tak niska tempke. Nie wiem sama czemu?przez weekend imprezowalam to moze zmeczenie wyszlo? a jak nie to widocznie z moja faza lutealna cos jest nie tak. No nic, na szczescie nie mam duzo czasu na myslenie.
Wlasnie sie dowiedzialam, ze jeszcze zdaza mnie wyslac w podroz sluzbowa do Krakowa w tym tygodniu wiec na koszt firmy rodzine odwiedze :-)
u nas sztormy jesienne sie zaczely, wiatr i deszcz tak w nocy w dom walily, ze spac sie nie dalo. Musze sprawdzic czy smietnikow nam nie wywialo.

Melponea
być może że to od imprez :-D
jutro zobaczymy jaka będzie to będziemy interpretować.
fajnie takie podróże służbowe z odwiedzinami rodzinki
a ty często masz taka krótką ta fazę?bo ja też tak miałam i niski progesteron i dostałam luteine. teraz jest lepiej

Ostatnia edycja:
no, do tej pory takiego spadku juz w 7 dpo nie mialam. Dziwnym trafem tempka mi spada jak zapominam o niepokalanku :-p ale jakos nie wierze w jego AZ taka moc :) za to cere mam super, zadnych syfow, jakas taka promienna. Jezeli to sprawka niepokalanka to chetnie bede kontynuowac kuracje :)
Mysle, ze luteina w moim przypadku tez by sie przydala, bo moja faza lutealna zaledwie 11 dni trwa. Ciut za malo jak czytalam...ale tym sie juz beda zajmowac Arabowie :cool2:
A Wy sie tak znacie na grzybach??bo ja to ciemna masa jestem i bym sie bala cos zbierac.

Mel,a moze implantacja? Przewaznie od 7 do 12 dpo wystepuje :)

Albo jest bo jest ja tez mam takie spadki srednio 7dpo nie ma co sie martwic.

patu$ka, jak zwykle optymistka :-) tak, to na bank ta magiczna implementacja, ktorej kazda z nas sie spodziewa jak tempka spada :-D
co tam u Ciebie Kochana? Podchodzicie do IUI????
anuszka, tak samo Ty, na jakim etapie jestescie?

reklama
mel wlasnie, to samo chcialam napisac :) Moze ten spadek to implantacja ? Co jak co, ale tak ladnego wykresu to chyba jeszcze nie mialas :-) trzymam mocno kciuki, zeby Arabskie Kliniki nie byly juz potrzebne :happy:

anuszka ale Ci temp. skacze :cool: jak w ogole u Was ?

Do góry