reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

No ja tez marudzic będę dzisiaj. Zrobiłam test, nawet bladej kreseczki! Co prawda dzisiaj 10 dpo ale miałam nadzieje. No nic, teraz juz nie testuje. Jadę do mamy na weekend potem do Warszawy na 3 dni na szkolenie, więc zaje myśli czymś innym. Temperaturka co prawda lekko podwyższona, ale pewnie spadnie niedługo. Licząc ze faza luteralna u mnie bedzie 14 dni, to okres powinnam dostać we wtorek, środę najpóźniej.
milego dnia dziewczynki! Ja juz do jednego klienta mykam i w podróż.

musze powiedzieć, ze bardzo Wam zazdroszczę, ale tak pozytywnie, ja zostanę pewnie na wątek listopadowy nawet:)) jakoś trudno mi uwierzyć, ze mogłoby sie udać. Juz tyle rozczarowań. No cóż. - i ja musze troche pomarudzic.:-)

reklama
m_i_a90 to byle do 13:00 :) trzymam kciuki żeby betka podrosła :)
A u mnie wczoraj wieczorem pojawiło się krótkie plamienie.. I nie wiem co o tym myśleć bo na usg nic niepokojącego nie wyszło, a pęcherzyki nie rosły więc raczej to też nie owu..

agaawa dopóki nie ma @ to jest nadzieja :) 10 dpo to bardzo wcześnie, test mógł być niewiarygodny :)

Ostatnia edycja:
Agaawa a tam nie marudz :wściekła/y: listopad jaaasne, już już na pewno się nie uda. Jak się tak będziesz nastawiac, to na prawde się nie uda, a musi tak ? Wiec proszę myslec pozytywnie, jak to mi w pracy powtarzają, podobno wiosna i latem najwięcej kobiet zachodzi w ciaze, bo zmieniają się warunki klimatyczne a co za tym idzie Nasze nastawienie do wielu rzeczy.
Staram się w to wierzyc, choć pewnie nie zawsze wychodzi,ale w co musimy wierzyc tak ? Przedw wszystkim w siebie <3 :tak:

papalo a ile Ty jesteś po odstawieniu ? Ja anty odstawiłam w listopadzie i o dziwo cykle miałam od tego czasu jak w zegarku co 28 dni. Tylko ten jeden cykl teraz się tak rozhulał :| I nie wiem jak podejść do tego zupełnie, ale mam nadzieje, ze tempka cos wyjasni i pomoze.

to jest pierwszy cykl po odstawieniu, ale miałam zapalenie dróg moczowych na początku cyklu, więc może dlatego się wszystko pomieszało :(

Witajcie :) O ho ho , daaaaawno mnie tu nie było. Jakoś nie miałam czasu wejść na komputer :( . Jednak okres sie pojawił , nie bede testować :( załamka :(

jakoś mi się nie chce dziś nic ...
tak dużo napisałyście ... ach nie mem siły czytać ale obiecuję że nadrobię ...
jakoś dziwnie się czuję, czyżby to po clo?

anuszka bardzo mozliwe ze to skutek clo. A co Ci sie dzieje ?

m_i_a90 sloneczko strasznie mi przykro :(:( myslami bylam z Toba caly czas, i kurcze wierzylam ze jak wejde bedziesz miala dobre wiadomosci :/ ale nie zalamuj sie, choc wiem ze latwo sie mowi.
Jak to zawsze mowie, dla kazdego w kocnu zaswieci sloneczko wiec musimy walczyc do konca i ponad wszystko :tak:

reklama
niby spałam długo a jakaś zmęczona jestem, brzuch dziwnie pobolewa, ni to macica, ni to jajniki, kręci mi się w głowie,niedobrze mi ...

Do góry