reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Misia kochana nie przejmuj sie tym co gadaja inni! Po co masz sie denerwowac! Dziekuje Ciz a mile slowa al enie wolno ci sie denerwowa nawet z amnie. Ja za siebie nadrabiam za wszyskich dookola :)

reklama
misia ze co ??? Ze ja nie mam boczkow ?? :-p wiesz Ty co, nie zblaznie sie tutaj i nie przesle zdjecia, ale mam mam i to dosc spore niestety wiec mi tu nie mow o nijakosci !! Bo Ty jestes piekna, co ja pisze - Wy jestescie piekne a nie grube czy cokolwiek innego :tak:Nie wolno Ci tak mowic, myslec i w ogole sie denerwowac. Wpadniesz wtedy w nerwice, bedziesz ciagle negatywnie na siebie patrzyla i wmawiala sobie wyimaginowane historie, a dzidzia ma byc zdrowa i szczesliwa, a wiadomo ze zeby to moglo sie spelnic musi byc najpierw szczesliwa mamusia :* :happy2:
Czas strasznie szybko leci, juz prawie 23 tydzien Kochana, a dopiero tak niedawno martwilysmy sie wszystkie razem przed Twoja pierwsza wizytka. Teraz juz na szczescie nie ma o co, i oby tak pozostalo do konca :)**

to prawda ze czas szybko leci.... tak dlugo juz tu jestem.... teraz ja chce sie marwtic o Wasze pierwsze wizyty... czuje ze juz zaraz będę :) czuję to czuję....

za tydzien wkleje Wam zdjecia jak wygladam , bo udalo mi sie sukienke kupic :)

Zależy na jakiego słonia :-D
ale wydaje mi się że jak na takiego jak ty to bez problemu coś znajdziesz.
Bo ja bez ciąży jestem słoń :-D a znalazłam.
Ja chodziłam po galeriach. W kappAhl, orsey i camaieu są przeceny i duże rozmiary. Do H&M już nie dotarłam ale tam napewno też coś będzie.

Ostatnia edycja:
halo halo! ja caly weekend szalalam z rodzina, na zakupach, obiadkach i bylo super! :-)
i nie gadajcie nic o boczkach! nie ma ludzi idealnych, ja boczkow nie mam, ale za to paskudna cere i krzywe zeby :-( zamiast wynajdywac zle cechy to lepiej skupic sie na pozytywnych :-)
ale, ze jak zdjecie? tak publicznie??? chyba, ze okulary przeciwsloneczne zaloze :-)

reklama
Do góry