reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
anuszka sukienka cudna:)
Ja wczoraj byłam tak wymięta ze ie mogłam sie poznać w lusterku. Chyba to L4 kiepsko mi służy ;) Za to dzis powiedziałam sobie dośc, wstałam, uczesałam sie, pomalowałam paznokcie, zrobiłam leciutki makijaż i ... inna babka ;) Koniec z marazmem. to ze nie chodzę do pracy nie znaczy że mam wyglądać jak kuopcuch :))
Patuśka 5 kciuki za HSG . Dobrze pamiętam ;)

anisen
tak 3mać!!!
codziennie tak rób jesli czas na to pozwala i odpoczywaj :p

melponea
wiesz że cie kocham za te twoje tekściaki słodziaki :rofl2:

Anisen tak to juz w czwartek a ja tak przezywam ze mam same koszmary dzi smis ie snilo ze lekarz pwowiedzial nam ze tylko INV nam zostalo. Cala mokra sie obudzilam

Patuś jak tak Ci sie śni to będzie na odwrót ;) za to trzymam kciuki.

U mojej bratowej męża na razie bryndza :( ona czekała na wyniki ( wyszło ze musi mieć stymulacje) to w tym czasie jej M sie załatwił, miał operacje i mają mieć az 3 miesiąće abstynencji a potem sie zobaczy. Z tym ze za 3 miesiące to ona będzie musiała wszystkie badania powtarzać i wtedy zaczynać tą stymulkę:( eh jak nie urok to ... W każdym razie w tym roku cięzko im sie będzie załapać. Najszczęśliwsza jest z tego powodu nasza teściowa bo ona nie iwem czemu gdera : jedno dziecko im wystrczy. za starzy są . A wcześniej gderała że za młodzi. Ale tej nie dogodzi

reklama
a dziękuję :* całkiem nieźle . Jedyny minus ze muszę strasznie na siebie uważać i nie mieszczę sie już w ubrania żadne :szok:. I na razie mam ciezki bój bo mi teściowa buntuje męzą. skoro ja na L4 to przeciez nie pracuje i powinnam wszystko ieć zapięte na ostatni guzik. Dom na błysk, obiadki z 2 dań z deserami a w wolnej chwili mogła bym korki dawać. No bo ja mam tego wolnoego od groma. ale ja sie nie dam. tak samo mój dom jak i jesgo, tak samo nasze dzieci a to że jestem na L4 to z jakiegoś powodu.

[h=5]Dziewczyny trafi mnie odesłałam gościowi telefon któremu siadł wyświetlacz następnego dnia dostarczenia. Po 8 dniach dopominania sie co z nim dostaję widomośc : "Z szacunkiem ale telefon był rozładowany, po podłączeniu do ładowarki i testowaniu przez 4 godziny telefon normalnie działa, wyświetla itp.
telefon zostanie jutro odesłany."
Jak działa ? naładowany był w 50 % jak go wysyłałam, na pewno. Nawet na ładowarce nie bylo wyświetlacza. Gośc musiał by mi kasę oddać bo tel ma wady a tak, napisał że mu wysłałam sprawny i co będzie. moze coś wymienili, moze nie, czort raczy wiedzieć. oczywiście tel nie odbiera. Kolejna wysyłka, kolejne 20 zł w plecy.
Teraz myśle co z tym fantem zrobić, bo oczywiscie facet ; moze pani odesłać na swój koszt. Normalnie trafia mnie. 2 miesiące, ja dalej bez telefonu
macie jakiś pomysł?
[/h]

Ostatnia edycja:
Do góry