reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

halo, a co tu dzis taka cisza??? ja netu nie miałam!!!!
Natka co z Toba???????

A mi się przykro zrobiło.... Nuuska pisała, ze chce odpoczać od forum.... i u nas jej nie ma, ale na lutówkach jest.... widocznie musiała od nad odpoczać....

Ostatnia edycja:
reklama
misia u mnie bez zmian, @ nadal nie ma ale cały czas czuję że jest tuż tuż :-(
A co do nuuuśki to ona nie pisała że musi odpocząć od forum tylko że chce ograniczyć forum- już kilka dni temu to wyjaśniała :-)

Nie denerwowałam się w sumie. Taką ciężką noc miałam po prostu, nie wiem czemu. A dziś @ przyszła, tempka poleciała także nie myliłam się...

misia napisalam co juz natka zauwazyla ze chce ograniczyc forum i wlasnie to robie. Lutowki to forum na ktorym bylam i jestem od poczatku dlatego tez jestem z Nim bardzo zwiazana. A na kwietniowki obiecalam zagladac i robie to caly czas i kurcze na prawde - nie bede sie z tego tlumaczyc bo robie to dla siebie a nie dla innych.
Tez chce sie cieszyc | | , ale wiem ze musze psychicznie odpoczac i ograniczyc pewne rzeczy bo w ostatnim czasie bylo tego zbyt wiele.
Odpisuje na posty jakie sie tu pojawiaja, a ze nie udzielam sie codziennie - jak napisala ostatnio patu$ nie samym forum czlowiek zyje :happy:

Michalina
ale ja jestem :-D i inne Babole też :-D
i cieszę się że ty też jesteś
Jak tam młoda?kopie?
Do mnie przyszła @
W tym szpitalu musiałam odstawić luteine i przyszła wcześniej :-(
Buziaki
spadam do roboty

czesc dziewczyny! u mnie jak na zlosc jakies pilne oferty do wycen przyszly i zamiast bumelowac to musialam sie wziasc za robote :-( a tak to spedzam aktywnie wieczory spotykajac sie z rodzina i znajomymi. Nawet u fryzjera bylam i jestem zachwycona nowa fryzura! :) ciekawe czy sama sobie tez tak uloze :)
natka, widzialam, ze cholera przyszla :-(

hej,
jasne dziewczynki, przecież niekogo nie będziemy zmuszać na naszego towarzystawa :))
Natka, anuszka no niedobrze bardzo.... kurczę Natka miałaś taki piękny wykres, ja już tego nie rozumiem....
anuszka, Ty za to mozesz spokojnie zacząć nowy cykl
Smutno mi z powodou tych @......

Ja całą noc kaszlałam jak głupia, bo cała choroba zeszła na mi oskrzela czy coś i odkrzusztam i już mam dość - wszystko mnie od tego boli....

mel wkleiłabyś zdjęcie swojej fryzurki a nie tylko chwaliła się :D :D :D U mnie też sporo pracy więc koniec z chorobą, czas zarabiać na wózek...

Anuszka a mała już szaleje na całgo, dzień, ranek, noc... nieważne... bryka jak oszalała - przynajmniej wiem, że ona tam jest i to mnie uspakaja....

hehe, juz niestety musze wlosy umyc wiec zobaczymy jak mi samej pojdzie w ukladaniu fryzury :-)
a pierwszy raz mezczyzna mnie scinal!
michalina, dobrze, ze szaleje!!! :-) zazdroszcze!

reklama
no to wieczorem zdjęcie wrzuć :D jestem ciakwa :)
ja mam strasznie nieciekawe włosy i żaden fryzjer nic mi nie potrafi zrobić (bo mam grube, dużo i suche) i efekt jest taki, że mam nijaką fryzurę :( i nijaki kolor :( taka nijaka jestem....

Do góry