reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

halo, a co tu dzis taka cisza??? ja netu nie miałam!!!!
Natka co z Toba???????

A mi się przykro zrobiło.... Nuuska pisała, ze chce odpoczać od forum.... i u nas jej nie ma, ale na lutówkach jest.... widocznie musiała od nad odpoczać....

Ostatnia edycja:
reklama
misia u mnie bez zmian, @ nadal nie ma ale cały czas czuję że jest tuż tuż :-(
A co do nuuuśki to ona nie pisała że musi odpocząć od forum tylko że chce ograniczyć forum- już kilka dni temu to wyjaśniała :-)

Nie denerwowałam się w sumie. Taką ciężką noc miałam po prostu, nie wiem czemu. A dziś @ przyszła, tempka poleciała także nie myliłam się...

misia napisalam co juz natka zauwazyla ze chce ograniczyc forum i wlasnie to robie. Lutowki to forum na ktorym bylam i jestem od poczatku dlatego tez jestem z Nim bardzo zwiazana. A na kwietniowki obiecalam zagladac i robie to caly czas i kurcze na prawde - nie bede sie z tego tlumaczyc bo robie to dla siebie a nie dla innych.
Tez chce sie cieszyc | | , ale wiem ze musze psychicznie odpoczac i ograniczyc pewne rzeczy bo w ostatnim czasie bylo tego zbyt wiele.
Odpisuje na posty jakie sie tu pojawiaja, a ze nie udzielam sie codziennie - jak napisala ostatnio patu$ nie samym forum czlowiek zyje :happy:

Michalina
ale ja jestem :-D i inne Babole też :-D
i cieszę się że ty też jesteś
Jak tam młoda?kopie?
Do mnie przyszła @
W tym szpitalu musiałam odstawić luteine i przyszła wcześniej :-(
Buziaki
spadam do roboty

czesc dziewczyny! u mnie jak na zlosc jakies pilne oferty do wycen przyszly i zamiast bumelowac to musialam sie wziasc za robote :-( a tak to spedzam aktywnie wieczory spotykajac sie z rodzina i znajomymi. Nawet u fryzjera bylam i jestem zachwycona nowa fryzura! :) ciekawe czy sama sobie tez tak uloze :)
natka, widzialam, ze cholera przyszla :-(

hej,
jasne dziewczynki, przecież niekogo nie będziemy zmuszać na naszego towarzystawa :))
Natka, anuszka no niedobrze bardzo.... kurczę Natka miałaś taki piękny wykres, ja już tego nie rozumiem....
anuszka, Ty za to mozesz spokojnie zacząć nowy cykl
Smutno mi z powodou tych @......

Ja całą noc kaszlałam jak głupia, bo cała choroba zeszła na mi oskrzela czy coś i odkrzusztam i już mam dość - wszystko mnie od tego boli....

mel wkleiłabyś zdjęcie swojej fryzurki a nie tylko chwaliła się :D :D :D U mnie też sporo pracy więc koniec z chorobą, czas zarabiać na wózek...

Anuszka a mała już szaleje na całgo, dzień, ranek, noc... nieważne... bryka jak oszalała - przynajmniej wiem, że ona tam jest i to mnie uspakaja....

hehe, juz niestety musze wlosy umyc wiec zobaczymy jak mi samej pojdzie w ukladaniu fryzury :-)
a pierwszy raz mezczyzna mnie scinal!
michalina, dobrze, ze szaleje!!! :-) zazdroszcze!

reklama
no to wieczorem zdjęcie wrzuć :D jestem ciakwa :)
ja mam strasznie nieciekawe włosy i żaden fryzjer nic mi nie potrafi zrobić (bo mam grube, dużo i suche) i efekt jest taki, że mam nijaką fryzurę :( i nijaki kolor :( taka nijaka jestem....

Do góry