reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Witajcie :) dawno mnie nie bylo ale staralam sie poczytywac was, tylko niestety z braku czasu pisac nie pisalam :( w w weekend mialam wesele a do tego kupa roboty przed urlopem :)
Misia jak cos namiary na fryzjera Ci dalam :) naprawde warto :)

reklama
wiem sandrusia, wiem - Ty cudnie wyglądasz :D
ale wiesz ze ja leniwa jestem a to tak daleko..........
ale mam tydzien na zrobienie z soba czegos bo na wesele jade
i malo ze nie mam zadnej sukienki co bym sie w niej miescila, nie mam butow, to jestem nijaka jak nie powiem co

Czesc Kochane, watek przymilkl troszke :)

Misia nei wolno ci mowic ze jestes nijaka. Piekna jestes :) Ciaza super stan mimo ze neiktore znosza ja kiepsko,ja bym dala duzo zeby nawet cos z niej miec ;/

A mi HSG przelozyli na 5 wrzesnia radiolog wolne sobie wziaz na 3 no i dooopa,no ale to tylko dwa dni dluzej.

misia czemu piszesz ze jestes nijaka ????? Nijaka to ja jestem bo moje wlosy fryzjera nie widzialy ho ho, poza tym boczki mam coraz wieksze, i w ogole wygladam jak bym byla w ciazy a przeciez wcale nie jestem.
Jeszcze troche i beda mi miejsca w autobusie ustepowac :zawstydzona/y: Ty jestes piekna i juz kiedys Ci pisalam, ze nie masz sie tak sceptycznie oceniac bo zarobisz po tylku !! :angry:

mel koniecznie pokaz sie w nowych wloskach :-)

jak ja Was czytam to mi sie noz w kieszeni otwiera! Jakie zle wlosy jakie boczki? GDzie sie pytam?! Nie popadajcie w kompleksy!!

ja po prostu doła dosatję przed tym weselem, bo to jest wesele z rodziny Michala, gdzie matki, ciotki i kochanki mają jakiegoś *******ca na punkcie strojów, fryzur, makijażu.... a ja jakoś mało korzystna jestem teraz (po chorobie) i mało, że nie mam sukienki (a właściwie 2, bo poprawiny), to mam dziwny kolor włosów i żadna farba w ciąży mi nie chwyta..... a nie chce żeby te wszystkie matki, ciotki, babcie i srosie gadały za plecami "a ta Michalina to mało korzystanie wygląda... bla bla bla"....

patu$ka najważniejsze, że to tylko 2 dni a nie miesiąc.... będę się bardzo denerwować za Ciebie!!!!! ale dobrze, że już przyszedł ten termin prawie i Cie zobaczą tam od środka :D he he

Nuuuśka Ty nie masz boczków! Ja Twoje zdjęcia widziałam!!!!!!!! więc nie kłam mi tutaj :D

Misia na pewno wyglądać będziesz cudnie z maleństwem. Ja ponad 2 lata temu byłam na ślubie brata pod koniec 7 miesiąca ciązy. No to sobie wyobraź jaki był ze mnie słonik a i tak coś wybrałam i bawiłam sie super :) jak chcesz sie pocieszyć mogę ci pokazać słonika i na pewno wtedy zobaczysz że jesteś śliczna i zgrabniutka ;)
poszukaj cos ala rozważna i romantyczna ;)

ta mi sie podoba : http://www.pieknybrzuszek.com/sukienki-ciazowe-wieczorowe/633-sukienka-ciazowa-maja-ii.html#

Ostatnia edycja:
Michalina
wiem co czujesz
u mnie w rodzinie jest niestety podobnie, totalna rewia mody na każdej imprezie nawet święta!
chrzest za tydzień a ja nie mam nic kupionego :-( i w co się nie ubiore to i tak im nie dorównam
ale to chyba też przez brak akceptacji samej siebie i niskie poczucie swojej wartości a w tym przypadku wyglądu :-(

reklama
Do góry