reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

zapomnialam napisac, ze ta sukienka Misi bardzo, ale to bardzo mi sie podoba! lubie takie proste i delikatne rzeczy, sama bym chetnie taka zalozyla w ciazy :-)
patu$ka, kiedy hsg???to sie dluzej w szpitalu zostaje?wyniki sa od razu?

reklama
Na 8 mam sie stawic na oddziale a zabieg ni iwem o ktorej bo to od radiologa zalezy kiedy znajdzie chwile. A wieczorem mysle ze dam rade wszystko opisac :)

Mel rozśmieszyłaś mnie strasznie tekstem o krzywych zębach :D ha ha ha ha
patu$ka ja się zaczynam Tobą stresować :D:D :D

A co do sukienki - ja też lubię proste, skromne, z klasą -a ta włśnie taka jest :) jeszcze mam pantofle w identycznym kolorze :)))

misiaczku sliczna sukienka :D ja tez lubie takie wlasnie, proste eleganckie ale i bardzo kobiece :tak: kupilas ja ??

mel widze ze wykres ladny sie robi :-) moj natomiast jest jedna wielka zagadka :zawstydzona/y: nie wiem kiedy byla owu na dobra sprawe, wszystko sie przyspieszylo bo gdzie ja i owulacja w 14dc ?? :szok: No ale pije ziolka wiec sadze ze one duzo daly.Temp szla do gory wiec bylam sklonna uwierzyc w to, ale dzis znowu w dol wiec nic nie wiem i chyba juz nie chce wiedziec :angry:

patu$ka, to w czwartek wieczorem bede wypatrywac wiesci od Ciebie. Trzymam kciuki za pomyslne wyniki!
michalina, ale ja mam naprawde krzywe zeby :) a zeby je wyprostowac to musialabym pozbyc sie dwoch osemek! jedna juz mialam usuwana rok temu i dziekuje bardzo! Nigdy wiecej!a przez to specjalnie chowam zeby!
nuuska, ja zaczelam lykac niepokalanka w tym cyklu i wydaje mi sie, ze on tak dziala, ze tempka nie skacze. Jak maz sobie pojdzie to uzupelnie wykres. Wczoraj zapomnialam wziasc i tempka juz lekko spadla. A ten niepokalanek co kupilam bardziej mnie przekonuje niz castagnus. Te tabletki co teraz mam az wala ziolami. Troche jak jedzenie dla chomika :) Owulka sie nie stresuj i nie mysl, teraz to juz nic nie zmienisz. i tak jak mowisz, na luzie!

mel a ktorego bierzesz niepokalanka ? Zwyklego czy mnisiego ? Ja Castagnusa koncze wlasnie, ostatnie 5 dni, po czym strzela magiczne 3 miesiace brania. Nie zamierzam go juz brac, teraz pije Ziolka O.Sroki pierwszy cykl i to dopiero ziolka dla chomikow jak to mawia moj Ł. :wściekła/y::wściekła/y: Ale bardzo wydajne, i nienajgorsze w smaku.
Jak spojrzysz na moj cykl, widac od razu roznice, ale nie wiem jeszcze na ile te zmiany sa pozytywne bo musze sie w tym ogarnac :blink: Sadze ze zaszkodzic nie powinny, wiele kobiet chwali sobie te ziolka, zobaczymy z jakim rezultatem sprawdza sie u mnie.
Poki co mam nadzieje, ze rok szkolny Oli porzadnie namota mi w glowie i nie bedzie czasu myslec o glupotach :blink:

reklama
Do góry