reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Happy moje też gadała że Dawid to żydowskie ba jak coś wspomnieliśmy o Natanielu to żyd , a Gabriel to już do kwadratu żyd ;) dobra jest ;)
jak sie dowiedziała że mamy trzecie w drodze to był teskt po co wam troje, jak ze chłopak to że zrobiliśmy jej na złość bo ona dziewczynkę chciała. Teraz jest złość że Adam ;) na tego Lwa to nie zareagowała, Adaś jej wierci dziurę w brzuchu ;)

Natuś ja bym poczekała spokojnie 2 dni bez testów, bez zaglądania w wykres i doszukiwania sie objawów i jak sie @ nie pojawi poszła na betę. Bo chyba na kolejny test bym sie nie zdecydowała. A w tym czasie ... pogadajmy o pierdołach ;)

Monika z tego co patrzę to dobre wyniki :)) Rośnie zdrowo, może dziewczyneczka ;)

Ostatnia edycja:
reklama
halo! sporo dziewczyny piszecie i nie ogarniam! :)
anuszka, wyszlas juz?jak samopoczucie? cos ciekawego na wypisie dostalas?
anisen, jestem w szoku, ze tesciowa moze az tak sie wtracac i utrudniac zycie!
moniqua, gratuluje zdrowej dzidzi!!!
michalina, kuruj sie kobito! czosnek, ziolka, herbata z miodem i te sprawy
natka, wykres lepszy niz bez wspomagania wiec jajniki moze zaczely pracowac, sama wiesz jak jest, co ma byc to bedzie a ja tylko kibicuje zeby sie udalo!

Moja teściowa jest daaaaleko
a teść z takich nie wtrącajacych się
ciekawe czy moja mama będzie się wtrącać :-D

Natka
3mam kciuki, testy czasem kłamią, czasem są za mało czule . . . Może beta!? Bo tempka fajna.

Ja już w domu.
Okazało się że to nie polip ale jakieś zmiany przed polipowe, wzięli wycinek, wizytę mam 17.09 więc będę wiedziała co i jak. . .

Moniqaa- ja nigdy nie chciałam poznawać płci przed połówkowym usg. Jakoś wydaje mi się że to bardziej taka zgadywanka na tym wcześniejszym etapie a tak to chyba bardziej prawdopodobne a nie chciałabym się nastawiać na konkretną płeć a potem dowiedzieć się że jest inaczej;-)

No powiem Wam dziewczynki że wyjątkowo nie nakręcam się. Pewnie przez to że już się wczoraj zdążyłam trochę podłamać. Będzie co ma być- na razie @ nie ma no ale wiadomo że w każdej chwili może się pojawić.. (oby nie! :-))

Moniqaa wygląda ze wyniki w porzadku- to najważniejsze :*

Moniqa wynik piękny, po krwi będzie jeszcze piękniejszy :)
co do płci - ja dopiero uwierzyłam jak 3 raz mi powiedzieli że cipkę widzą :D
Byłam dziś u lekarza bo w nocy ryczłam z bólu - zapalenie ucha i generalnie garła i górnych dróg oddechowych - czaaad.... Ale trafiłam na SUPER lekarza rodzinnego i babeczka powiedziała mi że jest teraz dużo lekarstw bezpiecznych dla kobiet w ciąży, więc mam się nie marwtić. Mam coś do wpuszczania do ucha, jakieś ziołowe (sinupred) na katar i zataoki, tantym verde do płukania, avamesy do nosa i na noc 2 apapy. Ma mi minąć, jak nie, to w piątek mam być znów u niej. ALe mam nadzieję, ze mi pomoże bo drugiej takiej nocy nie dam rady......

Natka czekamy na to żeby @ nie było. Jest wiele przypadków (mi osoboście znanych), że tesy później wychdzą. Ale też nie będę tu słodzić, czekamy i się rozluźniamy!!!!

anuszka co by to nie było to najważnejsze, ze wycieli i przebadają!!!!!

No właśnie nie wycięli bo nie było co tylko wzięli wycinek do badań. Kurde martwi mnie to że to coś może urosnąć właśnie jako polip a nic narazie na to nie dostałam. A wyniki dopiero za miesiąc :-(

reklama
Do góry