reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Happy moje też gadała że Dawid to żydowskie ba jak coś wspomnieliśmy o Natanielu to żyd , a Gabriel to już do kwadratu żyd ;) dobra jest ;)
jak sie dowiedziała że mamy trzecie w drodze to był teskt po co wam troje, jak ze chłopak to że zrobiliśmy jej na złość bo ona dziewczynkę chciała. Teraz jest złość że Adam ;) na tego Lwa to nie zareagowała, Adaś jej wierci dziurę w brzuchu ;)

Natuś ja bym poczekała spokojnie 2 dni bez testów, bez zaglądania w wykres i doszukiwania sie objawów i jak sie @ nie pojawi poszła na betę. Bo chyba na kolejny test bym sie nie zdecydowała. A w tym czasie ... pogadajmy o pierdołach ;)

Monika z tego co patrzę to dobre wyniki :)) Rośnie zdrowo, może dziewczyneczka ;)

Ostatnia edycja:
reklama
halo! sporo dziewczyny piszecie i nie ogarniam! :)
anuszka, wyszlas juz?jak samopoczucie? cos ciekawego na wypisie dostalas?
anisen, jestem w szoku, ze tesciowa moze az tak sie wtracac i utrudniac zycie!
moniqua, gratuluje zdrowej dzidzi!!!
michalina, kuruj sie kobito! czosnek, ziolka, herbata z miodem i te sprawy
natka, wykres lepszy niz bez wspomagania wiec jajniki moze zaczely pracowac, sama wiesz jak jest, co ma byc to bedzie a ja tylko kibicuje zeby sie udalo!

Moja teściowa jest daaaaleko
a teść z takich nie wtrącajacych się
ciekawe czy moja mama będzie się wtrącać :-D

Natka
3mam kciuki, testy czasem kłamią, czasem są za mało czule . . . Może beta!? Bo tempka fajna.

Ja już w domu.
Okazało się że to nie polip ale jakieś zmiany przed polipowe, wzięli wycinek, wizytę mam 17.09 więc będę wiedziała co i jak. . .

Moniqaa- ja nigdy nie chciałam poznawać płci przed połówkowym usg. Jakoś wydaje mi się że to bardziej taka zgadywanka na tym wcześniejszym etapie a tak to chyba bardziej prawdopodobne a nie chciałabym się nastawiać na konkretną płeć a potem dowiedzieć się że jest inaczej;-)

No powiem Wam dziewczynki że wyjątkowo nie nakręcam się. Pewnie przez to że już się wczoraj zdążyłam trochę podłamać. Będzie co ma być- na razie @ nie ma no ale wiadomo że w każdej chwili może się pojawić.. (oby nie! :-))

Moniqaa wygląda ze wyniki w porzadku- to najważniejsze :*

Moniqa wynik piękny, po krwi będzie jeszcze piękniejszy :)
co do płci - ja dopiero uwierzyłam jak 3 raz mi powiedzieli że cipkę widzą :D
Byłam dziś u lekarza bo w nocy ryczłam z bólu - zapalenie ucha i generalnie garła i górnych dróg oddechowych - czaaad.... Ale trafiłam na SUPER lekarza rodzinnego i babeczka powiedziała mi że jest teraz dużo lekarstw bezpiecznych dla kobiet w ciąży, więc mam się nie marwtić. Mam coś do wpuszczania do ucha, jakieś ziołowe (sinupred) na katar i zataoki, tantym verde do płukania, avamesy do nosa i na noc 2 apapy. Ma mi minąć, jak nie, to w piątek mam być znów u niej. ALe mam nadzieję, ze mi pomoże bo drugiej takiej nocy nie dam rady......

Natka czekamy na to żeby @ nie było. Jest wiele przypadków (mi osoboście znanych), że tesy później wychdzą. Ale też nie będę tu słodzić, czekamy i się rozluźniamy!!!!

anuszka co by to nie było to najważnejsze, ze wycieli i przebadają!!!!!

No właśnie nie wycięli bo nie było co tylko wzięli wycinek do badań. Kurde martwi mnie to że to coś może urosnąć właśnie jako polip a nic narazie na to nie dostałam. A wyniki dopiero za miesiąc :-(

reklama
Do góry