reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

papalo - ale chyba jeszcze nie czas na zrobienie testu był!

A ja jak w grudniu zaszłam w ciążę to tak mnie brzuch bolał jak na okres, że przez 2 dni z podpaską chodziłam "na wszelki wypadek"

A przez noc przemyślałam mój cień na teście i doszłam do wniosku, że to pewnie wada testu bo na allegro kupiłam. I zła jestem na siebie, że nie poczekałałam na niedziele. Ale teraz czekam.

reklama
Też się zaczynam zastanawiać nad tymi testami z allegro, na ile one są wiarygodne :/ bo takie kupione za 1zł, a aptekowe za ok 10zł to muszą się czymś różnić?
Ale jednak coś czuję, że wredna @ przyjdzie, nawet standardowo jak przed każdą @ wysypał mi się trądzik na twarzy :/ wrrr...
michalina_ch powtórz test za kilka dni, albo zrób betę to się upewnisz, bo tak to tylko niepotrzebne nerwy.

papalo :( przykro mi ale dopóki nie ma @ jest nadzieja ! wiec glowka do góry. Na kiedy masz termin @?

Anneeczka to uwierz, bo to sa dwie piękne tłuste krechy :-):-)Bravo bravo !! W którym dc jesteś teraz ? Dla pewności poszłabym na betke i kolejny raz za jakies 4-5 dni żeby zobaczyć czy ladnie przyrasta:tak:

m_i_a90 czemu @? skad pewność ze IUI się nie powiodła :-(Szkoda by było, zwłaszcza ze mowilas na początku ze wszystko pięknie wygladalo.

michalina taaa na pewno wada testu :wściekła/y:Co z tego ze kupilas na allegro ? ja tez zawsze kupuje na allegro i jestem zadowolona, wiec nie wymyślaj, ze wadliwy tescior, bo jak fasolka jest to nawet jakbys na końcu swiata test kupila i tal pokazalby dwie krechy wiec nie marudzić tylko się cieszyc bo będzie po doopsku !:laugh2:

Nuuuśkanie wiem, jakoś wątpie żeby ta beta z 1,8 urosła jeszcze.. i nie czuje się ciążowo w ogóle.. Testy też pewnie by coś pokazały.. No ale zrobimy jeszcze jedną IUI i jak się nie uda to zostaje nam in vitro.. ale to chyba za jakiś czas jak uzbieramy pieniądze ;p Niby byłam dla świętego spokoju na becie dziś ale pewnie wynik będzie 0,01.. To na tyle moich pesymistycznych myśli ;p ...

papalo a my chyba mam termin @ na ten sam dzień... więc mam nadzieje że nie przyjdzie u nas obu, albo przynajmniej u Ciebie i że testy po prostu jeszcze nie wykazują a coś tam już się dzieje ...:)))

Anneeczka , michalina a Wy dziewczyny uwierzcie... Jak nie ma ciąży,nie ma dwóch kresek, Wy macie więc teraz betka i cieszyć się:p !! :-):-):-)Ehh te kobiety wszystkie takie same.. nigdy im nie dogodzi:p

michalina ja mam ostatnio przypuszczenie które się sprawdzają, wiec mnie proszę sluchac, bo co jak co,ale mnie przez te 4 cykle ani razu nie udało się dojrzeć nawet cien cienia wiec jestem szczesliwa, ze zostane BB Ciocia :-D
Poczekalabym jeszcze do niedzieli, powtorzyla test. Jeśli wyjdzie choćby cien cienia, poleciałabym w poniedziałek na betke i do gina zapisac się proszę na wizytke (!) :*

m_i_a90 kiedy będziesz miała wyniki z betki ? nie bądź zlej myśli,przeciez nie musisz mieć stricte objawow ciąży, nawet jeśli w Niej jesteś. Mój przykład - w ciąży z Ola zupełnie nic mi nie było, zero zawrotow glowy, zero mdlosci, i nawet zachcianek Bog wie jakich nie miałam ( noo nie licząc sałatki śledziowej która sama doprawiłam musztarda, majonezem, miodem a do tego swieza buula z nutella haha pamiętam mine mojej Babci - bezcenna :laugh2:)a zwymiotowałam dwa razy pamiętam przez te 9 miesięcy - w obydwu przypadkach dzięki staremu olejowi z frytek ( sam zapach spowodowal ze...bleee az nie chce sobie tego przypominać :rofl2:)

O 13 mogę zadzwonić po wynik do laboratorium a później jadę na urodziny i jak mi się wynik bety nie spodoba to się chyba upije z rozpaczy chociaż już nie pamiętam kiedy ostatnio cokolwiek piłam ;p ...

Hej moje staraczki! mia90 trzymam &&&&&&&&& moze cos sie podzieje.

My ze slubnym od wczoraj dzialamy. Nuuska juz wie ale Wam sie tez pochwale a co tam. Po zmniejszonej dawce CLO wyhodowalm 4 pecherzyki wielkosci 18 mm czyli na dniach owulka. Jeden na prawym (wreszczie moj len pracuje,bo do tej pory jajeczkowalam tylko z lewego) i na lewym 3 pecherzyki :)

Jak ze sie ciesze,bo myslalam ze jak zmniejszy mi dawke to z enei urosna takie :) Mam nadzieje ze teraz uda sie zaskoczyc :)

No to mia90 czekamy spokojnie do 13 i pisz od razu jak tylko się dowiesz. A poki co trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.
Co do picia - oj mnie to w ogole ciężko namowic do picia czegokolwiek, ale winko tak. Winko lubie bardzo, choć oczywiście z umiarem.Ale ogolnie przez te starania ostatni raz tak porządnie to napilam się na urodzinach mojego Ł. w styczniu :wściekła/y:i nastepna taka okazja mam nadzieje szybko się nie zdarzy, bo mam nadzieje, ze w końcu zafasolkuje :tak:

reklama
Już sama nie wiem na kiedy mam termin @, bo przez te tabletki anty to nigdy nie wiadomo jak cykl wypadnie po odstawieniu :/ więc, liczę, że w niedzielę albo poniedziałek, chyba, że mnie zaskoczy i @ przyjdzie jutro :szok:

m_i_a90 mam nadzieję, że Twoja betka jednak urosła :)

Do góry